Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinė krūtų operacijos***

Merginos, o i konsultacija einat vienos ar su vyru galima? pas mane po 2 vaiku toks kompleksas atsirado del krutines, nes ji...isnyko, pas mano vyra didesne biggrin.gif mano vyras po to kai baigiau vaikus maitint mano krutines dar nera mates, labai kompleksuoju, nes myliuosi su liemenele, jis niekaip neikalba nusiimt. viena karta aistros sukury bande per liemenele, o ji kas zino su storiausiu porolono sluoksniu ,ieskot krutu tai nerado biggrin.gif tai paprasiau, kad kita karta neieskotu.
Atsakyti
QUOTE(Jelena Stiklioraitiene @ 2010 01 16, 15:40)
Merginos, o i konsultacija einat vienos ar su vyru galima?

galima ir su vyru, bet jei jusu nuomoners nesutaps, tai turesi ir dar viena galvos skausma, o jei nueisi viena, tai - kaip pasakysi taip ir bus

beje siulau pasikeisti avatara.. nes jei kada kokie pazystami ar klientai ieshkos tave per googla - ras shituos tavo postringavimus..
ash nuo nieko neslepiu kad pasidariau, nes man patinka kaip palaikanciai visi reaguoja, bet vistiek ant visos lt .. na ka ash zinau.. pamastyk
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif

Graikine, liuks (.)(.) thumbup.gif Geras MN darbas thumbup.gif Patinimas tikrai dings mirksiukas.gif Kažkaip aš tavo didesnius įsivaizdavau lotuliukas.gif Dėjo tiek pat, bet tu labai smulki, bet foto neatrodo labai dideli biggrin.gif

Bolivija, kaip sekėsi slidinėti ?? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Lavazza~: 16 sausio 2010 - 14:57
as apie tai jau pagalvojau, bet tada kai parasiau...as naujoke, nemoku pakeist, gal galit patart kaip pakeist ta savo varda pavarde
Atsakyti
QUOTE(Jelena Stiklioraitiene @ 2010 01 16, 16:56)
as apie tai jau pagalvojau, bet tada kai parasiau...as naujoke, nemoku pakeist, gal galit patart kaip pakeist ta savo varda pavarde

pati nepakeisi schmoll.gif reikia prasyti moderatorių, geriausiai išsiregistruok ir kurk naują niką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Lavazza~ @ 2010 01 16, 15:53)
Labas merginos  4u.gif

Bolivija, kaip sekėsi slidinėti ??  ax.gif

Labas 4u.gif

na kad operuota krutine , tai ne karto neatsiminiau, visishkai nekliuvo smile.gif
dribau kasdien buvo ir kad slides suskriejo, alia ne karto neuzgavau savo turtu..
pats slidinejimas patiko, tik nemaniau kad tai toks sportas, praktishkai 6 val/d pritupimus dariau smile.gif

na lendu i fotkes .. reik paziuret ka mes ti turim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bolivija @ 2010 01 16, 16:58)
Labas  4u.gif

na kad operuota krutine , tai ne karto neatsiminiau,  visishkai nekliuvo smile.gif
dribau kasdien buvo ir kad slides suskriejo, alia ne karto neuzgavau savo turtu..
pats slidinejimas patiko, tik nemaniau kad tai toks sportas, praktishkai 6 val/d pritupimus dariau smile.gif
na lendu i fotkes .. reik paziuret ka mes ti turim smile.gif

thumbup.gif svarbu turtai sveiki thumbup.gif
aš jau intensyviai sportuoti pradėjau, tai irgi jokių nemalonių pojūčių, super jaučiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Lavazza~ @ 2010 01 16, 15:57)
pati nepakeisi  schmoll.gif  reikia prasyti moderatorių, geriausiai išsiregistruok ir kurk naują niką  mirksiukas.gif

zinok moderatoriai varda pakeis, bet citatose informacija lieka..

tai siulau senu vardu bendraut supermamose toliau tik apie vaikus, keliones arba neutralius dalykus, kur gali but savim iki kiek nori

o cia pprisijung kitu- galesi atviriau pasikalbet

ash pati 4 nikus turiu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(bolivija @ 2010 01 16, 17:04)
ash pati 4 nikus turiu smile.gif)

oho bigsmile.gif o kam tiek daug ?? nesusimaišai paskui netyčia? lotuliukas.gif
as tai du blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Lavazza~: 16 sausio 2010 - 15:06
Lavazza, super atrodai su maudymke thumbup.gif

Amazone ir ispudingai su VS thumbup.gif tik sau jau tiek nenoreciau, man jau per daug blush2.gif nors mano diedulis sake, jei jau det, tai didesnius. Tai kazi kaip cia dar bus laugh.gif

Graikine, graziai MN pasidarbavo. Maloniai nuteikia rolleyes.gif
Atsakyti
o matau yra mane dominancios informacijos smile.gif lekiu ziuret...
faini graikine thumbup.gif dydis l.geras,kai truputi nusileis bus ciki smile.gif vadinasi man 335 bus gerai thumbup.gif
Papildyta:
Guste111 l. grazus thumbup.gif man dar 2 savaiteles doh.gif
Papildyta:
Lavazza thumbup.gif,visos grazios pavydziu(baltai) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kos: 16 sausio 2010 - 15:27
dekui, merginos 4u.gif
sveiksim toliau, leisimes zemiau, o tada jau puosimes tongue.gif .

Lavazza, man jie tarpais dideli, tarpais normalus - kaip paziuresi. Manau, kad uzteks cool.gif .

Bolivija, sveika sugrizus 4u.gif
Atsakyti