QUOTE(hefaiste @ 2007 10 03, 20:31)
sveikos, nuo vakar pradejau gerti Pregnacare, siaip rekomendavo vaistininke
sake ten visko ko reikia planuojant
bet si ryta isgeriau tai taip silpna buvo
bloga ir net pykino, bet itariu kad reikejo gerai uzvalgyti pusrycius
tai ziuresim bus tu vitaminu poveikis koks ar kaip
o vyrui Multipane 
Multipane ar Malpotane? Jei Malpotane - juo vaistinėsi nebeprekiaujama.
Jei Pregnacare netinka, gerk folio rūgštį (nemažiau 400 mikro gramų per dieną). Manau, kad apskritai tai yra geresnis pasirinkimas
Merginos, gal durnas klausimas
Ar būtina eiti pas ginekologą prieš planuojant?
QUOTE(dontstop @ 2007 10 04, 14:08)
Butu geriau nueit pasitikrint
QUOTE(Diax @ 2007 10 03, 20:56)
Jei Pregnacare netinka, gerk folio rūgštį (nemažiau 400 mikro gramų per dieną). Manau, kad apskritai tai yra geresnis pasirinkimas
esi visiškai teisi
tikrai daug vertingiau pagerti abiem gryną Folio rūgštį, sveikai maitintis ir sveikai gyventi (daug gryno oro, daug judėjimo, daug teigiamų emocijų).
Sveiki, turiu klausima: gal kuri nors domejotes, kas bus tuo atveju, jei po raudoniukes skiepo pastosi po 2 menesiu? Ant lapelio raso 3 men negalima, bet tas negalima, tai kategoriskai ar jau 2 menesiai pakankamas tarpas?
QUOTE(tany @ 2007 10 07, 19:33)
Sveiki, turiu klausima: gal kuri nors domejotes, kas bus tuo atveju, jei po raudoniukes skiepo pastosi po 2 menesiu? Ant lapelio raso 3 men negalima, bet tas negalima, tai kategoriskai ar jau 2 menesiai pakankamas tarpas?
nu gal tu geriau nerizikuok...
QUOTE(Diax @ 2007 10 03, 20:56)
Multipane ar Malpotane? Jei Malpotane - juo vaistinėsi nebeprekiaujama.
Specializuotus vitaminus tikslingiau vartoti nėštumo metu (dėl alergijos). Čia mano asmeninė nuomonė, todėl per daug nekritikuokite, jei esu neteisi 
Jau vėl prekiauja Malpotane vtaminais, bent Camelija vaistinėse..
QUOTE(Rola @ 2007 10 08, 22:39)
Įdomu
QUOTE(Masia @ 2007 09 28, 13:07)
tas tyrimas del raudonukes tikrai nedaug kainuoja, gal tik 12lt...dabar tiksliai neatsimenu, nes dariau pilna kraujo tyrima, tai viskas apie 40lt kainavo. O rezultata man kita diena pasake.
QUOTE(Tiama @ 2007 10 09, 20:54)
tas tyrimas del raudonukes tikrai nedaug kainuoja, gal tik 12lt...dabar tiksliai neatsimenu, nes dariau pilna kraujo tyrima, tai viskas apie 40lt kainavo. O rezultata man kita diena pasake.
aciu
[quote=Masia,2007 10 10, 14:18]
nu niekaip nebeprisimenu kiek tie untikuniu tyrimai kainavo
Zinau tikrai, kad raudoniukes yra daug pigesni nei vejaraupiu ( as dariausi abudu)
bet manyciau, kad vis tiek raudoniukes tyrimams man gavosi brangiau nei 12 lt.
O atsakyma gavau po savaites
nu niekaip nebeprisimenu kiek tie untikuniu tyrimai kainavo
O atsakyma gavau po savaites