Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį

sveikos, nuo vakar pradejau gerti Pregnacare, siaip rekomendavo vaistininke g.gif sake ten visko ko reikia planuojant 4u.gif bet si ryta isgeriau tai taip silpna buvo doh.gif bloga ir net pykino, bet itariu kad reikejo gerai uzvalgyti pusrycius ax.gif tai ziuresim bus tu vitaminu poveikis koks ar kaip blush2.gif o vyrui Multipane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2007 10 03, 20:31)
sveikos, nuo vakar pradejau gerti Pregnacare, siaip rekomendavo vaistininke g.gif  sake ten visko ko reikia planuojant 4u.gif bet si ryta isgeriau tai taip silpna buvo doh.gif  bloga ir net pykino, bet itariu kad reikejo gerai uzvalgyti pusrycius ax.gif tai ziuresim bus tu vitaminu poveikis koks ar kaip  blush2.gif  o vyrui Multipane  blush2.gif

Multipane ar Malpotane? Jei Malpotane - juo vaistinėsi nebeprekiaujama.

Jei Pregnacare netinka, gerk folio rūgštį (nemažiau 400 mikro gramų per dieną). Manau, kad apskritai tai yra geresnis pasirinkimas blush2.gif Specializuotus vitaminus tikslingiau vartoti nėštumo metu (dėl alergijos). Čia mano asmeninė nuomonė, todėl per daug nekritikuokite, jei esu neteisi doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal durnas klausimas blush2.gif Ar būtina eiti pas ginekologą prieš planuojant? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 10 04, 14:08)
Merginos, gal durnas klausimas  blush2.gif  Ar būtina eiti pas ginekologą prieš planuojant?  4u.gif

Butu geriau nueit pasitikrint 4u.gif nes gali butu ivairiu uzdegimeliu ar infekciju, kuriu gal ir nlb jauti, bet issigydyti pries pastojant butinai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2007 10 03, 20:56)

Jei Pregnacare netinka, gerk folio rūgštį (nemažiau 400 mikro gramų per dieną). Manau, kad apskritai tai yra geresnis pasirinkimas  blush2.gif Specializuotus vitaminus tikslingiau vartoti nėštumo metu (dėl alergijos). Čia mano asmeninė nuomonė, todėl per daug nekritikuokite, jei esu neteisi  doh.gif

esi visiškai teisi drinks_cheers.gif sintetiniai vitaminai dažniau gali pridaryti daugiau žalos nei naudos. būtent kaip ir tavo paminėtoji busimo vaikiuko alergija. Atsargiai merginos. kiekvienos iš mūsų organizmai turi skirtingas įvairių medžiagų sankaupas ir balansą, jį nustatyti galima tik sudėtingais tyrimais juos atlikus galima spręsti kokių medžiagų trūksta ir tada rinkti konkretų vitaminą ar mineralą balansui atstatyti. O gerti produktą pasitarus su vaistininke g.gif g.gif nežinau nežinau.
tikrai daug vertingiau pagerti abiem gryną Folio rūgštį, sveikai maitintis ir sveikai gyventi (daug gryno oro, daug judėjimo, daug teigiamų emocijų).
Atsakyti
Sveiki, turiu klausima: gal kuri nors domejotes, kas bus tuo atveju, jei po raudoniukes skiepo pastosi po 2 menesiu? Ant lapelio raso 3 men negalima, bet tas negalima, tai kategoriskai ar jau 2 menesiai pakankamas tarpas?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2007 10 07, 19:33)
Sveiki, turiu klausima: gal kuri nors domejotes, kas bus tuo atveju, jei po raudoniukes skiepo pastosi po 2 menesiu? Ant lapelio raso 3 men negalima, bet tas negalima, tai kategoriskai ar jau 2 menesiai pakankamas tarpas?

nu gal tu geriau nerizikuok... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2007 10 03, 20:56)
Multipane ar Malpotane? Jei Malpotane - juo vaistinėsi nebeprekiaujama.

Jei Pregnacare netinka, gerk folio rūgštį (nemažiau 400 mikro gramų per dieną). Manau, kad apskritai tai yra geresnis pasirinkimas  blush2.gif Specializuotus vitaminus tikslingiau vartoti nėštumo metu (dėl alergijos). Čia mano asmeninė nuomonė, todėl per daug nekritikuokite, jei esu neteisi  doh.gif

Jau vėl prekiauja Malpotane vtaminais, bent Camelija vaistinėse.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2007 10 08, 22:39)
Jau vėl prekiauja Malpotane vtaminais, bent Camelija vaistinėse.. mirksiukas.gif

Įdomu 4u.gif tačiau tikiuosi, jog mums jų neprireiks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Masia @ 2007 09 28, 13:07)
o "nemazai" cia mazdaug kiek? gal proto ribose?  ax.gif  ar greitai atsakyma duoda?

tas tyrimas del raudonukes tikrai nedaug kainuoja, gal tik 12lt...dabar tiksliai neatsimenu, nes dariau pilna kraujo tyrima, tai viskas apie 40lt kainavo. O rezultata man kita diena pasake.
Atsakyti
QUOTE(Tiama @ 2007 10 09, 20:54)
tas tyrimas del raudonukes tikrai nedaug kainuoja, gal tik 12lt...dabar tiksliai neatsimenu, nes dariau pilna kraujo tyrima, tai viskas apie 40lt kainavo. O rezultata man kita diena pasake.

aciu mirksiukas.gif turesiu omeny 4u.gif
Atsakyti
[quote=Masia,2007 10 10, 14:18]
nu niekaip nebeprisimenu kiek tie untikuniu tyrimai kainavo doh.gif Zinau tikrai, kad raudoniukes yra daug pigesni nei vejaraupiu ( as dariausi abudu)
g.gif bet manyciau, kad vis tiek raudoniukes tyrimams man gavosi brangiau nei 12 lt.
O atsakyma gavau po savaites mirksiukas.gif
Atsakyti