Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį

labuciukas visoms smile.gif

cia tiek daug visko prisiskaiciau... pasirodo apie daug ka ir nezinojau! aciu jums, busimosios ir esancios mamytes! tikiuos visoms planuojancioms ir gaminancioms viskas pavyks kuo puikiausiai ir greiciausiai! thumbup.gif

mes, stai, su vyru irgi nusprendem pabandyti pagaminti maza siupriziuka ax.gif laukiu tik kol mano sventes pasibaigs.... labai ilgai vartojau kontraceptines, tai dabar tik pirmosios menstruacijos po nutraukimo! konsultavausi su savo ginekologe ir ji patare: po KT nutraukimo men. pasisaugoti, o jau tada pasinerti i isradinguma blush2.gif
pradejau gerti niestukems skirtus vitaminus! dabar su nekantrumu lauksiu vaisingu dieneliu, kad uzlauzti savo vyriuka smileysex.gif
ir turiu viena klausimeli: o kaip su tais soliariumais yra? suprantu: vitaminai, skiepai, tyrimai, o kur malonumo proceduros? g.gif ir tiesa, patarciau visom, jei yra galimybe, relaxiuka pasidaryti nukeliavus i baseina, bet tik ne i pirciu kompleksa, nes karstis, pacios turbut zinot, kad skatina gimdos susitraukinejima, tai, kad neprisidaryti sau nemaloniu - pasisaugokit karscio malonumu!
Atsakyti
Sveikos ax.gif
O gal galit pasakyti, kur daro tyrimus del raudoniukes? cia mokama ar ne? g.gif
Atsakyti
O gal mamyes zinot ar nieko kad as pradesiu gert folio rugsti, jei siuo metu naudoju Perfectil?gal tureciau Perfectil'o atsisakyt?(jis skirtas plaukam, nagam)
Atsakyti
QUOTE(kukuruze @ 2008 01 08, 17:04)
Sveikos  ax.gif
O gal galit pasakyti, kur daro tyrimus del raudoniukes? cia mokama ar ne?  g.gif

Labukas. As dariausi neseniai Aids centre http://www.aids.lt/referens.php 102 nr.,
suzinojau kad neturiu imuniteto tai teko skiepytis.
Papildyta:
QUOTE(Mixxii @ 2008 01 09, 23:03)
O gal mamyes zinot ar nieko kad as pradesiu gert folio rugsti, jei siuo metu naudoju Perfectil?gal tureciau Perfectil'o atsisakyt?(jis skirtas plaukam, nagam)

As klausiau savo gines tai man sake kad nieko tokio kartu naudoti tuos vitaminus. Tai as kuri laika juos geriau kol pabaigiau, o dabar nusipirkau vitaminu planuojancioms pastoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotica: 10 sausio 2008 - 17:09
na dabar bent turesiu omeni kad reikia pasiskiepyti nuo raudoniukes butinai... g.gif
Atsakyti
AIDS centre tyrimo kaina 20 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvakė: 13 sausio 2008 - 20:41
Po kiek laiko galima pastoti pasiskiepijus nuo raudoniukes?
Kiek kainuoja ir kur skiepijama? Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2008 01 15, 19:06)

Man gydytoja minėjo 3 mėn. terminą. Skiepo kainos nežinau. Tačiau Kaune tyrimas ar yra antikūnių kainavo 16,60 Lt (Kauno 2-oji klinikinė ligoninė, registruotis Infekcinių ligų konsultacijų skyriuje (suagusiųjų skyrius) http://www.2kkl.lt ).

Jeigu sirgote hepatitu, reikėtų dėl jo pasitarti su gydytojais. Gali prireikti ir tyrimų.

Beje, ar vyrui reikia kokius tyrimus atlikti? Pamiršau gydytojos paklaust ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minnie: 15 sausio 2008 - 18:36
QUOTE(Angele @ 2008 01 15, 20:06)

tris menesius patartina nepastoti, bet jei netyciu ir pastotum, nebutu labai blogai g.gif na bent jau taip vienoj knygoj perskaiciau 4u.gif nes tipo nera dar istirta ar tikrai blogos pasekmes pastojant anksciau, tad nereiktu be reikalo gasdintis g.gif
Atsakyti
Sveikos planuojancios thumbup.gif as irgi prisijungsiu prie jusu ir pasidalinsiu info smile.gif gine nusiunte mane pasidaryti situos tyrimus: nuo raudoniukes, vejaraupiu, citomegalo:
Trumpa istrauka kas tai per virusas sad.gifŽmogaus citomegalo virusas (CMV) - didžiausias žmogaus organizmą infekuojantis virusas. Trys nepriklausomos tyrėjų grupės, vadovaujamos Smith, Weller ir Rowe, virusą aprašė 1956 m. Žmogaus CMV buvo išskirtas iš žmogaus seilių liaukų, todėl pradžioje vadintas seilių liaukų virusu. CMV liga iki tol sveikam suaugusiajam pirmą kartą diagnozuota 1965 m. Vėliau nustatyta, kad CMV sindromas žmogui gali prasidėti atsitiktinai arba po kraujo ar leukocitų produktų perpylimo bei nuo toksoplazmozes.
Visi sie tyrimai yra labai butini, nes musu planuojami angeleliai nestuke.gif turi ateit sveikuciai mirksiukas.gif Vilniuje visa tai daro Aids centras, siandien pridaviau krauja, o atsakymas tik kitos savaites gale g.gif nesmagu,kad taip ilgai teks laukti unsure.gif po siu tyrimu paaiskes ar turiu sioms ligoms antikunius ax.gif jei taip - vadinasi galim pradet, jei ne - tai teks skiepytis, ir po raudoniukes skiepo kiek girdejau 3 men geriau islaukt kol vakcina pasisavins unsure.gif o paskui i trasa biggrin.gif
Atsakyti
O man gine liepe gerti tik Vir E ir folio rugsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Serniukas @ 2008 01 22, 14:34)
O man gine liepe gerti tik Vir E ir folio rugsti smile.gif

matai, turbut korteleje yra uzvesta ir parasyta tavo kraujo duomenys, gal neseniai buvai dariusi kraujo tyrima?! gal tavo daktaryte tave pazysta nuo seniai ir zino ar sirgai raudoniuke, tymais, vejaraupiais... o jei ne, tada ji tau nedave pilnos ir butinos informacijos! nors kitos skaito, jog nebutina, nes kai pastosi darysies visus tyrimus vel is naujo, tai kam tuos pinigelius metyti! o mano nuomone tokia, kad pries planuojat butina pasitikrinti savo sveikata, kad vakeliukui neperdavus ko... o poto juk pati save griausi! jei man pritari, eik dar karta pas daktare ir sakyk, suzinojau ta ir ana - kaip man elgtis?! mirksiukas.gif
atsiprasau uz savo nuomones issakyma, jei ji tau ne prie sirdies blush2.gif
linkiu sekmes! 4u.gif
Atsakyti