Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį

Brnagioji,o kada ta folio rygsti reikia pradet gert? pries kiek laiko? nusipirkau bonkute, ten 90 tabletkiu. O kai pastoji, tai reikia gert ja? pakonsultuokit prasau. aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Parker @ 2008 04 10, 10:45)
clap_1.gif tavo vyrui.

o kokius konkreciai vitaminus gere? ar ne tuos visuotinai populiarinamus "Malpotane"?  rolleyes.gif

aciu, perduosiu savo brangiausiam vyrui mirksiukas.gif

nea, ne ta populiaru ax.gif nes mes ne LT gyvenam, tai kada buvom grize radau kazkoki LIVOL MULTI Total vyrams bigsmile.gif ten 60 tableciu, tai trim menesima ir uz normalia kaina! lotuliukas.gif cia eurovaistineje radau! man kaip mama medike patare lotuliukas.gif
vyras kaip ir nesiskundzia, bet ir nieko nesako doh.gif bet ko ir tiketis, jis juk vyras ir taip i tuos dalykus nesigilna kaip mas - moterys blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Burberry @ 2008 04 11, 07:17)
Brnagioji,o kada ta folio rygsti reikia pradet gert? pries kiek laiko? nusipirkau bonkute, ten 90 tabletkiu. O kai pastoji, tai reikia gert ja? pakonsultuokit prasau. aciu  mirksiukas.gif

merginos, jus turbut neskaitote pries tai parasytuose puslapiukuose?! nono.gif visa informacija rasite ten thumbup.gif
o folio rugsti reikia gerti tris menesius pries palnuojant pastoti mirksiukas.gif bet niekada nera per velu pradeti, tad kuo ansckiau tuo geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
labai aciu. jau kauftelejau as tos rugsties smile.gif TIK mane sunervino endemik tyrimu centras. nuvariau isistirti del raudoniukes. tai tyrima jie padare, atsiunte el pastu, BET konsultuotis del ten irasytu skaiciu reikia eiti pas savo gydytoja sad.gif o tada ji nuspres skiepytis ar ne. vienzo, ir cia "biurokratijos" pilna sad.gif

gal kuri daretes tyrima del raudoniukes?
Atsakyti
QUOTE(Burberry @ 2008 04 14, 13:56)
labai aciu. jau kauftelejau as tos rugsties smile.gif TIK mane sunervino endemik tyrimu centras. nuvariau isistirti del raudoniukes. tai tyrima jie padare, atsiunte el pastu, BET konsultuotis del ten irasytu skaiciu reikia eiti pas savo gydytoja sad.gif o tada ji nuspres skiepytis ar ne. vienzo, ir cia "biurokratijos" pilna sad.gif

gal kuri daretes tyrima del raudoniukes?

Och tu fool.gif Ir as ten nuvaziavau issitirti, tai vel epopeja - bereikalingas lakstymas pas gydytoja. Susinervinsiu ir neisiu, krisiu SM po kojomis del patarimu 4u.gif
Tai gal gali kas apsviesti del raudonukes ats.?
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2008 04 15, 18:28)
Och tu  fool.gif Ir as ten nuvaziavau issitirti, tai vel epopeja - bereikalingas lakstymas pas gydytoja. Susinervinsiu ir neisiu, krisiu SM po kojomis del patarimu  4u.gif
Tai gal gali kas apsviesti del raudonukes ats.?

Nu as dariausi tuos raudoniukes tyrimus, bet tikrai nedrysciau komentuoti... Kiek zinau ten tiria antikunius. Tai tame lapelyje turetu buti ir parasyta ar yra tu antikuniu ar ne g.gif Bet as siulyciau nepatinget ir pasikonsultuot su gydytoju... 4u.gif

Beja jei nera laiko nueit, pabandykit bent paskambint savo gydytojai. Manau tokiu klausimu gali pakonsultuot ir telefonu... Kiek pamenu mano sesuo daresi kazkokius tyrimus, tai apie rezultatus jai uzteko su gydytoju pasikonsultuot telefonu mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien eisu pas gydytoja, tai ziuresiu ka pasakys is to tyrimo. situacija pas mane tokia: as nuo raudoniukes nezinau ar esu skiepyta, bet pries 10 metu sirgau ja, bet patys daktarai negalejo apsispresti ten raudoniuke buvo, ar ne...vienzo, makalyne...tai ziuresiu.
prisiskaiciau cia, kad tai labai pavojinga, tai ir nulekiau issitirti.
Atsakyti
sveikos, skubu pasidziaugti, kad gydytoja pagal tyrima pasake, kad raudoniuke as persirgau ir skiepytis man nereikia thumbup.gif

bet patariu i endemik klinika neiti schmoll.gif , gal yra kliniku, kur dirba ir kompetetingi specialsitai, o ne tik administratore ir seseles.
Atsakyti
QUOTE(Burberry @ 2008 04 16, 07:59)
sveikos, skubu pasidziaugti, kad gydytoja pagal tyrima pasake, kad raudoniuke as persirgau ir skiepytis man nereikia  thumbup.gif

bet patariu i endemik klinika neiti  schmoll.gif , gal yra kliniku, kur dirba ir kompetetingi specialsitai, o ne tik administratore ir seseles.

Saunu thumbup.gif kad nereikes laukti tu 3 men po pasiskiepijimo 4u.gif
Atsakyti
aga, butent smile.gif jau ir rugsties folio nusipirkau. pradesiu geguzi gert, nes dabar geriu wellwoman. Nu, tai ziuresiu, kaip cia gausis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Burberry @ 2008 04 16, 08:54)
aga, butent smile.gif jau ir rugsties folio nusipirkau. pradesiu geguzi gert, nes dabar geriu wellwoman. Nu, tai ziuresiu, kaip cia gausis... blush2.gif

kodel tik geguze pradesi foli gerti? g.gif
dabar mane apsviesk mirksiukas.gif i wellwoman kompleksa ieina folio rugstis? nes jei ne, tai nereikia laukti geguzes kol baigsi tuos vit., foli turi pradeti gerti kuo anksciau, na tris men. pries planuojat pastoti! zirniukui lengviau prisikabinti... pagalvok, mergyt! wub.gif
Atsakyti
labukas,

folio rugsties yra 400 ųg raso. bet as juos gert pardejau del to, kad jegu nerasta doh.gif

o foli tai reiks pradet gal ir anksciau, nors planuojam rudeniop op op op nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Burberry @ 2008 04 16, 17:24)
labukas,

folio rugsties yra 400 ųg raso. bet as juos gert pardejau del to, kad jegu nerasta  doh.gif

o foli tai reiks pradet gal ir anksciau, nors planuojam rudeniop op op op  nestuke.gif

tai pakankama doze folio rugsties thumbup.gif daugiau ir nereikia, nors kiek zinau, ji neuzsilieka organizme, kiek reikia tiek pasisavina, kiek per daug tiek iskeliauja laukan mirksiukas.gif tada teisingai nusprendei, kad pabaigus wellwoman pradesi foli gerti thumbup.gif
tad linkiu kuo greiciau prisiplanuot! 4u.gif
Atsakyti