QUOTE(Darida09 @ 2010 03 03, 02:53)
Pasikartosiu vien del estetines puses tikrai buciau net nepradejus per didele rizika, klaidu pasitaiko net ir keciausiams asams, nera garantijos kad gyd. nesudrebes ranka ir po operacijos atrodysi geriau, aisku kiekvienam spresti reikia paciam
Darida09, va tokios mintys jau sukasi ir mano galvoje. Nors kiek man aiškina, ta ne visai estetinė pusė vėliau virsta ir problemine, kai visi dantys išjuda iš vietos, jie nusivalgo, nudyla - man parodė net nuospaudas mano gomuryje, į kur remiasi apatiniai dantys dėl netaisyklingo sąkandžio.
Bet labai jau norisi kuo tiksliau pasverti ateinančius negerumus jei nedarysi operacijos ir gaunamus privalumus, jei darysi operaciją. Be to, nereikia pamiršti ir su operacija gaunamų nepatogumų, kaip svetimkūniai tavo organizme, su tuo susiję papildomos rizikos.
O kur tų operacijų pooperacinio gyvenimo istorija? Kiek metų tos operacijos daromos? Ko aš galiu tikėtis gilioje senatvėje? Ar nepaaiškės tada, kad jau geriau apdilę dantys, nei kokios nors žandikaulio deformacijos dėl likusių metalo plokštelių, sutvirtinimų ir pan.? Vat į šiuos klausimus dar neradau atsakymų - turbūt per mažai dar ieškojau... O gal gydytojas detaliai pakomentuos? Nors pirmo susitikimo metu kažkaip nelabai kalbus buvo....