mano eile atejo ir tiek nepasakuoju, nes dar viskas sviezia, neatitinau galutinai. Ne galiu dar objektiviai nusakyti ka jauciu, kaip jauciu buvo nelengva, bet pakenciamai
"rusiska rulete"-kokius 4menesius eileje buvau. Kazkam blogi tyrimai buvo-ir as gavau laiminga bileta
mano eile atejo ir tiek nepasakuoju, nes dar viskas sviezia, neatitinau galutinai. Ne galiu dar objektiviai nusakyti ka jauciu, kaip jauciu buvo nelengva, bet pakenciamai
"rusiska rulete"-kokius 4menesius eileje buvau. Kazkam blogi tyrimai buvo-ir as gavau laiminga bileta
as maciau kad buna ir seip kas su breketias vaiksto tai 2 gumytes ant priekio uzdeda. o pas tave po operacijos tik su viena gumyte dantukai uzfiksuoti? maniau ten tiek privinios gumu kad mazai nepasirodys...
o kaip dantukus valyt? ar tik su skysciu skalauji?
iskart po op buvo 3-ant sonu ir is priekio. Uz 12d. sonines nueme, oprieki paliko. Pirma laika-skalavimai, vienkartinio svirksto pagalba. Kokia 5diena laabai minkstu sepeteliu valyti pradejau atsargiai. Pirmas 12d. su valgymu sunkiai-trinta sriuba pertirsta buvo (na gal cia man). Bet gi yra NutriDrink ir paruosti vartuojimui kudikiu misineliai kad is bado nemirti. O kai atrisa burnele (palieka su viena guma)- svente!-pvz. trinu varske (su saldzia ir ne, tik ne namine) su bananu ir pienu.Arba Miau su varske. Arba vaisiu tytrele kudikiu su sultimis, ir bananu. galima dar obuoliuko patarkuoti. O sriubas tai visai baika-bet kuria praktiskai su mesyte per smulkintuva, paregulioji tinkama tirstuma ir-vperiod! niam-niam zodziu: kai isalksi-labai pradeda fantazija veikti o dar isisgdrinau sokolada valgyti biski prasiziuoju, uz dantu imetu maza gabaliuka sokolado. Jis tirpsta, o as kaifuoju