Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 11, 14:10)
Breketai į pasiruošimo kainą neįeina. O tie 8000 Lt (vienam žandikauliui) tai išlaidos asmeniškai tau gaminamiems instrumentams ir kitoms būtiniausioms operacijos pasiruošimo išlaidoms, kurių ligonių kasa nepadengia.

Žodžiu, malonumas brangus. Breketai plius paveržimai 6000 Lt, pasiruošimas operacijai 8000 Lt (arba abiems žandikauliams 16 000 LT), vaistai ir kitos priemonės apie 1000 Lt.

Laba!

Kaip idomiai....man sake nuo 4k iki 8k uz viena zandiklauli, tai kaip cia taip dvigubai ta pasiruosimo kaina sokineja ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2010 02 12, 10:58)
Laba!

Kaip idomiai....man sake nuo 4k iki 8k uz viena zandiklauli, tai kaip cia taip dvigubai ta pasiruosimo kaina sokineja ?  g.gif

O man ortodontė sakė nuo 3500 iki 6000, bet va, gydytojas visai kitą sumą pateikė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte75 @ 2010 02 11, 12:15)
keista...man operacija buvo numatyta po triju menesiu baigus dantu paruosima, bet veliau kelis kartus nukele, tad ir gavosi daugiau negu metai  g.gif
Papildyta:

galime susitikti, pritariu mirksiukas.gif. Man kelias dienas pries operacija pavyko susipzinti su mergina, kuria operavo ta pacia diena, mums buvo drasiau laukti operacijos dviese, pasidalinti nerimais ir po operacijos daug susirasinejome smile.gif

tai reik sutarti konkrecia data smile.gif ir pirmyn!! drinks_cheers.gif clap.gif thumbup.gif gathering.gif gossip.gif
Atsakyti
Taip taip blush2.gif
Atsakyti
taip-taip permaza.... blush2.gif reik veiksmo lotuliukas.gif
Atsakyti
Reikia susitarti su tomis merginomis, kurios norėtų susitikti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 02 13, 15:29)
Reikia susitarti su tomis merginomis, kurios norėtų susitikti.  blush2.gif

tep-tep smile.gif bandom tartis. Siulykit datas ir vieta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija_vick: 13 vasario 2010 - 15:08
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 02 13, 15:06)
tep-tep  smile.gif  bandom tartis. Siulykit datas ir vieta  thumbup.gif

Tai kas iš Kauno, o kas iš Vilniaus? rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 13 vasario 2010 - 15:51
Aš iš Vilniaus, bet pakankamai dažnai būnu Kaune. :>
Atsakyti
As is Vilniaus, Kaune, deja, buvau paskutini (ir vieninteli) karta kokioj 7klasej... blush2.gif

Man geriau Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 02 13, 17:12)
As is Vilniaus, Kaune, deja, buvau paskutini (ir vieninteli) karta kokioj 7klasej...  blush2.gif 

Man geriau Vilniuje smile.gif

Man iš tiesų taip pat geriau susitikti Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 02 13, 17:14)
Man iš tiesų taip pat geriau susitikti Vilniuje smile.gif

Tau tik bus operacija, jei neklystu? smile.gif greitai, a ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija_vick: 13 vasario 2010 - 16:18