Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikutis leidžia karpyti nagučius?

Saviskiui kerpu tik mieganciam. Deja visiem vaikam nepatinka kirpt nagus..
Atsakyti
Vargstam ir mes kaip dauguma mamyciu kirpdamos nagus vaikuciams, nuolat klykdavo, nepasiduodavo draskydavosi, kazkaip per visa diena po pora nagiuku nukirpdavau. Bet vat, nesenai, kai mano mergaitei buvo koks 1 metai ir menuo, eme ir nustojo priesintis, sedi ir ziuri kaip kerpu, bet turiu greit suktis, nes mazai dar kantrybes.
Atsakyti
O mes lengvai nusikrapom nagucius thumbup.gif (tfu tfu tfu) vaikas ziuri susikaupes ka mama daro ir ne krust biggrin.gif
Atsakyti
As irgi apkerpu tik tada kai miega. Ir tai jaucia, pradeda muistytis. Tai reikia labai greitai suktis. Buna kad ir palaukti tenka, kol vel imigs. O su kojyciu naguciais tai didelis vargas. Juos karpau reciau.
Atsakyti
mum irgi buvo beda. sugalvojom paleist mulika. taip susikoncentruoja kad spejam nukirtp thumbup.gif
Atsakyti
O mano dukryte labai lengvai duodasi ranku naguciu kirpimui, net sneketi pradeda, o jau kojytes tai sunkiai mums gaunasi, labai muistosi
Atsakyti
Rankyčių lengvai, žiūri ką darau, o aš aiškinu kirpdama smile.gif Kojų - kaip nuotaika, jei kažką rankose turi, tai lengva, o kitaip muistosi
Atsakyti
Jokiu problemu, kerpant tiek ranku, tiek koju nagucius thumbup.gif (bent kol kas tongue.gif )
Atsakyti
nuo gimimo nagucius kerpu arba kol maitinu, arba kai miega.
Atsakyti
Musu mazuliukas kuo puikiausiai leidziasi karpyti nagucius. thumbup.gif Jam netgi dar ir juokas ima, kai karpau juos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuuute @ 2010 07 19, 20:50)
nuo gimimo nagucius kerpu arba kol maitinu, arba kai miega.

as irgi kerpu tik miegant,nes kitaip tampos su tom rankom ir taip viena kart jau i pirsta ikirpau verysad.gif kraujai bego,o man sirdele baisiai suspaude.
Atsakyti
MAn labai sunku kirpt, nes maniske labai judri, nenusedi vietoj. Tai ijungiu Gummy bear song youtube, pasisodinu ant keliu ir nukerpu, kol ji issiziojus ziuri biggrin.gif
Atsakyti