QUOTE(Joleks @ 2010 05 12, 08:41)
Sveikos
Atejau pasiguosti. Visos cia su tom paciom bedom..
Maniskiui sako, kad reik operuoti adenoidus. Mums nei ausu uzdegimo buvo nei ka per metus, tik paprastos slogos ir gerkle. Tik kad ta sloga labai uzsitesia paprastai. Jis neknarkia pas mane, tik kad uz ausu bugnelio randa skyscio ir sake kad sloga iki nosies nepakyla, nes uzstoja adenoidai. Nelabai as suprantu ten, tipo kai ziuri per gerkle mato karkalus. Nes slogos praktiskai nera, tik kad atsikelus ryte siek tiek buna nosytej skaidraus sekreto ir kvapas is burnytes ne koks. Kadangi jis pas mane smulkus ir nosiarykle siaura, tai sake reik operuoti, jei butu placiaveidis butu galima laukt.
Vis dar abejoju ka daryt, tik bijau, kad klausai nepakenktu jei neoperuosim
Mes buvom pas Palepsaitiene Silainiu poliklinikoje. Ji minejo, kad operuotis tik KMUK, nes 3 ligonine turbut nesiims tokio smulkaus vaiko operuoti. Tad gal kartais galit patart gera LOR gydytoja KMUK. Gradauskiene lyg Kaune jau nebedirba

Atejau pasiguosti. Visos cia su tom paciom bedom..
Maniskiui sako, kad reik operuoti adenoidus. Mums nei ausu uzdegimo buvo nei ka per metus, tik paprastos slogos ir gerkle. Tik kad ta sloga labai uzsitesia paprastai. Jis neknarkia pas mane, tik kad uz ausu bugnelio randa skyscio ir sake kad sloga iki nosies nepakyla, nes uzstoja adenoidai. Nelabai as suprantu ten, tipo kai ziuri per gerkle mato karkalus. Nes slogos praktiskai nera, tik kad atsikelus ryte siek tiek buna nosytej skaidraus sekreto ir kvapas is burnytes ne koks. Kadangi jis pas mane smulkus ir nosiarykle siaura, tai sake reik operuoti, jei butu placiaveidis butu galima laukt.
Vis dar abejoju ka daryt, tik bijau, kad klausai nepakenktu jei neoperuosim

Mes buvom pas Palepsaitiene Silainiu poliklinikoje. Ji minejo, kad operuotis tik KMUK, nes 3 ligonine turbut nesiims tokio smulkaus vaiko operuoti. Tad gal kartais galit patart gera LOR gydytoja KMUK. Gradauskiene lyg Kaune jau nebedirba

Labas,
Jungiuosi ir as i gretas vaikuciu, kuriems reikia operuoti adenoidus... Eisiu skaityt temute nuo pradziu, nes nelabai ka apie tai zinau. Beje mano mergaitei irgi Palepsaitiene nustate tuos adenoidus. Mes lyg ir i 3 ligonine planuojam operuotis. Pernai gulejom 3 - cioj su stipriu ausu uzdegimu. Siais metais vel ausu uzdegimas, tik apsiejom be ligoniniu. Gal tikrai adenoiduose priezastis...

Papildyta:
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 05 12, 18:47)
nueikit pas Šaulį,tegu apžiūri,o gal operuos?
jis trečioj ir A klinikoj dirba
puikus specelistas 

O kaip pas Sauli trecioj papulti? Ar tiesiai pas ji registruotis ar kaip?