Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų dailės nuotraukos iš interneto platybių

Košmaras kažkoks ohmy.gif Išsityčiojimas iš gyvūno smile.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai. Tik pamačius pakraupau, net mintie nebuvo, kad kažkas dar gali taip sumąstyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 06 26, 11:35)

Aš gal nepuliariai, bet pasakysiu savo nuomonę: neskoninga, negražu. Šiaip vakaruose tokie nagai - prostitučių ir panašių "gražuolių" papuošalas. Skiriamasis bruožas beveik cool.gif .
Atsakyti
jau cia, kad nesamone uzveme.. zvengiau gal 10min.. biggrin.gif Prostitutes mat jai.. nu tai ir vaiksciok panagem juodom.. gal neisiskirsi.
Man tai be galo grazu smile.gif ir dauguma pasaulio nesioja tokius nagus, tai taip iseina, kad visos mes esam prostitutes biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Kai pagalvoji, mazai kas kasdien nesioja tokius stilletus. Nors zinau viena ruse, kuri 10metu isvaiksciojo su tokio ilgumo nagais, ir ji be ju negali, puikiausiai sutvarko namus, langus issiplauna, sako jai netrukdo.. Nu bet jauciu reikejo laiko kol iprato viska daryt o.O
Atsakyti
baisu tokie kapliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2011 08 15, 16:33)
jau cia, kad nesamone uzveme.. zvengiau gal 10min.. biggrin.gif Prostitutes mat jai.. nu tai ir vaiksciok panagem juodom.. gal neisiskirsi.
Man tai be galo grazu smile.gif ir dauguma pasaulio nesioja tokius nagus, tai taip iseina, kad visos mes esam prostitutes biggrin.gif

Pavyzdžių "daugumos pasaulio" galima? bigsmile.gif Nes Maskvos gražuolės ar Varšuvietės tai dar ne pasaulio dauguma... Pažadu, jei įrodysit, kad tokie nagai - matomi ant Holivudo raudonojo kilimo, ar Kanų kinų festivalyje, ar kitos žymios moteris juos "dėvi" - pakeisiu savo nuomonę. Kol kas laikausi nuomonės, kad tokie nagai yra toks pats "grožis" kaip soliarinės blondinės su gariūniniu skoniu.

O ir supriešinimas su juodomis panagėmis nevykęs. Yra eibė kitų manikiūro variantų, pasidomėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Galit ginčytis iki nukritimo, bet visgi kiekviena turi savo nuomonę smile.gif Man irgi tie smailėjantys nagai nekaip atrodo, bet skoningai padailinti nagučiai man gražu smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Na ir as panarsiau inerneto platybese biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnies_liepsna: 17 rugpjūčio 2011 - 16:58
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
balta juoda dryziukais grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 07 15, 22:08)
Gražus toks kūno spalvos smile.gif kažin kokia firma, prekiaujanti Lietuvoje, turi tokių lakų? ax.gif

Turiu tokį laką, pirkau maximoj ar kube, nepamenu tiksliai. Centus kainuoja biggrin.gif
Atsakyti