Pas mus irgi ziauru, kai kur keliai nuvalyti ir isvazineti, bet kai kur! Si vakara sensacija - musu rajonas nesenai nuvale biski, o tai jau neimanoma buvo!
ačiū Die šiandien man nevairadienis buvo. nu ką, Šventojoj keliai nevalyti, siaubas. tik barstyta vietom. iš Šventosios į Palangą plentas irgi vietom pavalytas, vietom net nebarstytas. apie Palangos kelius nekalbu (kaip ir apie Klaipėdos kiemų kelius). pasukom Palangos plente link Karklės nu važiuot aišku buvo labai smagu, kelias nei valytas, nei barstytas. vos tik prasidėjo Klaipėda (ties Žuvėdros stovykla), kelias buvo nuvalytas nu smagu. ir gerai pavalytas (vos ne plikai nugramdytas) iki pagrindinio kelio nu smagiai gyvenam. o mano kiemas tai iš viso... vėžios matosi dviejų ratų ir per vidurį tiesus sniego kauburys, nulygintas žavingai saugomų mašinų bamperių
Aš tai varau pirkt kastuvo, nu maža kas ir nebus kur dėtis užstrigus kada Nors išmokė užvakar, kad ne gazą spaust, o sankabą atleidinėt ir įmint, taip įsiūbuojant mašiną po biški, ir tikrai, su gazu dar labiau klimsti, o linguojant po biški išvažinėji.
Aš tai varau pirkt kastuvo, nu maža kas ir nebus kur dėtis užstrigus kada Nors išmokė užvakar, kad ne gazą spaust, o sankabą atleidinėt ir įmint, taip įsiūbuojant mašiną po biški, ir tikrai, su gazu dar labiau klimsti, o linguojant po biški išvažinėji.
tai taip, linguojant greiciau isvaziuoti.. bet as dar prie parkuojantis kai matau, kad labai daug sniego pavazineju pirmyn atgal, kad ryte galeciau lengviau isvaziuoti
tai taip, linguojant greiciau isvaziuoti.. bet as dar prie parkuojantis kai matau, kad labai daug sniego pavazineju pirmyn atgal, kad ryte galeciau lengviau isvaziuoti
Šiandien jau pasidarė tokia situacija, kad kieme jau pradėjo ,,įkristi" mašinos. Naktį pripustė, tai šiandien kieme,, labai linksma". Neįsivaizduoju, kas bus toliau, jei tiek snigs, tikriausiai reiks su slidėm važiuoti