nu va kaip smagu, kaip auga Zippuku fan klubas
QUOTE(Emanuel @ 2010 02 08, 17:30)
po to vien tokie vezimeliai gatvemis vazines
QUOTE(chile0 @ 2010 02 08, 18:19)
Sveikutes
Noriu prisijungti prie sio vezimaicio megeju ratelio
Siandien su vyru pirmakart buvo apziureti gyvai vezimuku ir kagi... Zippy eme virsu kainos/kokybes santykiu.
Darom bizni lietuviskai produkcijai
"Vaiku mieste" Siaures miestelyje mums sake, kad garantija 2m. Ir neisskyre, kad TIK remui o kitom detalem tik 1m.
Reikes del to pasidometi daugiau.
Mergaites, o Vilniuje jais prekiauja tik "Vaiku miestas" ir "Cipollino" Akropolyje?
Noriu prisijungti prie sio vezimaicio megeju ratelio
Siandien su vyru pirmakart buvo apziureti gyvai vezimuku ir kagi... Zippy eme virsu kainos/kokybes santykiu.
Darom bizni lietuviskai produkcijai
"Vaiku mieste" Siaures miestelyje mums sake, kad garantija 2m. Ir neisskyre, kad TIK remui o kitom detalem tik 1m.
Reikes del to pasidometi daugiau.
Mergaites, o Vilniuje jais prekiauja tik "Vaiku miestas" ir "Cipollino" Akropolyje?
Kiek teko girdeti, tai Kotryna pasirase sutarti su Tuciu, kad tik jie gali pardavineti Zippy, tad ju parduotuves Vaiku miestas, Cipolinas ir t.t. ir prekiauja jais.
QUOTE(Emanuel @ 2010 02 08, 17:30)
QUOTE(simusim @ 2010 02 08, 18:16)
Svarbu, kad butu ir populiarus ir patvarus
QUOTE(chile0 @ 2010 02 08, 22:07)
Na manau, kad populiarus tai bus, jau ziurint i visu musu reakcija per koki menesiuka nuo jo pasirodymo. O del patvarumo, tai tikrai cia Tututis irgi bus pasitempes, plienines konstrukcijas, pakeite aliumines, kas suteike dar daugiau patvarumo ir lengvumo. Kiek teko palyginti plastmasiu kokybe irgi panasu geresne nei senesniu produktu. Man zinot, kuri vezimelio komplektacija labai gerai atrodo, ogi sita, kaip is kosmoso ir dar turetu buti super vaikuciui tokia ziema salta kaip si
bliamba nu kada gi as sulauksiu savo zippuko, tuoj shumaheris
gims , o karietos nera...merginos baikit pirkti tuos bolidus, palikit ir man viena, tai jau gamintojai skundziasi, kad nespeja gaminti
QUOTE(Emanuel @ 2010 02 09, 10:47)
bliamba nu kada gi as sulauksiu savo zippuko, tuoj shumaheris
gims , o karietos nera...merginos baikit pirkti tuos bolidus, palikit ir man viena, tai jau gamintojai skundziasi, kad nespeja gaminti

Suneli turesi?
Kokia spalvyte pasirinkai ir kur nusprendei pirkti?
Vat vat, populiarus tai ir pritrūko.
Na aš tai laiko dar turiu, nutariau kai į dekretą išeisiu - tada ir pirksiu. Kam anksti pirkti, juk garantinis nusipirkus irgi nuo pirkimo datos skaičiuosis, o vežimas stovės ir lauks savojo vairuotojo
Na aš tai laiko dar turiu, nutariau kai į dekretą išeisiu - tada ir pirksiu. Kam anksti pirkti, juk garantinis nusipirkus irgi nuo pirkimo datos skaičiuosis, o vežimas stovės ir lauks savojo vairuotojo
QUOTE(Sange @ 2010 02 09, 11:38)
Na manau, kad populiarus tai bus, jau ziurint i visu musu reakcija per koki menesiuka nuo jo pasirodymo. O del patvarumo, tai tikrai cia Tututis irgi bus pasitempes, plienines konstrukcijas, pakeite aliumines, kas suteike dar daugiau patvarumo ir lengvumo. Kiek teko palyginti plastmasiu kokybe irgi panasu geresne nei senesniu produktu. Man zinot, kuri vezimelio komplektacija labai gerai atrodo, ogi sita, kaip is kosmoso ir dar turetu buti super vaikuciui tokia ziema salta kaip si
: 

Mano vyras pasake, kad kaip koks kyborgas atrodo sita sportine dalis dengta
QUOTE(chile0 @ 2010 02 09, 10:49)
ko laukiames nezinom, nelabai nori rodytis, slapukas
QUOTE(Emanuel @ 2010 02 09, 11:15)
ko laukiames nezinom, nelabai nori rodytis, slapukas
tai emiau raudona, universalia spalva.
Subalamutijai mane
Man raudona-mergaitei, melyna-berniukui(is bedos net ir mergytei), o universalesne zalia.
Pataisykit mane, gal as apie spalvas nelabai ka ismanau?
O raudonas man irgi be galo grazus, bet mums suneli prognozuoja tai galvoju apie kitoki.
Štai ir aš užsakiau šį vėžimaitį. Užsakiau tą žaliai pilką, nors jo gyvai nesu mačius, tai truputį baigu dėl tų spalvų, bet tikiuosi gerai atrodys ir svarbiausia mano stebuklui bus patogus. Dabar jau ramiai galiu lauti mažiuko atėjimo, nes jau visai būtinais daiktais bus aprūpintas