Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėlis

man ir problemos nuimant sportinuko ta lanka, wienas sonas lengvai atsikelia, o kito niekaip nenuimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2010 04 01, 19:07)
man ir problemos nuimant sportinuko ta lanka, wienas sonas lengvai atsikelia, o kito niekaip nenuimu g.gif

o man abu labai labai sunkiai....as tiek jegu neturiu, o vyras tai nueme viena puse kitos niekaip bet pirstus net paskaudo jam.
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2010 04 01, 19:07)

Oooo jus jau matau ir lelytes sulauket bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif Didziausi sveikinimai,o mazajai stiprybes naujajame pasaulelyje 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tai gal jau isbandet savo dzipa? bigsmile.gif
Atsakyti
Na as savo zippy jau naudoju 1,5 menesio, kolkas nematau kuo skustis schmoll.gif Apie sportinuka nieko kolkas negaliu pasakyti, dar nebandziau, bet lopsinis variantas ir kedute thumbup.gif
Lopsys nuo vaziuokles man nusiima labai paprastai, abiejuose sonuose spaudziu fiksatorius vienu metu ir lopsio prieki tuo metu su kojos keliu truputi kilsteliu. Jokiu problemu mirksiukas.gif Pirma karta kai nuiminejau lopsi, spaudziau ne tuos fiksatorius, tai labai sunkiai jie ten spaudesi, reikia vienu metu viena fiksatoriu spausti zemyn ir kartu salia esanti "liezuveli" i prieki. Viskas paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz sveikinimus Kamilita mirksiukas.gif
deja dar nespejau isbandyti..nes va oras wisaj nemielas lauke..taj gaila sawo karieta purwint biggrin.gif bet va tik islys saulute laukan, taj tada butinai isbandysiu, ir parasysiu sawo nuomone kaip zippukas rieda lauke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2010 04 02, 19:43)
aciu uz sveikinimus Kamilita mirksiukas.gif
deja dar nespejau isbandyti..nes va oras wisaj nemielas lauke..taj gaila sawo karieta purwint biggrin.gif  bet va tik islys saulute laukan, taj tada butinai isbandysiu, ir parasysiu sawo nuomone kaip zippukas rieda lauke mirksiukas.gif

Lauksim lauksim wub.gif
Atsakyti
labas mamytes mirksiukas.gif
na va,pasidalinsiu sawo nuomone apie zippuka nes siand su sawo lelyte ji isbandem biggrin.gif ir galiu pasakyti kad jokiu priekaistu jam neturiu, likau patenkinta jo manevringumu, lengvumu, bei amortizacija thumbup.gif lopsiukas tox didelis kad super wietos ten uztektinai thumbup.gif stumdama vezimeli net nejauciu jo sworio, jis tox lengvas, tikrai nepamainomas thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2010 04 05, 19:55)
labas mamytes mirksiukas.gif
na va,pasidalinsiu sawo nuomone apie zippuka nes siand su sawo lelyte ji isbandem biggrin.gif  ir galiu pasakyti kad jokiu priekaistu jam neturiu, likau patenkinta jo manevringumu, lengvumu, bei amortizacija thumbup.gif  lopsiukas tox didelis kad super wietos ten uztektinai thumbup.gif  stumdama vezimeli net nejauciu jo sworio, jis tox lengvas, tikrai nepamainomas thumbup.gif  mirksiukas.gif

Kaip smagu girdeti tokius atsiliepimus apie zippi thumbup.gif thumbup.gif
Laukiu nesulaukiu savo vairuotojos wub.gif
Atsakyti
Na ka mes irgi jau isbandeme sita vezimeli, senokai cia nesilankiau, kiek daug visokiu nuomoniu ir info apie Zippuka jau mamytes prirasiusios super. Na trumpai, tai mane irgi pakerejo Zippuko manevringumas ir tas DIDELIS lopsys, kur maziui vietos sociai... beje pastebejau, kad Zippukas nestovi vietoje irn uolat kazkokiu atnaujinimu isleidzia reiks pasigilinti, ka jie ten dar siulo smile.gif daug mamyciu matau skundziasi fiksatoriai, as manau kad gali buti dvi bedos: 1. tai blogai uzdejot tuos nuimamus (t.y. sumaiset vietom) kas issauke fiksatoriu uzstrigima, nes mums taip buvo. 2 tai nespaudziat vienu kartu tu saugiklio ir gaiduko, kaip mano vyras sako biggrin.gif siaip vyras apziurejo ir sake, kad ten toks elementraus tas fiksatorius, kad ten nera nei kam gesti nei kam strigti... ax.gif
Atsakyti
Nagi nagi dalinames praktiniais igudziais apie Zippukus ir greitai tongue.gif as nelabai suprantu kam reikia jums ta rankena nuimineti? g.gif man niekad net i galva nesove ja nuimineti, nors prisiskaiciusi jusu cia atsiliepimu pabandziau ja nuimti, tai taip kiek sunkokai nusiima, bet kam ja isvis nuiminejat??? g.gif sito tai nesuprantu smile.gif del tu fiksatoriu, tai mistika, nuo pat pirmos dienos neturejau jokio vargo su jais, o cia matau mamytes bedu turite - idomiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2010 04 07, 14:31)
del tu fiksatoriu, tai mistika, nuo pat pirmos dienos neturejau jokio vargo su jais, o cia matau mamytes bedu turite - idomiai  smile.gif

vieniem mistika kitiem ne....nu negi sunku suprasti, kad kitiem gali strigineti ar dar kas.
Atsakyti
Mano shumaheryte jau isbando po biskuti savo raudona karieta, kolkas tik geri atsiliepimai...lauke dar nebuvom, bo vis lietus pila, bet namie jau veziojau, labai manevringas, lengvas, mazylei labai patinga...patenkinta sypsosi kai tetukas ja supa vezimely.smile.gif
Atsakyti