Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Žemuogėlė

Lairam - kaip gaila kad nebeturesim draugo-kaimyno 4u.gif Mus paliko pas Drugelius, Viktorija patvirtino kad tikrai dirbs thumbup.gif Nuostabu.

O dabar vaikus perkele iki rugsejo 1 vel i kita grupe, atrodo gal Vieversiuku g.gif Zodziu pacios pirmos durys priekyje. Didziai tikiuosi, kad ten tik pavaduojanti kazka aukletoja - tokio saltumo ir abejingumo dar nesu macius, net nereaguoja ar vaika pasiima, ar vaika atvedi i grupe, sedi uzpakali padejus ant kedes ir ne burbt, net ne menkiausios reakcijos ar kas i grupe atejo. Siandien neapsikentus sakau - ar jus AUKLETOJA? Nes nu galvoju gal pastatytas koks pasalinis zmogus. Burbt - jo, as aukletoja. Ir toliau sedi. Ne krust. blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamius @ 2011 08 25, 09:23)
Lairam - kaip gaila kad nebeturesim draugo-kaimyno  4u.gif  Mus paliko pas Drugelius, Viktorija patvirtino kad tikrai dirbs  thumbup.gif  Nuostabu.

O dabar vaikus perkele iki rugsejo 1 vel i kita grupe, atrodo gal Vieversiuku  g.gif  Zodziu pacios pirmos durys priekyje. Didziai tikiuosi, kad ten tik pavaduojanti kazka aukletoja - tokio saltumo ir abejingumo dar nesu macius, net nereaguoja ar vaika pasiima, ar vaika atvedi i grupe, sedi uzpakali padejus ant kedes ir ne burbt, net ne menkiausios reakcijos ar kas i grupe atejo. Siandien neapsikentus sakau - ar jus AUKLETOJA? Nes nu galvoju gal pastatytas koks pasalinis zmogus. Burbt - jo, as aukletoja. Ir toliau sedi. Ne krust.  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Nium galit visad pas mus per pievas atbristi mirksiukas.gif

O dėl auklėtojos, tai imk ir paklausk jos, kuo ji vardu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(negriuke @ 2011 08 25, 08:29)
thumbup.gif Ir aš pastebėjau, kad Jūs į Boružiukų grupę eisit. Visai kitaip suskirstė vaikus, nei vasaros pradžioj.

palaikiau savo vaikį per vasarą namie ir vėl baisu, kaip jis tam darže pritaps ar greitai apsipras naujoje grupėje, su naujais vaikais biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 08 25, 10:09)
Nium galit visad pas mus per pievas atbristi  mirksiukas.gif

O dėl auklėtojos, tai imk ir paklausk jos, kuo ji vardu  biggrin.gif
Papildyta:
palaikiau savo vaikį per vasarą namie ir vėl baisu, kaip jis tam darže pritaps ar greitai apsipras naujoje grupėje, su naujais vaikais  biggrin.gif  g.gif

Taigi birželio mėn. ėjo kartu su tais vaikais, tai pažįsta. 4u.gif Bent Kajus tai žino kaip Kristupas šaukštą laižo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2011 08 25, 11:02)
Taigi birželio mėn. ėjo kartu su tais vaikais, tai pažįsta. 4u.gif Bent Kajus tai žino kaip Kristupas šaukštą laižo. blush2.gif

tai kad aš pati paranojikė pasidarius. Baisiau negu vaikui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 25 rugpjūčio 2011 - 11:25
mamius, mano įspūdžiai apie dabartinę vieversiukų-nykštukų auklėtoją tokie patys unsure.gif net vakar vyrui pasakojui viską lygiai taip pat, kaip jūs čia dabar papasakojote doh.gif

aš tai jos paklausiau, iš kur ji, tai, kaip supratau, Lašiukuose auklyte buvo iki šiol (na bet aš jos nepamenu, nors mano sūnus šįmet Lašiukus baigė doh.gif )

aš irgi labai tikiuosi, kad ji auklėtoja nebus, kitaip tikrai tikrai prieštarausiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyčiukas: 25 rugpjūčio 2011 - 12:08
Saulyciuk, tai jeigu Lasiukus lanket, turbut kartu su musu Kasparu? Jis toks sviesus berniukas su akinukais 4u.gif Siemet bus jau Lasiukas-nulinukas biggrin.gif

Nesu pastebejus Lasiukuose sitos apatiskos personos, is tiesu jos is viso nenoriu niekur matyt unsure.gif

Lairam - ateisim apziuret per pievas mazosios bendravardes Sofytes wub.gif

Atsakyti
mamius, lyg ir prisimenu tokį vaikiuką smile.gif

iš tiesų šis darželis turi daug nuostabių auklėtojų wub.gif
ten kažkoks nesusipratimas atsirado, ačiū Dievui, jau greit rugsėjo pirma, ir jei dar Drugeliai, kuriuos lankys dukrytė, nors retkarčiais gaus Viktoriją, tai čia bus nuostabu wub.gif kad visos auklėtojos tokios būtų wub.gif

gal kas "neoficialiai" girdėjo, kokią auklėtoją gaus būsimi Nykštukai? tongue.gif
Atsakyti
Oj tai pagal amziu ir seses musu turi eit i viena grupe biggrin.gif Matyt matomes, tik neatpazystam biggrin.gif
Atsakyti
Apie pastarųjų dienų auklėtoją Vieversiukuose mano vyras dar vakar irgi atsiliepė lygiai taip pat schmoll.gif 2 dienos , o visi matom, kad kažkas ne taip.
Man taip pat labai smalsu, kokias auklėtojas gaus Nykštukai. Bet kaip visą laiką, niekas nieko nežinom iki paskutinio.
Atsakyti
Taip, tikriausiai visos mes ten susitinkam, tik čia sunkiau atsekti kur kas biggrin.gif
Atsakyti
Labas Zemuogiukes ir Zemuogiukai 4u.gif

Ir mes pradesime lankyti si drziuka, jau nuo rugsejo men. Kaip tik siandiena buvau pasirasyti sutarteles. Mes lankysime Vieversiuku grupe, kurios aukletoja bus Alicija, bei kazkokia nauja aukletoja, kuri ateina tik naujai dirbti i si darziuka g.gif Na apie Aliciaja esu skaiciusi daug nuomoniu, tacia va, idomu, kokia gi bus toji naujoji auklyte. Na tikekimes musu lankymas vyks skalndziai, zinoma, kiek neramu, bet reik tiketi,kad viskas busd gerai. Na dar jei musu visi kaimynukai butu kartu vienoje grupeje, tai butu is vis puiku thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
sveiki

mano mazoji gulbele irgi nuo rugsejo prades po truputuka pratintis, bus paciu maziausiu grupej smile.gif

bigsmile.gif
Atsakyti