Pirmą nėštumą negalėjau gerti kavos, valgyti riebaus maisto (dėl pasikeitusio skonio). O daugiau valgiau kaip tik išrankų maistą: sūdytą lašišą, bulvių kukulius, grūdėtą varškę, alyvuoges, avokado. Labai įdomu man pačiai, kad esu obuolinė, o per nėštumus nenoriu nei obuolių, nei vynuogių, nei bananų.
Bet gimė sveikutėlė dukrytė

, kuri labai mėgsta: avokadą, alyvuoges, grūdėtą varškę ir lašišą

.
Dabar vėl galiu valgyt tik bulvinius patiekalus, avokadą ir t.t..
Jei yra problemų su antsvoriu ir diabetu, manau, kad reikia prisižiūrėt ir stengtis vengti ypač kenksmingo maisto bei gėrimų.
Aš tai džiaugiuosi, kad iš vis dar yra produktų, ką galiu valgyt, nes kitaip pykina baisiai ir nevirškina skrandis.
Negėriau nei prieš

pieno, ir dabar negeriu, nei jogurtų nevalgau, na ir kas, kad sveika. Man nepriima organizmas

.
Linkiu visoms būti sveikoms, išnešioti ir pagimdyti sveikus kleckiukus, o toliau eisis savaime

.