knygas imu iš bibliotekų, draugų... laikraščių nebeperku- užtenka žinių ir interneto.
į parduotuvę einu nealkana, griežtai susiplanavusi ką gaminsiu kitą dieną. taip vežimas neprisipildo neplanuotų produktų, o ir nesugenda.
į kiną einu kai bilietai būna po 6 lt (yomayo akcija).
QUOTE(hobo @ 2005 11 15, 15:33)
o kaip dar taupote? tinka bele koks ir bet ko taupymo būdas. geriausia konkretus.
Maistą ,vaistus reikia pirkti atitinkamose parduotuvėse,vaistinėse.Štai šeštadienį vienam laikrašty buvo argumentuotai įrodyta,kad pigiausios parduotuvės"Super netto",o vaistinės "Camelija".Sakiau reiks ir man pasidomėt jų kainom

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 15, 15:56)
super netto yra leadeer price konkurentas- pasirinkimas nedidelis, būtiniausios prekės, parduotuvės įranga ne naujausia, grindys ne marmuro 

Buvau užėjus į super netto.Prekės dauguma tos pačios,kaip ir RIMI,tik kainos ne

hobo, jei rimtai domiesi, tai pradėk nuo analizės- kiek ir kam išleidi. Po to įvardink sumą, kurią norėtumei sutaupyt per mėnesį. Tada parašyk vėl- kiek tau lieka pinigų pragyvenimui. Imsimės konsultuot. Dabar sudėtinga- gal tu į kirpyklą kasdien šukuotis vaikštai, gal tavo sporto klubo abonementas tūkstantį kainuoja? Kas čia gali ką patart? Konkretizuok- nes , tarkim, yra skyrelis "kaip pavalgyt pigiau", yra 9 ar ne pati skelbei?) apie pigią kosmetiką, yra skudurynų gidas...Ko tau dar trūksta?
QUOTE(Papugele @ 2005 11 15, 16:15)
Buvau užėjus į super netto.Prekės dauguma tos pačios,kaip ir RIMI,tik kainos ne
Aišku pasirinkimas mažesnis.Dauguma prekių ilgai negendancios,kruopos,makaronai,visokie koncervuoti dalykai,sultys,kava,arbata.Žodziu už Price,man labiau patiko 

kur Kaune yra sita parduotuve?

nu rašau konkrečiai: į rankas gaunu 1400 lt. gyvenam dviese su vaiku ir katė. kasmėnesinės išlaidos: 150 lt paskolai už mokslus, telefonas apie 150, nuoma buto 90 lt, mokesčiam kitiems apie 100, + dabar bus šildymas apie 300, darželis apie 50, cigaretės apie 100 lt. kas lieka????beveik nieko nelieka. ir kaip su tuo pragyvent???