frosh plovikliai labai geri, skaitosi prie eko, putoja neblogiau uz feiri, bet nesausina odos
QUOTE(Nosferatu @ 2008 08 24, 18:31)
ilga laika naudojau amway skysta indu plovikli, tikrai geras.

QUOTE(Viltė** @ 2008 08 25, 09:17)

iš amway produktu daug ką ir iki dabar naudoju, taip pat ir dantų pastą

Gal ne į temą,bet nėra Amway firmos produkcija ekologiška
Turiu ir L.O.O.C,tai gal tik jis
,bet nei indu ploviklis,nei Zoom,visiškai neverti tokiu pinigu ir nepateisino mano lūkesčių.Geriau aš tada su soda indus plaunu,o į skalbimo mašiną actą pilu ir jokių kalkių

QUOTE(viilda @ 2008 08 25, 23:28)
,bet nei indu ploviklis,nei Zoom,visiškai neverti tokiu pinigu ir nepateisino mano lūkesčių.Geriau aš tada su soda indus plaunu,o į skalbimo mašiną actą pilu ir jokių kalkių

o iš kur tokia info, kad ne ekologiška visa produkcija ?
Per Google paprasčiausiai įvesk Amway.Aš iš pradžių irgi tikėjau,kad ekologiška ir pan.Gerai,kad pati nepradėjau to verslo,nes MB teta siūlė,sakė daug bus galima užsidirbti.Nelabai man tikie verslai prie širdies,kažkoks smegenų pudrinimas,gal kitiems ir gerai.Čia mano vienos nuomomė
QUOTE(viilda @ 2008 08 26, 16:27)
Per Google paprasčiausiai įvesk Amway.Aš iš pradžių irgi tikėjau,kad ekologiška ir pan.Gerai,kad pati nepradėjau to verslo,nes MB teta siūlė,sakė daug bus galima užsidirbti.Nelabai man tikie verslai prie širdies,kažkoks smegenų pudrinimas,gal kitiems ir gerai.Čia mano vienos nuomomė

Nors pasta ju tai tikrai gera,naudojau

QUOTE(denaxa @ 2008 08 26, 19:13)

Nors pasta ju tai tikrai gera,naudojau

Man buvo lygiai tas pats,tik tada as viska suverciau savo alergiskumui.Viena pazistama labai jau kiso man skalbimo miltelius,tikindama,kad jie yra supersuper geri,ekologiski,nealergizuojantys.Nenoredama pirkti viso pokelio,paprasiau is jos naudojamu ipilti man 1 sauksta.Ji paeme ir ipyle is pokelio i maiseli truputi-to uzteko,kad man prasidetu baisus astmos priepuolis,ko nebuvo virs 10 metu-vos spejau i vaistine nulekti vaistu,vos nenumiriau.
Papildyta:
QUOTE(Rasa25 @ 2008 08 23, 16:54)
as nekenciu tu taupanciu lempuciu kambary ziauri prieblanda tikra depresija.
As irgi ju nekenciu-man per mazai apsvietimo ,ypac norint siuti ar megzti-is viso sakes.

QUOTE(viilda @ 2008 08 27, 12:29)

Taigi nereikia pirkti paciu silpniausiu,as susisukus tas kurios atitinka 75kw paprastas lemputes,namie tikrai labai sviesu,tik kokia minute buna tamsiau kol jos isyla.Dega jau tris metus (dvi tik buvo perdegusios per ta laika),ir beje jas isukant negalima liesti rankomis lemputes stiklines dalies-tai yra greito perdegimo priezastis,ypac jei riebaluotom rankom buna paciupineta

O sutaupo jos mums kazkur apie 150kw per menesi

tai kaip čia dabar su tuo taupymu?
QUOTE(viilda @ 2008 08 25, 23:28)

o kiek to acto reikia pilti?