Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kompanija

[quote=Neverk, mama,2010 07 07, 11:36]
Aš irgi pasikartosiu. Ir pabrauksiu.
P.S. Cituojamos žinutės kalba netaisyta, tik pabraukta ir paryškinta. Garantuoju. cool.gif
Papildyta:

ten nera zodzio "garantuoju" neklaidinkit
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2010 07 07, 11:43)
Prakarpiau jūsų įdėtą tekstą. Bijau, kad lapkričio mėnesį Amway neatidarys jokios atstovybės/filialo Lietuvoje. Ai, ką čia - nebijau.
o punktas Nr.4 reikalautų atskiro paaiškinimo. VMI gal?

Praeikit pro visas amway el. parduotuvės, kurios nelegaliai atidarytos lietuviškai, per skelbiu.lt ir skambinkit VMI smile.gif Aš perku iš amway puslapio kaip klientas sau, tokia ir mano sutartis, esu klientas smile.gif Čia punktas galioja tiems, kas gauna atlyginimą, daro didžiulias apyvartas nuo kurių reiktų mokėti mokesčius. Kas gauna atlygį turi įmones Europos sąjungos teritorijoj ir moka mokesčius tose valstybėse.
Atsakyti
QUOTE(mooze @ 2010 07 07, 11:48)
QUOTE(Neverk @  mama,2010 07 07, 11:36)

Aš irgi pasikartosiu. Ir pabrauksiu.
P.S. Cituojamos žinutės kalba netaisyta, tik pabraukta ir paryškinta. Garantuoju.  cool.gif

Papildyta:

ten nera zodzio "garantuoju" neklaidinkit

O tai garantija - tik tada, kai žodis garantuoju? biggrin.gif Esmė kokia? Kokie ketinimai?
Pvz., jei organizuoju pikniką savo kieme ir informuoju draugus irgi artimuosius, kad "malonu bus Jus matyti", tai čia ne kvietimas, ne? Tokio žodžio juk neparašiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 07 liepos 2010 - 10:52
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 07 07, 11:39)

Siaip tai visiems produktas pagal vartotoju teises galioja 14 dienu grazinimo laikotarpis.

amway kompanija duoda 100% 90 dienu garantija (isbandyta)
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 07 07, 11:39)
A kodel nesisiulot perpirkti, a? biggrin.gif Geras biznis-ikalbeti pirkti produkta, paskui, kai zmogus nepatenkintas-atiduokit uz aciu biggrin.gif
Siaip tai visiems produktas pagal vartotoju teises galioja 14 dienu grazinimo laikotarpis. Kas man nepatinka su tokiom kompanijom(kalbu apie visas, kurios veikia "per rankas"), kad nei preke grazinti gali su pinigu atgavimu, nei atsakomybes kas prisiims, jei ivyks didele alergine reakcija, apsinuodijimas ar siaip kokie nemalonumai, nei paskusi Vet tarnybai-sakys, patys kalti, kad platintojais tikit ir s.. perkat. Nezinau, ar sioj temoj, ar kitoj temoj apie tokiu produktus(kurie neturi konkrecios imones ir adreso) buvo ideta Vet tarnybos grieztas uzdraudimas vartoti atitinkamus produktus, kaip NUODINGUS, tikrai buvo pamineta ir Amway imone su kazkokiais produktais, tuoj prisesiu, gal rasiu ta nuoroda, permesiu 4u.gif
Radau
http://www.ziniaskla...i...a&Itemid=53

didžiausia bėda, kad nieko neįkalbinėjau ir niekam čia nesiūlau jo pirkti smile.gif visi jei ir pirko, kažkur pas kažką smile.gif O aš tik diskutuoju, iš esmės laiką gaištu, nes man jokios naudos nuo to smile.gif Niekam čia vistiek neįdomu. Pas mane jei kas ir kreipiasi, gauna visą normalia info, fokusus rodau prieš perkant, žmonės patys nusprendžia ar reikia jiems ar ne. Visi lieka patenkinti.
Galit manęs necituot, į temą negrįšiu. smile.gif Laiko gaila.
Atsakyti
doh.gif nu ir duodat jus cia, net pavargau skaityt.. Esme manau tame, kad kam tinka ir patinka, tas ir naudoja, o kam ne, tas naudoja produktus pagal savo nuoziura. Nes kazkaip jus cia is tuscio i kiaura pilstot... Kad tik pasiburnot lotuliukas.gif Siaip, kaip minejau anksciau, kai kuriuos produktus naudoju, kai kuriu niekas neibruktu i rankas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 07 06, 12:25)
koncentrate palaikus 12 valo sidabrą,

Produktai nėra ekologiški, bet tikrai mažiau kenksmingi nei kai kurie įprasti valikliais.

sidabras valomas: paimi folijos, patiesi ją į techninėms reikmėms skirtą dubenėlį, įberi gerą gniūžtę druskos, sumeti papuošalus ir užpili užvirtu vandeniu. Folijos viršų užsuki ir palaikai pusvalandį-valandą. Belieka nuplauti po tekančiu vandeniu ir puoštis, papuošalai kaip nauji bigsmile.gif

čia už ką mažiau kenksmingi?

QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 07 06, 18:46)
4. dulkėms valyt apskritai tik vandens ir skuduro reikia. valys tikrai puikiai, be jokių chemikalų.

puikių pigių mikropluošto šluosčių pilna parduotuvėse - ir langams, ir dulkėms, ir grindys su jomis blizga, nereikia nieko, tik vandens drinks_cheers.gif

QUOTE(dzin budizmas @ 2010 07 07, 09:57)
Gali būti alergija nuo LOC, nes tai koncentruotas kokosų palmių aliejus.

Net ir nuo super ekologiškų priemonių gali būti žmogui alergija, pripažinkit tai.
Manau čia klausimas yra kitas. Tiesiog yra žmonės, kuriems iš esmės nepriimtina ši kompanija, ir jeigu jiems kas nors iš ten ir tinka, jie vistiek peiks.

ten toks chemikalų mišinys tas Loc, kad skaitant vėl įsitikinu - platintojai pasiskaito reklaminį lankstinuką ir toliau nusikalba apie palmes ir jų aliejų doh.gif

jei temą paskaitytum daugiau, pamatytum, kad alergijų tikimybės niekas neneigė. O šiaip tai blogai manai - nepozicionuotų savęs kaip ekologiško gamintojo, niekas prie šios nerealios, tiek metų sėkmingai gyvuojančios kompanijos forume nesikabinėtų. Chemiją gamina, jūs chemiją perkat. Tai ir žiūrėkit tiesai į akis smile.gif

QUOTE(dzin budizmas @ 2010 07 07, 10:12)
Šių priemonių sudėtys yra čia:
http://www.amway-eur...o...an=it&num=1

Kosmetikai Artistry naudoja žaliavas iš Nutrilite ekologiškų laukų, bet neturi eko ženklo.

ar pati pasiskaitai bent kartais tas sudėtis?

tai aišku, parabenų tikrai nesertifikuos nė viena sertifikavimo agentūra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 07 07, 12:02)
sidabras valomas: paimi folijos, patiesi ją į techninėms reikmėms skirtą dubenėlį, įberi gerą gniūžtę druskos, sumeti papuošalus ir užpili užvirtu vandeniu. Folijos viršų užsuki ir palaikai pusvalandį-valandą. Belieka nuplauti po tekančiu vandeniu ir puoštis, papuošalai kaip nauji  bigsmile.gif

Dekui, uz informacija, butinai isbandysiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J_Vaida: 07 liepos 2010 - 11:05
tik būk atsargi, jei sidabre yra akmenų - kad neatšoktų juvelyriniai klijai. Jei papuošalas su akmenimis, geriau su dantų pasta ir šepetėliu pašveisti 4u.gif
Atsakyti
Kuo toliau, tuo giliau i miska. Cia kazkokie gasdinimai vmi ir pan., jus jauciu nelabai turit ka veikti lotuliukas.gif Forume seniai viskas isdiskutuota ir seniai visi atsirinke kas prie ko rolleyes.gif
Mane pacia sugundet isbandyti ta ekologiska valikli bigsmile.gif
Aciu ...
O siaip is sono ziurint forumas seniai virtes siuksliu deze. Gincijates kaip mazi vaikai, aisku nei viena puse nenusileis, jokios tiesos nerasite. Juo labiau, kad diskutuojat jau su pykciu ir panieka ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 07 07, 12:20)
tik būk atsargi, jei sidabre yra akmenų - kad neatšoktų juvelyriniai klijai. Jei papuošalas su akmenimis, geriau su dantų pasta ir šepetėliu pašveisti  4u.gif

supratau bigsmile.gif thumb_yello.gif dekui uz patarima, manau pravers smile.gif
Atsakyti

QUOTE(mooze @ 2010 07 07, 09:29)
nadokit amway produkcija ir jokiu alergiju ir odos ligu thumbup.gif

gal jau nebenusišnekėk. apskritai, žinai ką reiškia savoka "alergija"? alergija net šviesai gali būt, ne tįik kad amaway lotuliukas.gif
QUOTE(mooze @ 2010 07 07, 09:38)
ka ant saves isbandem ta ir sakau drinks_cheers.gif

tavo šeima per maža statistiniai imčiai, todėl jokių išvadų daryti negali
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 07 07, 09:57)

Kažkas sakė, kad vitaminai neregistruoti LT, kol kas ne, bet lapkritį bus galima viską įsigyti Lietuvoje registruotus vitaminus ir kitus 500 produktų.

netikiu. jie tai žada jau keliolika metų.

QUOTE(dzin budizmas @ 2010 07 07, 10:12)
skalbimo milteliai ir pan, jų pakuotės suyrančios gamtoje, be fosfatų.

o kas čia tuomet blink.gif :
SA8™ Tablets – 2 x 96 tablet cartons (2 tablets per individual wrapper)

Ingredients

Sodium Silicate
Sodium Carbonate Peroxide
Sodium Bicarbonate
Sodium C12-18 Alkyl Sulfate
Disintegrant
Zeolite
Linear Alkylbenzene Sulphonate
Aqua
Sodium Sulfate
TAED
Sodium Carbonate
Alkyl Alcohol (C14-C15) Ethoxylates
Subtilisin
Amylase
Cellulose Gum
Fatty Acids C12-18 and C18 Unsaturated
Polycarboxylates
Parfum
Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene
Phosphonate
Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate
Dodecylbenzene Sulfonic Acid

čia skalbimo tablečių sudėtis iš jūsų nurodyto interneto psl lotuliukas.gif . gal paskaitykit pati tą svetainę prieš išsižiodama biggrin.gif

QUOTE(dzin budizmas @ 2010 07 07, 10:15)
sodos neminėjau. Actas ir LOC naudojami kartu, kai nori nuvalyti kalkių nuosėdas dušo kabinoj ar vonioj. Aš neginu ir nemėlynuoju tongue.gif

actas ir be loc nuvalo kalkes dušo kabinoj mirksiukas.gif
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 07 07, 10:18)

Production, selling and distribution of BSM is prohibited on the territory of the Baltic States.

biggrin.gif pati skaitei ką nukopinai?
QUOTE(Neverk @ mama,2010 07 07, 10:43)
Prakarpiau jūsų įdėtą tekstą. Bijau, kad lapkričio mėnesį Amway neatidarys jokios atstovybės/filialo Lietuvoje. Ai, ką čia - nebijau.
o punktas Nr.4 reikalautų atskiro paaiškinimo. VMI gal?

lotuliukas.gif thumbup.gif
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 07 07, 10:49)
Praeikit pro visas amway el. parduotuvės, kurios nelegaliai atidarytos lietuviškai, per skelbiu.lt ir skambinkit VMI smile.gif Aš perku iš amway puslapio kaip klientas sau, tokia ir mano sutartis, esu klientas smile.gif Čia punktas galioja tiems, kas gauna atlyginimą, daro didžiulias apyvartas nuo kurių reiktų mokėti mokesčius. Kas gauna atlygį turi įmones Europos sąjungos teritorijoj ir moka mokesčius tose valstybėse.

išsisukinėjat. juk gaunat atlygį už naujų klientų suradimą. ir mooze gauna. taip kad nereikia čia lialia
QUOTE(mooze @ 2010 07 07, 10:51)
amway kompanija duoda 100% 90 dienu garantija (isbandyta)

o kam tos 90 d? ir 1 d užtenka įsitikint, kad daiktas neveikia biggrin.gif
Atsakyti