Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvos daržovės šiltnamyje

4u.gif as irgi noreciau iki pomidoru sodinimo tureti siltnamyje darzoviu ax.gif pernai tik seklas daiginau ,bet kai pamaciau pavasari svogunus siltnamyje doh.gif taip ir susileidau, ax.gif siemet noreciau tureti ir as...ir ne tik svogunu...kada seti ridikelius,krapus? blush2.gif
Atsakyti
zinau,kad pasejus reikia uzdengti agro plevele.bet ar spes uzaugti? g.gif tiesa,is rudens turejau salotu daigu(olandisku),tai tas salotas valgem iki gruodzio men. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 01 16, 21:45)
.kada seti ridikelius,krapus? blush2.gif

Žiūrint koks pavsaris bus.Kaip pernai tai labai ankstyvas buvo pavsaris.Šiemet man atrodo pavasaris ženkliai bus vėlyvesnis.Dar ir šiltnamis kaip sušyla,aš pavz. į vieną šiltnamį mažesnį galiu ankščiau sėti,kitas didesnis vėliau sušyla. g.gif
Atsakyti
Sėju kai žemė atšyla ir apdengiu agro plėvele.Laistau šiltu vandeniu.Kai būna šalčiau,apdengiu storiau
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2010 01 15, 11:45)
Tik turiu vieną patarimą ax.gif  Nesodinkite prekybos centre pirktų svogūnų. Jie yra kažkuo apdorojami, kad neleistų laiškų. Geriau "sodinimo medžiagos" paieškokit turguje pas bobutes arba pas pažįstamus, kurie juos augino savo darže.

Žinokit, puikiai ir parduotuviniai iš maximos auga mirksiukas.gif Aš juos į seną keptuvę žemės pribėrus sukaišioju ir balkonan - smagiai atrodo, šaltibarščiams užtenka. Tikrai verta.
Atsakyti
QUOTE(Aiste @ 2010 01 15, 00:22)
Svogunus tai tikrai galesi sodint anksti,kai zeme atsileis tiek,kad galetum ikist svoguno galvute.

Aš sodinu tik tuos, kurie jau būna pradėję leisti laiškus, labai greitai užauga thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif ziurint i tokius orus,siais metais kazin ar spesiu stikl. siltnamyje ka nors uzsiauginti g.gif gal tik salotas is daigu?zada dar ilga ziema..
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 05, 18:45)
kazin ar spesiu stikl. siltnamyje ka nors uzsiauginti g.gif  gal tik salotas is daigu?zada dar ilga ziema..

O ko dar norėtum? Skaičiau, kad merginos kopūstus ir morkas anksčiau užsiaugina. Aš dar nebandžiau. Šiemet eksperimentuosiu smile.gif
Atsakyti
zinau,kad svogunus ,gal ridikelius,krapus.. rolleyes.gif bet reikia anksti kova seti..
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 05, 19:09)
zinau,kad svogunus ,gal ridikelius,krapus.. rolleyes.gif bet reikia anksti kova seti..

kai žemė sušils, tai ir bandysiu ką nors įkišti šiltnamyje. O svogūnus, tai aš lauke sodinu-kuo puikiausiai sužaliuoja ir nereikia išmesti pradėjusių žaliuoti.
Atsakyti
as lauke sodinu pirktinius svogunelius(mazus),o isiltnami pirktinius is maksimos.juos manau pamirkyti tirpale,ir kai atsils zeme-i siltnami rolleyes.gif nors lauke tie mazieji uzauga nedaug,bet laisku valgyti uztenka rolleyes.gif
Atsakyti
nezinau,kur nusipirkti normaliu svogunu sodinimui g.gif kad butu ne tik laiskai,o ir galvos normalios g.gif
Atsakyti