Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Kadija @ 2011 09 01, 15:00)

DZYDZY, http://www.mruni.eu/...ems_studijuoti/
Taciau ,jei ketini studijuot nuotolinese mokykis kapstyt informacija internete- sito prireiks  mirksiukas.gif

aciu, sita jau maciau smile.gif ir 1 kredito kainos aiskios. Gal tikrai blogai ieskau, bet nerandu kiek yra kreditu, pvz viesajam administravime (bakalauras)? Noreciau bent apytiksliai zinoti kiek pinigeliu reiketu metams.. smile.gif Man tas lb svarbu.
Atsakyti
QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 09 01, 17:18)
aciu, sita jau maciau smile.gif ir 1 kredito kainos aiskios. Gal tikrai blogai ieskau, bet nerandu kiek yra kreditu, pvz viesajam administravime (bakalauras)? Noreciau bent apytiksliai zinoti kiek pinigeliu reiketu metams.. smile.gif Man tas lb svarbu.

Kreditu skaicius priklauso nuo to kiek dalyku pasirenki ir kiek kiekvienas ju kreditu turi..
viskas surasyta https://stdb.mruni.e...hp?nr=1&first=3
Arba reiktu tiesiogei parasyti laiska metodininkei, ji atsakys i visus klausimus blush2.gif

As jau pradedu bijot tos anglu kalbos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 09 01, 14:18)

Kreditų skaičių reikia žiūrėti studijų programose. Tenai yra kurie dalykai yra privalomi, kurie alternatyva ar laisvai pasirenkami. Taip pat ir kreditus skaičius bendras. VA bakalaurui bus 210 kreditų viso. Tik vat reiktų pasitikslinti ar jau sukelti visi dalykai pagal programą į nuotolines, nes prieš kelis metus tik dalis buvo, vėliau mokslus reiktų tęsti neakivaizdinėse/dieninėse/vakarinėse studijose.
O kiek metams reikia priklauso nuo pasirinktų dalykų skaičiaus ir jų kreditų 4u.gif Tik gyvenant ne Lt geriau imti daugiau dalykų, nes paskui kainuoja kiekvienas parvažiavimas laikyti egzaminų.
Papildyta:
QUOTE(Kadija @ 2011 09 01, 14:00)
mano abu anglu egzaminai buvo kaip diena ir naktis.. todel ir sakau, ziurint pas ka pateksit.
Pirma karta laikiau normaliai, kalbejimas viena is temu apie 10 min.
Kai laikiau antra semestra, tai ne pas savo destytoja laikiau, be to laikiau viena. Testa atlikau per 15-20 min. O kadangi nebuvo daugiau laikanciu, tai mane viena klausinejo is absoliuciai visu temu, pasirasiusi buvo klausimyna atrodo 4 lapu, tarima labai tiksliai klause..  doh.gif  zodziu papasakojau viska ka zinau apie administracine, civiline, baudziamaja ir tarptautine teise..  doh.gif  doh.gif  o gale ji dar paklause: gal dar kazka noriu papasakoti..  lotuliukas.gif
bet manau cia man teisiog nepasiseke buti reikiamoje vietoje, reikiamu laiku biggrin.gif

Ačiū, nuraminai karsta.gif aciuks.gif belieka nusišauti su savo trimis dalimis anglų mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Merginos, nesigasdinkit, cia tikriausiai tik isimtis is taisykles smile.gif Dabar taip nesmagu, kad jus prigasdinau. Cia tik man vienai is visu nenuskilo blush2.gif As, manau, jums pasiseks wink.gif be to, ta destytoja, kur laikiau, kaip supratau is jos kalbos, nelabai dirba su nuotolininkais smile.gif

O is kitos puses, tai bebijodamos labai gerai anglu ismoksit ir 10tukais baigsit thumbup.gif Viskas tik i gera smile.gif

Gal is cia kas Vadyba mokes pas Vanaga? rolleyes.gif pasiklausinet noriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 05 rugsėjo 2011 - 14:20
QUOTE(Kadija @ 2011 09 05, 13:20)
Merginos, nesigasdinkit, cia tikriausiai tik isimtis is taisykles smile.gif Dabar taip nesmagu, kad jus prigasdinau. Cia tik man vienai is visu nenuskilo  blush2.gif  As, manau, jums pasiseks wink.gif be to,  ta destytoja, kur laikiau, kaip supratau is jos kalbos, nelabai dirba su nuotolininkais smile.gif

O is kitos puses, tai bebijodamos labai gerai anglu ismoksit ir 10tukais baigsit  thumbup.gif Viskas tik i gera smile.gif
Gal is cia kas Vadyba mokes pas Vanaga?  rolleyes.gif  pasiklausinet noriu.

Bus matyt kaip čia bus, bet kuriuo atveju kelio atgal nėra, jau sumokėjau už visas tris anglų dalis.......

Mokiausi, egzą išlaikiau iš pirmo karto karsta.gif testas buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 09 05, 14:27)

Mokiausi, egzą išlaikiau iš pirmo karto karsta.gif testas buvo  4u.gif

Girdejau, kad pas ji testas suktas pakankamai yra? tiesa? O kaip vertina, objektyviai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2011 09 06, 13:43)
Girdejau, kad pas ji testas suktas pakankamai yra? tiesa? O kaip vertina, objektyviai?  smile.gif

Testas iš ties ne iš lengvųjų ir įvairus labai. Yra klausimų kur reikia pažymėti 1-2 teisingus atsakymus, o yra ir atvirų klausimų. O vertina objektyviai, bent jau man nebuvo problemų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 09 06, 17:06)
Testas iš ties ne iš lengvųjų ir įvairus labai. Yra klausimų kur reikia pažymėti 1-2 teisingus atsakymus, o yra ir atvirų klausimų. O vertina objektyviai, bent jau man nebuvo problemų  ax.gif

O gal atsimeni atviri klausimai apie ka buvo?
Netraukia manes vadybos laikyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2011 09 08, 08:07)
O gal atsimeni atviri klausimai apie ka buvo?
Netraukia manes vadybos laikyt schmoll.gif

neatsimenu... ax.gif laikiau jau gal prieš 3,5 metų ir dar iš karto po vadybos lėkiau konstitucinės laikyt, tai nelabai galvoje ir liko.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 09 08, 10:42)
neatsimenu...  ax.gif laikiau jau gal prieš 3,5 metų ir dar iš karto po vadybos lėkiau konstitucinės laikyt, tai nelabai galvoje ir liko.

o jei, kaip seniai smile.gif as per tiek laiko irgi jau net prisimint negaleciau biggrin.gif
ner kada dabar mokintis.. vargstu su darbu doh.gif jauciu vaziuosiu nedaug tesimokius...
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2011 09 08, 12:52)
o jei, kaip seniai smile.gif as per tiek laiko irgi jau net prisimint negaleciau biggrin.gif
ner kada dabar mokintis.. vargstu su darbu  doh.gif jauciu vaziuosiu nedaug tesimokius...

O kada ruošiesi laikyti?
Atsakyti