QUOTE(*DzyDzy* @ 2011 09 01, 14:18)
aciu, sita jau maciau

ir 1 kredito kainos aiskios. Gal tikrai blogai ieskau, bet nerandu kiek yra kreditu, pvz viesajam administravime (bakalauras)? Noreciau bent apytiksliai zinoti kiek pinigeliu reiketu metams..

Man tas lb svarbu.
Kreditų skaičių reikia žiūrėti studijų programose. Tenai yra kurie dalykai yra privalomi, kurie alternatyva ar laisvai pasirenkami. Taip pat ir kreditus skaičius bendras. VA bakalaurui bus 210 kreditų viso. Tik vat reiktų pasitikslinti ar jau sukelti visi dalykai pagal programą į nuotolines, nes prieš kelis metus tik dalis buvo, vėliau mokslus reiktų tęsti neakivaizdinėse/dieninėse/vakarinėse studijose.
O kiek metams reikia priklauso nuo pasirinktų dalykų skaičiaus ir jų kreditų

Tik gyvenant ne Lt geriau imti daugiau dalykų, nes paskui kainuoja kiekvienas parvažiavimas laikyti egzaminų.
Papildyta:
QUOTE(Kadija @ 2011 09 01, 14:00)
mano abu anglu egzaminai buvo kaip diena ir naktis.. todel ir sakau, ziurint pas ka pateksit.
Pirma karta laikiau normaliai, kalbejimas viena is temu apie 10 min.
Kai laikiau antra semestra, tai ne pas savo destytoja laikiau, be to laikiau viena. Testa atlikau per 15-20 min. O kadangi nebuvo daugiau laikanciu, tai mane viena klausinejo is absoliuciai visu temu, pasirasiusi buvo klausimyna atrodo 4 lapu, tarima labai tiksliai klause..

zodziu papasakojau viska ka zinau apie administracine, civiline, baudziamaja ir tarptautine teise..

o gale ji dar paklause: gal dar kazka noriu papasakoti..
bet manau cia man teisiog nepasiseke buti reikiamoje vietoje, reikiamu laiku
Ačiū, nuraminai

belieka nusišauti su savo trimis dalimis anglų
Žmonės apkalba tada, kai nežino kaip kitaip paaiškinti, kodėl pas kažką viskas gavosi, o pas juos ne