Įkraunama...
Įkraunama...

Stalo žaidimai (3 tema)

Apklausa: Kokius stalo žaidimus labiausiai mėgstate (257 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Simakas @ 2012 01 19, 13:27)
Savo klubą greičiau atidarysiu tongue.gif

ateina toks momentas kai neuztenka seimos ir draugu rato, tada tenka ieskot bendraminciu klube, kur atsiveria kur kas platesnes galimybes realizuoti savo hobi smile.gif
Atsakyti
Kaip suprantu visi stumdo vieną fiškę po žemėlapį ir renka lobius, traukia renka kortas kas lemia kur eiti, skristi, plaukti. Taškus renki ir už lobius ir už tai, kad fiškė aplankė/neaplankė miestus pagal tavo užduotis, kaip "Ticket to ride". Šešiolika turnų kovos dėl fiškės stumdymo smile.gif
Nesunkios taisyklės alia TTR, Tobago, o kas svarbiausia tai be teksto esančios kortos ir kiti naudojami elementai nereikalauja žaidimo lokalizavimo, tai ko nestumdyti tokio žaidimo LT.
Atsakyti
o ka manote? buvote susidure su IPAD zaidimais, na kaip pstebejau SMALL WORLD, PUERTO RICO, net CAYLUS jau adaptuoti iOS kaip sakomasz.

ar bandete? kokia cia nuomone?

kuri rekomenduotume isbandyti?
Atsakyti
QUOTE(MarkasG @ 2012 01 24, 15:53)
o ka manote? buvote susidure su IPAD zaidimais, na kaip pstebejau SMALL WORLD, PUERTO RICO, net CAYLUS jau adaptuoti iOS kaip sakomasz.

ar bandete? kokia cia nuomone?

kuri rekomenduotume isbandyti?

Small World iš šių yra paprasčiausias. Po to eina PUerto RIco, o tada jau galvasopis - Caylus. Visus bandyk. Tada galėsi išsirinkti kuris labiausias. O gal nuspręsi visus žaisti.
Bet yra gi ir daugiau žaidimų, ne tik šie 3. Aš tai pulčiau žaist Neuroshima Hex.
Atsakyti
QUOTE(profesorius @ 2012 01 27, 01:01)
Small World iš šių yra paprasčiausias. Po to eina PUerto RIco, o tada jau galvasopis - Caylus. Visus bandyk. Tada galėsi išsirinkti kuris labiausias. O gal nuspręsi visus žaisti.
Bet yra gi ir daugiau žaidimų, ne tik šie 3. Aš tai pulčiau žaist Neuroshima Hex.

Neuroshima Hex užkabino ir mane "ant" iPodo smile.gif nekalbant kad yra kokis Catana, Carcasone, Bang, su traukiniai - lygtais Steam... oi daug jų yra gerų smile.gif
Atsakyti
as buvau ant zoloreto uzkibus karsta.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu klausima. Ar zaidimas puerto rico zaidziamas dviese, ar nelabai? Nes pasiziuri, tai lyg visur raso nuo 3 zaideju, bet kazkur buvau radus kad ir dviese eina? Man patinka zaidimai, bet seimynoje ne per daugiausia besidominciu turiu, vienas dar neisauges, kitam dzin... todel tenka laukt ivairiu draugiu susiburimu po savaite ar net po dvi sad.gif gyvenu atitolus nuo vilniaus centro ir nuo visu jo rajonu sad.gif
Atsakyti
Puerto Rico 2 zaidejams yra keli variantai.

Oficialus: http://files.boardga...layer_Board.pdf?
Cia iskart patogi lenta ant kurios gali deti roliu korteles ir kitus komponentus

Geekams smile.gif gali kiekvienas zaisti uz dvi lentas. Zaidimo pabaigoje laimi renkiesi ta lenta kuri daugiau surrinko. Skirtumas toks kad gali pakombinuoti savo roles kad abiems butu naudinga:
http://files.boardga...x79x9/PR-2P.txt?
Atsakyti
Sveiki, cia dar karteli as smile.gif kadangi neradau jusu senesniu temu kazkodel, tai nezinau, ar jau buvo pamineti ar ne tinklapiai, kur galima butu sulosti ivairius stalo zaidimus online? Man tai cia blogiausias variantas is visu, bet kai nera su kuo daznai zaist, o pakrutint smegenytes norisi, tai si alternatyva atrodo visai priimtina... kol kas zinau tik viena tinklapi vokiska. ten yra daug ivairiu populiariu zaidimu(puerto rico, 7 wanders, dominion ir t.t.), bet kolkas losiu tik tuos kuriuos pati turiu, tai power grid ir carcassone, slifuoju strategijas smile.gif
Dar noriu paklaust, gal kas zino, kur vyksta vilniuje stalo megeju susiburimai? Zinau, kad lyg totoriu gatveje ir lyg kazkur antakalni... gal yra kur arciau kitur dar? tokia info galetubuti ir temos pradzioj patalpinta...
na tikiuosi ne pati su savim cia pabendravau biggrin.gif ir sulauksiu kokiu nors komentaru smile.gif
Atsakyti
susitikmai Vilniuje http://stalo-zaidimai.com/
Atsakyti
gal kas nors suprantate kaip zaisti SENJI? noretusi lietuvisku taisykliu, bet deja nera..
Atsakyti
QUOTE(vestiag @ 2012 03 17, 17:04)
gal kas nors suprantate kaip zaisti SENJI? noretusi lietuvisku taisykliu, bet deja nera..

suprantam, bet tokiem zaidimams taisykliu keliais sakiniais nepapasakosi. Is BGG galima parsisiust angliskas, vokiskas arba lenkiskas taisykles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tms: 19 kovo 2012 - 10:52