Labai noriu nusipirkti carcassonne papildymą - užeigos ir katedros, bet žiūriu, kad su tais papildymais sunkoka LT
[quote=romainiai.lt,2015 01 27, 12:38]
Sveiki,
Labai noriu nusipirkti carcassonne papildymą - užeigos ir katedros, bet žiūriu, kad su tais papildymais sunkoka LT
Nepavyksta rasti..gal kas neseniai užmatė kur, būčiau dėkinga už nuorodą 
[/quote
Daugiausia šansų rasti Galvosūkių Pasaulyje - jie ten pastoviai vežasi Carcassonne papildymus. Tai kartais būna ir katedros.
Kitas varijantas užsisakyti per daisas.lt , manau, kad tikrai sugebės pagelbėti.
Sveiki,
[/quote
Daugiausia šansų rasti Galvosūkių Pasaulyje - jie ten pastoviai vežasi Carcassonne papildymus. Tai kartais būna ir katedros.
Kitas varijantas užsisakyti per daisas.lt , manau, kad tikrai sugebės pagelbėti.
QUOTE(profesorius @ 2015 01 27, 21:34)
ačiū, bandysiu žiūrėt
[quote=tms,2015 02 24, 17:08]
2014 BoardGameGeek Board Game of the Year:
Winner - Splendor
Runner Up - Dead of Winter: A Crossroads Game
Runner Up - Five Tribes
o kažkas čia subjektyviai stūmė ant Splendoriaus
Turiu šiuos žaidimus, tai tik dėl penkių genčių nepritarčiau, kad labai įdomus, nes žiaurus abstraktas-galvalaužis.
Topai taip pat subjektyvus ,atspindi tik tendencija.
Splendor ir toliau išlieka nieko gero
Winner - Splendor
Runner Up - Five Tribes
[quote=profesorius,2015 03 14, 20:30]
Winner - Splendor
Runner Up - Five Tribes
Turiu šiuos žaidimus, tai tik dėl penkių genčių nepritarčiau, kad labai įdomus, nes žiaurus abstraktas-galvalaužis.
[/quote]
As Splendor nepriskirciau prie idomiu, azartiniu (jokio azarto is viso), bet man jis sekasi
beveik visada laimiu
del to siek tiek patinka.
Papildyta:
Naujakuriai - yra sasaju su tikimybiu teorija. Raso nuo 10 metu, bet mano sunus nuo 7 metu zaidzia. Nesunkus.
Papildyta:
Vakar pasiseke isbandyti zaidima BANG. Idomu, kur galima ji nusipirkt? Domina variantas ne vien su kortomis, bet su kauliukais. Cia tas kur serifai ir jo padejejai, atskalunai ir banditai.
Winner - Splendor
Runner Up - Five Tribes
[/quote]
As Splendor nepriskirciau prie idomiu, azartiniu (jokio azarto is viso), bet man jis sekasi
Papildyta:
QUOTE(juramare @ 2014 11 25, 15:42)
Sveiki! Užėjau į šią temą patarimo. 8 m. sūnui Kalėdų proga norėtumėm kokį stalo žaidimą nupirkti. Nuo 6 m. puikiai žaidžia Ticket to Ride Europe, buvo laikas kai kasdien žaidė, žaidžiam Saboteur, Uno, Dobble (jau jam pabodęs), Small World. Mąstau nupirkti Saboteur 2 ir dar kažkokį rimtesnį. Ką pasiūlytumėte? Mėgsta loginius žaidimus, mintinai puikiai skaičiuoja, taip pat domina nuotykių ir karo žaidimai. Būsiu dėkinga už patarimus. 
Naujakuriai - yra sasaju su tikimybiu teorija. Raso nuo 10 metu, bet mano sunus nuo 7 metu zaidzia. Nesunkus.
Papildyta:
Vakar pasiseke isbandyti zaidima BANG. Idomu, kur galima ji nusipirkt? Domina variantas ne vien su kortomis, bet su kauliukais. Cia tas kur serifai ir jo padejejai, atskalunai ir banditai.
QUOTE(Saulytele @ 2015 04 12, 14:50)
beveik visada laimiu
del to siek tiek patinka.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
ant Splendoriaus stūmiau ir stumsiu. Taip tai subjektyvu. Nepatinka man Splendor. Ir taip, mano nuomonė šiuo atveju, neatitinka daugumos nuomonės.
Naujakuriuose nereikia skaičiuoti tikimybių, jos parodytos grafiškai. Raudoni skaičiai išsiridena dažniausiai. Po to dažniausiai ridenasi didžiausi skaičiai ( didžiausi ne pagal skaitinę reikšmę, o pagal paveiksliuko dydį. atkreipkit dėmesį 2 užrašytas labai mažu šriftu palyginus su 8)
Bang , beveik visada turi asortimente galvosūkių pasaulis.
Laba diena,
noriu kreiptis į jus tokiu nedideliu klausimu. Visur ieškau informacijos, tačiau niekur neužtinku arba nemoku ieškoti.
Jau kuris laikas turime žaidimą Twister. Bet turime su kubeliais. Ir nemokame su tokiu žaisti, nes nežinome dviejų atsiverčiančių sienelių reikšmės.
Todėl labai prašau tų, kurie turi taisykles, kad paaiškintų arba tiesiog įkeltų taisykles kaip jį žaisti.
Ačiū už bet kokią info:)
noriu kreiptis į jus tokiu nedideliu klausimu. Visur ieškau informacijos, tačiau niekur neužtinku arba nemoku ieškoti.
Jau kuris laikas turime žaidimą Twister. Bet turime su kubeliais. Ir nemokame su tokiu žaisti, nes nežinome dviejų atsiverčiančių sienelių reikšmės.
Todėl labai prašau tų, kurie turi taisykles, kad paaiškintų arba tiesiog įkeltų taisykles kaip jį žaisti.
Ačiū už bet kokią info:)
| ! | Skelbimai šioje temoje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. |
Laba diena.Gal kas galėtų paaiškint žaidimo " Bulių vakarėlis" taisykles? Nu kiek skaitėm bandėm žaist kažkaip nesigauna
QUOTE(vaivait @ 2016 03 07, 12:24)
Sveiki. Gal kas žinote kur galėčiau gauti nusipirkti žaidimo 7 wonders papildymų?
po pusantrų metų atsidariau temą - ne ką tepraleidau