Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 08 27, 10:28)
as sakyciau ne nuo spuogu kiekio priklauso valymo daznumas  mirksiukas.gif
Pati oda gali buti nesvari, bet spuogu ir nebuti.

Aisku, dekui uz atsakyma. 4u.gif kazkaip man keista pasirode, kad kas savaite valyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 08 27, 10:16)
Nu pardon, bet po spaudymų liekantys šašiukai į jokias normas neįsipaišo  schmoll.gif

jeigu spuogas buvo ir jis isvalytas, jeigu pasirode kraujo, tai kaip nebus sasiuko?
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 08 27, 10:48)
Aisku, dekui uz atsakyma.  4u.gif kazkaip man keista pasirode, kad kas savaite valyti. g.gif

Jei manot,kad tiek proceduru nereikia ir tik ,,lupa" pinigus is jusu,tai nueikit pas kita, kuri dirba panasiu principu (pvz.abi kosmetologes dirba su rugstine kosmetika) ir pasikonsultuokit,kiek,ko reiketu, jei atsakymas bus priesingas, galima ir suabejoti,o jei ne,tai matyt yra reikalas tam. Nors man kazkaip visad priesingai budavo, as pati noredavau valytis veida,o kosmetologes sakydavo,kad nera reikalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(s&ra @ 2010 08 27, 10:26)
Na man užtepė kaukę kažkokią, laikė 20min., tada pradėjo spaudyti su rankomis, bet jaučiau, kad retkarčiais su kažkokiu įrankiu vis perbraukia. Tai dabar jau trečios dienos rytas, o man tos mėlynės nenyksta.. 

kazkaip keista del tu melyniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 27, 10:52)
jeigu spuogas buvo ir jis isvalytas, jeigu pasirode kraujo, tai kaip nebus sasiuko?

drinks_cheers.gif
Juk nekalbam apie zaizdas ar isdraskymus...Kai spuoga (kuri reikia isspausti biggrin.gif ) isspaudi tvarkingai, su visais dezinfekavimais,tai tie sasiukai dar ir uzgyja laaaabai greitai.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 27, 10:52)
Jei manot,kad tiek proceduru nereikia ir tik ,,lupa" pinigus is jusu,tai nueikit pas kita, kuri dirba panasiu principu (pvz.abi kosmetologes dirba su rugstine kosmetika) ir pasikonsultuokit,kiek,ko reiketu, jei atsakymas bus priesingas, galima ir suabejoti,o jei ne,tai matyt yra reikalas tam. Nors man kazkaip visad priesingai budavo, as pati noredavau valytis veida,o  kosmetologes sakydavo,kad nera reikalo biggrin.gif

As suabejojau del to, jog kai pries vasara buvau sake ateiti po dvieju savaiciu, bet mano veidas gerai atrode ir nejau, plius dar vasara jau buvo. O dabar jau atejus liepia po savaites ateiti. dry.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 27, 10:52)

Nu nebent toks variantas, bet kai po šašo dėmė lieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 08 27, 11:13)
Nu nebent toks variantas, bet kai po šašo dėmė lieka  doh.gif

Vadinasi stipriai pažeistas buvo audinys, o tai kaip besakytumėte tikrai nėra gerai schmoll.gif Kosmetologė ir yra tam kosmetologė, kad labai tvarkingai pašalintų spuogelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 08 27, 10:55)
As suabejojau del to, jog kai pries vasara buvau sake ateiti po dvieju savaiciu, bet mano veidas gerai atrode ir nejau, plius dar vasara jau buvo. O dabar jau atejus liepia po savaites ateiti.  dry.gif

siaip rugstines proceduros daromos kursais, jeigu yra problema - kazkur 1 k/sav apie 10 proc.. Tik kursas pades ja pasalinti. Bet, aisku, galima ir retkarciais juos daryti, jeigu del veido skaistumo.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 27, 14:14)
siaip rugstines proceduros daromos kursais, jeigu yra problema - kazkur 1 k/sav apie 10 proc.. Tik kursas pades ja pasalinti. Bet, aisku, galima ir retkarciais juos daryti, jeigu del veido skaistumo.

man vakar dare 20% ar 25, sake tiek uztenka, nes nera daug spuogu. Na bandysiu kita savaite eiti, tikiuosi oda nenusiners. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 08 27, 14:40)
man vakar dare 20% ar 25, sake tiek uztenka, nes nera daug spuogu. Na bandysiu kita savaite eiti, tikiuosi oda nenusiners. lotuliukas.gif

Manau jog nusinerti tai nusiners, nes tame ir kampas jog taip pašalinamas senasis odos sluoksnis, kitaip tariant atsinaujinama, bet reikia tikėtis jog tik į gražumą smile.gif Būtinai parašyk kaip sekėsi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 27 rugpjūčio 2010 - 20:27
QUOTE(Maserati @ 2010 03 09, 17:32)
Mano oda buvo misri i riebuma labiau,o dabar tokia,sakyciau, normali patapo. Ir uz tai esu dekinga priemonems su rugstimis,nes kiek ko anksciau bandziau,tai atrode,kad oda kemsasi, o ne valosi. doh.gif

Kokiame mieste darydavaisi? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 18, 22:27)
Nuo spuogu rugstiniai prausikliai tikrai padeda, naudojam 7 proc glikolio rugsties prausikli, veikia puikiai.

Kokį konkrečiai naudojat?
Ai jau matau, o kokia kaina jo? Akla gal esu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2010 07 01, 12:02)
Pas mus problemiškai odai dažnai daro pusiau mechaninį ir pusiau rūgštinį valymą, nes toks būdas kaip ir efektyviausias  g.gif

Pas jus tai kur? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 02 rugsėjo 2010 - 21:33