Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

QUOTE(jearmaine @ 2010 09 16, 15:32)
gerai sekes, patiko  thumbup.gif  labai profesionali kosmetologe pasirode, paaiskino apie mano oda, pritare, kad reikia kuo maziau spaudinet oda, bet kelis inkstirus teko isspausti. siaip daug visokiu kaukiu dejo, losjonu tepe, meginuku dave. sumokejau 70 lt  smile.gif

O kokia kosmetika dirbo?
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2010 09 16, 14:32)
gerai sekes, patiko  thumbup.gif  labai profesionali kosmetologe pasirode, paaiskino apie mano oda, pritare, kad reikia kuo maziau spaudinet oda, bet kelis inkstirus teko isspausti. siaip daug visokiu kaukiu dejo, losjonu tepe, meginuku dave. sumokejau 70 lt  smile.gif

Kaina nebloga....
Aš pas kosmetologę buvau prieš du metus-Jonavoje-sumokėjau 100 Lt, o išėjau kaip ir atėjusi.... Su visais inkštirais ir dar su sudirginta oda.... Kaukę uždėjo nekokią... doh.gif
Aiškinau, kad oda jautri, o ji savo-normali.... doh.gif
Tai daugiau netraukia...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 09 16, 17:48)
Kaina nebloga....
Aš pas kosmetologę buvau prieš du metus-Jonavoje-sumokėjau 100 Lt, o išėjau kaip ir atėjusi.... Su visais inkštirais ir dar su sudirginta oda.... Kaukę uždėjo nekokią... doh.gif
Aiškinau, kad oda jautri, o ji savo-normali....  doh.gif
Tai daugiau netraukia...
4u.gif

oho, nu nekokia patirtis.. as irgi nebuvau labai optimistiska pries si vizita, bet labai smagu, kad viskas gerai smile.gif galit visi vykti i Panevezi biggrin.gif speju, kad dirbo su anna lotan kosmetika, nes meginuku sios firmos dave. bet nesu tikra, tai gal kas geriau zino, su kokia kosmetika tam salone dirbama g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 09 16, 09:02)
O kiek mokejote?
Kaip daznai patare kartoti valyma?
Man sake geriausiai nesidazyti kuo ilgiau, bet minimaliai kokias 3 diena, o saulutej nesirodyti dar ilgiau. Bet as mechanini valyma darausi.

Pats valymas 70 litų, dar už 30 pripylė prausiklio rūgštinio ir kažkokio kremuko..
Kitą kartą eisiu po savaitės, o paskui sakė kas dvi..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 16, 19:41)
Pats valymas 70 litų, dar už 30 pripylė prausiklio rūgštinio ir kažkokio kremuko..
Kitą kartą eisiu po savaitės, o paskui sakė kas dvi..

O kaip vadinasi prausiklis ir kremas? Su kokiom, kokio stiprumo rūgštim?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 16, 09:06)
aistulia, o kokias tu pudras naudoji? skysta? kompakta? kokios firmos?  4u.gif Nes dau kas nuo to priklauso. Jei mineraline, kompaktine, tai tikrai gali pudruotis, bet jei skysta ir abejotinos sudeties tai ji gali tik dar labiau pabloginti veido oda... 4u.gif

Clinique anti-blemish solutions g.gif
Šiek tiek pasidažiau ir dieną, neatrodo, kad būtų pabloginę kažką, spuogų neatsirado, matyt viskas ok g.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 09 16, 15:33)
aistuliaa, su kokio % rugstim vale?

Nepaklausiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2010 09 16, 18:43)
O kaip vadinasi prausiklis ir kremas? Su kokiom, kokio stiprumo rūgštim?

Natinuel. Prausiklis 9 proc., kremukas nepamenu, reguliuoja riebalų išsiskyrimą sakė. Galėsiu kitą trečiadienį paklausti tikslių pavadinimų..
Atsakyti
ar naudojate cheminius odos šveitiklius namuose
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 09 16, 20:13)
ar naudojate cheminius odos šveitiklius namuose

ka turite galvoje? Kokio stiprumo ir kokias priemones?
Atsakyti
Na va, as siandien po antro valymo.
Iskankino kaip reikiant. Spaudinejo nemazai, tai skaudanciu veidu isejau.. Bet paskaistejusi tokia oda..
Sake 25-35 proc. rugstis naudoja..
Prausikli pasirodo naudoju 8 proc., bet sake, kad geriau man butu 9, tik neturejo pati parduodi.
Dar natinuel drekinancio kremuko ipyle, sake daug drekinti oda, nes lupsis vel matyt. Kitas valymas po dvieju savaiciu.
Atsakyti
O jums po rūgštinio valymo nėra tokio jausmo lyg oda degtų? Vienąkart darė man tokį valymą, tai visą savaitę toks jausmas buvo. sakau, gal negerai?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2010 09 24, 08:56)
O jums po rūgštinio valymo nėra tokio jausmo lyg oda degtų? Vienąkart darė man tokį valymą, tai visą savaitę toks jausmas buvo. sakau, gal negerai?

Ne, šiaip nedega. Tik liečiant šiek tiek jausmas lyg saulėje pakeitęs būtų ax.gif ir šiek tiek lupasi, pasausėjus.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 24, 08:59)
Ne, šiaip nedega. Tik liečiant šiek tiek jausmas lyg saulėje pakeitęs būtų  ax.gif  ir šiek tiek lupasi, pasausėjus.

man irgi po rugstinio valymo siek tiek luposi oda, na gal ne luposi, bet papleiskanojo keliose vietose, bet jokio perstimo/diskomforto tikrai nejauciau... bet per pati veido valyma tai doh.gif buvo tikra kankyne blush2.gif
Atsakyti