Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

QUOTE(Morgan @ 2010 11 27, 10:24)
Man tai ir spaude normaliai ir tikrai zinau kad visus kur reikia,tai prasme visus savo inkstyrus zinau,tai ten visur ir tvarke.Tik va nesuprantu kada as luptis pradesiu.Oda sausa traukia ziauriai,o luptis man niekas nesilupa.Aisku suprantu kad po vienos proceduos stebuklo nebus,bet visgi kada tas pagerejimas doh.gif

Aš po kiekvieno valymo vis skirtingai lupuosi, po pirmo man atrodo visai mažai, po kitų daugiau. O spaudžia man daug.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 28, 11:45)
Aš po kiekvieno valymo vis skirtingai lupuosi, po pirmo man atrodo visai mažai, po kitų daugiau. O spaudžia man daug.

o tas lupimasis toks gabalais ar serpetojimas ir sausejimas?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 11 28, 13:16)
o tas lupimasis toks gabalais ar serpetojimas ir sausejimas?

Anksčiau buvo daugiau šerpetojimas, o paskutinius 2 valymus gabalais daugiau. doh.gif bet kažkaip ne iš karto po valymo, kelioms dienoms praėjus..
Atsakyti
Na ka gi, pradejau luptis, bet visai ne per tas vietas kur inkstyrai ar kur buvo mechaniskai valyta, o ten kur mano oda labiausiai sauseja. Bet lupuosi tai gana stipriai, tokiais net gabalais, nors naudojau riebius kremus ax.gif
Atsakyti
O aš tiek laukiau rūgštinio veido valymo, bet nuėjau pas kosmetologę ir man ji dėl šalčio nedarė..sakė negalima, ir procedūras reikės atkelti link pavasario, kada šiek tiek atšils. Tai darėm gydomąjį veido valymą, kadangi paskutiniu metu spuogai pradėjo kilt. Sakė šita procedūra yra tinkamesnė žiemą, ypač, jei odoje dar yra išsiplėtusių kapiliarų.
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 12 01, 11:38)
O aš tiek laukiau rūgštinio veido valymo, bet nuėjau pas kosmetologę ir man ji dėl šalčio nedarė..sakė negalima, ir procedūras reikės atkelti link pavasario, kada šiek tiek atšils. Tai darėm gydomąjį veido valymą, kadangi paskutiniu metu spuogai pradėjo kilt. Sakė šita procedūra yra tinkamesnė žiemą, ypač, jei odoje dar yra išsiplėtusių kapiliarų.

O tai iki kokių šalčių galima darytis? unsure.gif aš einu po savaitės vėl, nieko neminėjo, bet ir nesitikėjo niekas, kad taip atšals unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 01, 11:50)
O tai iki kokių šalčių galima darytis?  unsure.gif  aš einu po savaitės vėl, nieko neminėjo, bet ir nesitikėjo niekas, kad taip atšals  unsure.gif

aistuliaa o tau po poros pirmu valymu nors kiek palygejo oda, nes kiek pamenu dejai po keturiu valymu tai rezultatas akivaizdus, turiu planu isvykt tai spesiu tik pora pasidaryt, kazi ar verta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 01, 11:50)
O tai iki kokių šalčių galima darytis?  unsure.gif  aš einu po savaitės vėl, nieko neminėjo, bet ir nesitikėjo niekas, kad taip atšals  unsure.gif

Gal tavo oda ne tokia jautri, ir tu lauke mažai būni, tai tau nieko tokio, aš manau. O aš, kadangi neturėjau galimybės su savo transportu atvažiuot - atėjau nuo vėjo paraudusiu, sušalusiu veidu, tai man ji iškart pasakė, kad nedarys. Bet užsiminė, kad ir kitoms klientėms turės atšaukt.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 12 01, 15:19)
Gal tavo oda ne tokia jautri, ir tu lauke mažai būni, tai tau nieko tokio, aš manau. O aš, kadangi neturėjau galimybės su savo transportu atvažiuot - atėjau nuo vėjo paraudusiu, sušalusiu veidu, tai man ji iškart pasakė, kad nedarys. Bet užsiminė, kad ir kitoms klientėms turės atšaukt.. unsure.gif

cia Lahja?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 12 01, 17:02)
cia Lahja?

Nea, aš Kaune ėjau.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 12 01, 13:16)
aistuliaa o tau po poros pirmu valymu nors kiek palygejo oda, nes kiek pamenu dejai po keturiu valymu tai rezultatas akivaizdus, turiu planu isvykt tai spesiu tik pora pasidaryt, kazi ar verta?  g.gif

Verta ir kelis smile.gif man tas pagerėjimas tokiais plotais ėjo, po pirmų valymų pamenu skruostai, kakta jau gerai atrodė, o smakras, link kaklo dar buvo paberta. Bet rezultatus matysi.
Atsakyti
Na jau ir as galiu pasigirt kad patenkinta valymu,aisku stebuklo nera po vieno karto,bet oda jau atsigavo labiau,svytet pradejo.Dar turbut eisiu karteli kita savaite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 02 gruodžio 2010 - 12:22