Tikiuosi ortodontai cia neuzklysta ir man raudonuot neteks.. Gydytojas Sarva. Apie ji girdejau tik gerus atsiliepimus, tai ir nusprendziau pas ji eiti.
Cia nuotraukele katik padariau, gal dabar aiskesne situacija.
http://img689.images...4/dsc03736m.jpg
Nera tragiska situacija, bet sukandimas blogas, mane odontologe vijo detis breketu butent del to, nors ir estetiskai nebuvo grazu. Ziurint i nuotrauka, kairysis priekinis dantukas buvo labai atsikises, siek tiek desinysis iltinis.
QUOTE(justyte** @ 2010 01 20, 20:33)
Aš dar neprisijungus prie jūsų albumų

QUOTE(Vilhelmena @ 2010 01 20, 20:33)
Tikiuosi ortodontai cia neuzklysta ir man raudonuot neteks.. Gydytojas Sarva. Apie ji girdejau tik gerus atsiliepimus, tai ir nusprendziau pas ji eiti.
Nera tragiska situacija, bet sukandimas blogas, mane odontologe vijo detis breketu butent del to, nors ir estetiskai nebuvo grazu. Ziurint i nuotrauka, kairysis priekinis dantukas buvo labai atsikises, siek tiek desinysis iltinis.
kokie grazus dantukai

Dekoju justyte**. Gal galeciau tavo dantukus pamatyt? (PM jei nori). Dabar tiesiog labai dometis pradejau, yra laiko kazka keist, tai ieskosiu sprendimo. Galbut nueisiu pas savo odontologe, ji man tolimos gimines, bet vistiek pasakys teisybe ir galbut patars profesionaliai. O as is Ukmerges, tai i konsultacijasi Vilniu pas ortodontus vazinet reikia pinigeliu, kuriu truksta.
QUOTE(Vilhelmena @ 2010 01 20, 20:33)
Pritariu - labai gražūs dantukai

QUOTE(Vilhelmena @ 2010 01 20, 20:38)
Dekoju justyte**. Gal galeciau tavo dantukus pamatyt? (PM jei nori). Dabar tiesiog labai dometis pradejau, yra laiko kazka keist, tai ieskosiu sprendimo. Galbut nueisiu pas savo odontologe, ji man tolimos gimines, bet vistiek pasakys teisybe ir galbut patars profesionaliai. O as is Ukmerges, tai i konsultacijasi Vilniu pas ortodontus vazinet reikia pinigeliu, kuriu truksta.

bet cia pries kelis menesius. neturiu kaip dbr atrodo

Papildyta:
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 01 20, 20:39)
Pritariu - labai gražūs dantukai
man net gėda savo nuotrauką siųst dabar
Pas mane tai tragiška situacija... pasistengsiu įkelt foto per šią savaitę.

ir tavo taps labai grazus

Man tai taip atrodo-jei kompleksuoji del breketu,galvoji kad cia nekaip atrodo,ka cia kiti pasakys,tai ir aplinkiniai taip pat galvos
As pavyzdziui i juos visai demesio nekreipiau o dabar jau tuo labiau pamirsau(tik vizitai apie juos primena
) tai niekas jokios replikos numetes nebuvo,kad kas cia per metalas ar kazka panasaus
Ir seip labai retai kada sneku apie juos
Nebent ko nors paklausia,arba kaip klasioke skittles pasiule,tai sakau sorry negaliu,nes labai skauda,tai ji:aa,breketai,viskas aisku mazdaug

QUOTE(smilsee @ 2010 01 20, 20:46)
Man tai taip atrodo-jei kompleksuoji del breketu,galvoji kad cia nekaip atrodo,ka cia kiti pasakys,tai ir aplinkiniai taip pat galvos
As pavyzdziui i juos visai demesio nekreipiau o dabar jau tuo labiau pamirsau(tik vizitai apie juos primena
) tai niekas jokios replikos numetes nebuvo,kad kas cia per metalas ar kazka panasaus
Ir seip labai retai kada sneku apie juos
Nebent ko nors paklausia,arba kaip klasioke skittles pasiule,tai sakau sorry negaliu,nes labai skauda,tai ji:aa,breketai,viskas aisku mazdaug 

man ir tik vizitai juos primena

QUOTE(justyte** @ 2010 01 20, 20:42)

Taviskiai superiniai, o jau gumytes

QUOTE(Vilhelmena @ 2010 01 20, 20:59)
Taviskiai superiniai, o jau gumytes
. Mano zandikaulis dar labiau pavaziaves atgal nei tavo. Tikriausiai reiks taip ir dayt, kad eit pasikonsultuot kitur.

aciu

Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 20, 21:08)
Sveikos,as irgi is vizito,sake viskas vyksta neblogai,sukandimas tvarkosi,tik del dantenu nieko ar vyksta kas,tik suverze viska,pagal mokejimus speju ,kad dar nesiosiu 4-5 menesius
JUSTYTE tavo labai graziai dantukai jau atrodo
ir cia naujoke ,kur dantukus ikele,tai vaizdas nearelus

JUSTYTE tavo labai graziai dantukai jau atrodo

ir cia naujoke ,kur dantukus ikele,tai vaizdas nearelus

aciu

QUOTE(justyte** @ 2010 01 20, 21:12)
aciu
mano dbr jau biski geresnis sakandis, anksciau kol turejau tik virsuje tai isvis buvo baisus ir negeras sakandis. virsus buvo labai isejes i prieki..
Papildyta:
aciu
o pas tave dar yra ta viela virsuje?

Papildyta:
aciu

aga ir man atrodo ji dar bus ilgai