Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

viena is populiariausiu kaune ji ax.gif del kokybes gali nepergyvent. jei negazdina eiles- gali eit pas ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 01 24, 19:45)
Pas kokią ortodontę eisi?  smile.gif  Aš irgi planuoju greitu metu įstoti į šitą būrelį, tai kol kas renkuosi pas ką lankysiuos.. Paskaičius senas temas dabar blaškausi tarp Damušienės ir Latkauskienės..  ax.gif

Aš pas Damušienę lankaus smile.gif. Ėjau pas tą ortodontę, kuri tuo metu buvo laisvesnė ir tiek, o patirties manau abi turi. Vasarį man bus jau trečias paveržimas, va dar šiandien pamačiau, kad tiesinasi apačioje gulintis ketvirtukas thumbup.gif.

Vakar žiūrėjom 18-os metų senumo video įrašą, tai vyras pažiūrėjo ir sako - koookie tavo dantys buvo - kaip zuikio blink.gif blink.gif . O kad dar prieš kelis mėnesius tas pats zuikis buvau, tai jau pamiršo doh.gif doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 26, 00:34)
Man ji  thumbup.gif Matosi, kad žmogus išmano savo darbą. Ir šiaip maloni moteris  ax.gif

o kiekvienas apsilankymas gydymo metu kiek kainuoja? ir siaip kiek dar ir kam reik skirti pinigeliu? 4u.gif noriu mzdg suzinoti, kiek man sitas dziaugsmas kainuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsiaplauke_rudaake @ 2010 01 25, 22:48)
o kiekvienas apsilankymas gydymo metu kiek kainuoja? ir siaip kiek dar ir kam reik skirti pinigeliu?  4u.gif  noriu mzdg suzinoti, kiek man sitas dziaugsmas kainuos  biggrin.gif

Aš tai neatsakysiu, nes dar tik vieną kartą buvau blush2.gif Uždėjo breketukus 4u.gif Kiek žinau, apsilankymų kainos nuo 40 iki 200 Lt. Priklauso nuo to, ką daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsiaplauke_rudaake @ 2010 01 25, 22:48)
o kiekvienas apsilankymas gydymo metu kiek kainuoja? ir siaip kiek dar ir kam reik skirti pinigeliu?  4u.gif  noriu mzdg suzinoti, kiek man sitas dziaugsmas kainuos  biggrin.gif

Amelie gerai parase priklauso nuo to ka padaro tiek ir mokesi. 2 lanku keitimas, paverzimas kainuoja pas Latkauskiene 160 lt. jau 2 kart tiek mokejau. gal tau vizito metu tik gumas des tai kainuos apie 40 lt, o gal koki breketa daklijos ant galinu dantu tai jau kt kaina bus. zodziu lb sunku pasakyt kiek kainuoja vizitas. dar priklauso nuo gyd kaip jus sutarsite apmokejima.buna kad pasako kiek kainuos visas gydymas ir tu dalim moki kiekviena karta. o kt gyd pasako tik priliminaria kaina, ir tu moki kiekviena vizita uz tai ka padaro. o papildomai tai kainuoja skalavimo skystis ,jei anksciau nenaudojai, "vieno dantuko" sepetukas.
Atsakyti
QUOTE(viikutee @ 2010 01 25, 21:59)
Sveikos visos. Na va prisiskaiciau as cia pas Jus visko.
Pati del breketu eisiu pirmai konsultacijai vasario 5 diena, pas ortodonta  Toma Venciu, tai labai labai bijau, nes istikruju maniau,kad susitvarkysiu dantis estetiniu plombavimu, taciau po konsultacijos isejau nepatenkinta,kadangi pasake kad reik eit tvarkytis su breketais. Nes man uz ~4000lt butu sutvarke vos vos dantukus. Jau taip nenorejau tu breketu,bet pasiskaiciau jusu nuomones kaip jau toms kurios su jais,tai pamaniau na gal ir visai nieko baisaus cia nera.
Norejau pasiklausti,gal kas zino atsiliepimu apie Venciu?

Buvau pas du ortodontus konsultacijose, tai pasirinkau butent Venciu :-) Man jis kaip tik pasirode konkretesnis, ir 'geresni man' o nelengvesni gydytojui varianta siulantis.
Gydytojas labai fainas, eisiu sia sav i pakartotina konsultacija, ir veliau uz poros dienu klijuos 4u.gif
Atsakyti
[quote=beprotiskai_fantastiska,2010 01 25, 22:41]
[quote=natale,2010 01 25, 22:33]
to beprotiska_fantastiska, tau visai limpa brektai drinks_cheers.gif jie tau tinka mirksiukas.gif
Ačiū drinks_cheers.gif Man kažkaip irgi jie nemaišo visai.. Tik dabar jau taip laukiu pooookyyyčiųųųų biggrin.gif Manau kiekviena tai praėjot...
[/quote]
sveika bendravarde 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2010 01 26, 11:46)
Buvau pas du ortodontus konsultacijose, tai pasirinkau butent Venciu :-) Man jis kaip tik pasirode konkretesnis, ir 'geresni man' o nelengvesni gydytojui varianta siulantis.
Gydytojas labai fainas, eisiu sia sav i pakartotina konsultacija, ir veliau uz poros dienu klijuos  4u.gif

Dekui, ziuresim kaip man bus. Jau kita penktadieni eisiu ir laukiu ir nerimauju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 25, 21:33)
to alyy, oho kiek pas tave separaciniu gumu  doh.gif  man tik viena vienoj pusej ir viena kitoj dejo.  labai tave kankino jos?

tai greiciausiai tos gumos pajudino man protini - kur savaite vaistai mazai gelbejo.
kitoje (ne protinio puseje) tai sunkiai bet galejau bulka lotuliukas.gif pakramtyt. Uztat per protinio ir breketu skausmus(dvi savaites)1kg numeciau. Ot nauda. lotuliukas.gif kazi kaip dar 4kg atsikratyt g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 26, 11:49)
sveika bendravarde 4u.gif  biggrin.gif

Aš tavo bendravardė? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(alyy @ 2010 01 26, 14:20)
tai greiciausiai tos gumos pajudino man protini  - kur savaite vaistai mazai gelbejo.
kitoje (ne protinio puseje) tai sunkiai bet galejau bulka  lotuliukas.gif pakramtyt. Uztat per protinio ir breketu skausmus(dvi savaites)1kg numeciau. Ot nauda.  lotuliukas.gif kazi kaip dar 4kg atsikratyt  g.gif ?

Man su tom gumom irgi kankine buvo doh.gif jo, bulka buvo -misija neimanoma biggrin.gif ir as neatsisakyciau kokiu 5 kg atsikratyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 26, 18:26)
Man su tom gumom irgi kankine buvo  doh.gif  jo, bulka buvo -misija neimanoma  biggrin.gif  ir as neatsisakyciau kokiu 5 kg atsikratyt  drinks_cheers.gif

http://www.supermama...;#entry34171767

naujokes uzsukit i musu plepuciu temele smile.gif
Atsakyti