Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 01 19, 22:03)
Emmm. o kaip ta jusu albuma pamatyt  blush2.gif

reikia buti itrauktam i musu sarasiuka ir td jau siunciame duomenis albumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 19, 20:26)
Sveikinu labai labai  4u.gif
as kazkaip maniau ,kad breketus per viduriuka klijuoja,bet pas tave matau ne smile.gif

As irgi taip maniau,bet paskui issiaiskinau kad klijoja individualiai, priklausomai nuo to kaip turetu dantukai judeti. Dantukai juda pagal viela, o viela gi tvritinama prie breketu. tai va, krypti reguluoja breketukai. mirksiukas.gif ir dar isiaiskinau ka daro ziedai bigsmile.gif (gal jus ir zinojot, bet man nesaket smile.gif ) jie padaro dantukus (kurie su ziedais) atraminiais ax.gif ziedai gi su tokiais kalniukais tai va kada kandi kad visas pirmas smugis atitektu dantukams su ziedais, o tie ziedai prilaiko danti ... o jei kastum paprastai tai gali nukast breketa .. nu kazkaip taip. kiek supratau ziedai aktualus pas ka yra problemu su sakandziu. gal biski nusisnekejau bet esme tokia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tinar @ 2010 01 19, 19:51)
privetik 4u.gif  bigsmile.gif
sveika..man taip pat po 2ju savaiciu 4u.gif  bigsmile.gif

Tave tai sveikinu su artejancia diena drinks_cheers.gif tu tiek sugebejei islaukti. tau medali reiktu kabint uz kantrybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 19, 22:29)
As irgi taip maniau,bet paskui issiaiskinau kad klijoja individualiai, priklausomai nuo to kaip turetu dantukai judeti. Dantukai juda pagal viela, o viela gi tvritinama prie breketu. tai va, krypti reguluoja breketukai.  mirksiukas.gif ir dar isiaiskinau ka daro ziedai  bigsmile.gif  (gal jus ir zinojot, bet man nesaket smile.gif ) jie padaro dantukus (kurie su ziedais) atraminiais  ax.gif  ziedai gi su tokiais kalniukais tai va kada kandi kad visas pirmas smugis  atitektu dantukams su ziedais, o tie ziedai prilaiko danti ... o jei kastum paprastai tai gali nukast breketa .. nu kazkaip taip. kiek supratau ziedai aktualus pas ka yra problemu su sakandziu. gal biski nusisnekejau bet esme tokia  mirksiukas.gif
Papildyta:

Tave tai sveikinu su artejancia diena  drinks_cheers.gif  tu tiek sugebejei islaukti. tau medali reiktu kabint uz kantrybe  biggrin.gif

as breketu laukiau 4men ;(
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 19, 20:17)
Įdėjau savo breketukus į albumą  4u.gif

ej, ten mano breketai tongue.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 19, 21:38)
ej, ten mano breketai  tongue.gif  hihihi.gif

flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 01 19, 22:08)
reikia buti itrauktam i musu sarasiuka ir td jau siunciame duomenis albumo smile.gif

O kaip įsitraukti į Jūsų sąrašiuką? blush2.gif manau jog ateinančius porą metų dalinsiuos su Jumis savo vargais ir džiaugsmais, tai būtų malonu ir nuotraukom pasidalint cool.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 01 19, 21:49)
O kaip įsitraukti į Jūsų sąrašiuką?  blush2.gif manau jog ateinančius porą metų dalinsiuos su Jumis savo vargais ir džiaugsmais, tai būtų malonu ir nuotraukom pasidalint  cool.gif

kantrybė - dorybė blush2.gif
Atsakyti
Aš vis galvoju, koks tas breketų veikimo principas g.gif Kaip jie "žino", kad štai tuos dantis reikia ne į vidų, o į išorę atlenkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 19, 22:54)
Aš vis galvoju, koks tas breketų veikimo principas  g.gif  Kaip jie "žino", kad štai tuos dantis reikia ne į vidų, o į išorę atlenkti  g.gif

cia jau breketu klijavimo menas prasideda irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
oo kiek naujoku smile.gif smagu ziureti kaip dideja musu burys thumbup.gif

va buvau pas ortodonte pirmadieni smile.gif paklause kaip manau apie vaizda..kaip supratau jau noretu nuimt jei man tinka smile.gif na bet dar laikaus...nepatinka kaip stovi antrukai schmoll.gif tai vel perklijavo pora breketuku ir daba eisiu tik kovo 1 diena.. apacios jau nebeliecia visai, nes ten kaip ir viskas gerai.. tik su virsum biski dar kankinuos.. ech.. jauciu gimtadienis vis del to bus dar su breketais.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 01 19, 22:07)
kantrybė - dorybė  blush2.gif

Tai visdelto kaip papulti i ta Jusu sarasiuka?
Atsakyti
laba diena, 4u.gif
na as buvau konsultacijoj kitoj, kaip ir rasiau, kad eisiu. isklausiau kitos nuomones - tai zodziu mano iltinukas pasak gydytojos isaugtu, nebent tik israuciau 4tuka... doh.gif ir dar kazkokie mini implantai, bet ir taip nezino, ar tikrai tas iltinukas isaugtu.
zodziu, labai dvi skirtingos nuomones, viena pasake kad cia max 1 metai, kita, kad tikrai virs metu, ir tai nezinia kaip bus.4bet as eisiu pas Budriene, pirmaja konsultante, nes kazkaip ji pasirode zinanti savo darba...
o dar noriu klausima *Amelie* uzduot - kokia tavo problema su dantukais? is nuotraukos visai neizvelgiu jokio broko ax.gif
Atsakyti