As del akiu kampuciu rauksliu klausiau Kukanovos Klaipedoje , kodel man mazai laiko ir kodel labai mazai nori ten leisti botokso. Sako jei per daug suleisim atsipalaiduos paralyzuotas raumuo ir atvips apatinis akies vokas, tai va, niekas nenori ten daug leisti ir laiko labai trumpai.
As susileidziu i tarpuragi ir isoriniuose voku kampuciuose apie 120 kubu botokso o i akiu kampucius man suleidzia po 25 kubus . Vienas kubas kainuoja 4 lt. NU va man kainuoja 680 lt metinis malonumas susitvarkyti raukslems.
Sakau metinis, nes einu visada pavasari ir pakankamai neblogai issilaiko, rauksliu giliu neturiu, o mano koleges vienmetes kurios turi kategoriska nuomone"nu jau as niekados" turi tikrai gilias raukles kaktoje ir prie akiu
Noreciau akiu kampuose kazka pasidaryti, nes labai trumpai laiko ir rauksleles gileja, bet niekas del 50 kubu ampules neardys , todel butu gerai su kuo kooperuotis, bet nera su kuo.
Reiketu paklausti Inos Gusevos gal turi ka norinciu susileisti ir kooperuotu , nes nezinau ka del tu kampuciu daryti.
Norejau paklausti ar drasiai su draugemis ir vyru dalijates apie darytas operacijas ar grozio invazijas?