Sveikos, gal kas zada artimiausiu metu iki Suvalku ir vaziuotu pro Alytu, tureciau maza prasymuka - kai ka parvezti... ar galetu, kas nors pagelbeti. aciu

Labukas
,
rytoj planuojam važiuoti į Bialystoką, artėja sesės vestuvės, todėl būsimieji naujavedžiai nori apsiprekint - žiedų vestuvinių reikia, kostiumo jaunikiui, batų - abiems, dar visokių smulkmenų vestuvine tematika, todėl iškilo klausimas: gal kuri galite parašyti tikslų adresą ar bent gatvės pavadinimą turgaus, kuriame galėtume visus reikiamus daiktus rasti?
Kiek draugai nupasakojo, tai mums reikia patekti į toliausiai nuo Lietuvos esantį turgų, t.y. pervažiuoti visą Bialystoką skersai, bet kadangi nei vienas nesam buvę šitam mieste, tai patarkite, ar tikrai, nes internete radau, kad Bialystoke yra net 8 turgūs
Važiuosim su GPS'u, tai kas galit, padėkit nepaklyst
Ačiū iš anksto

rytoj planuojam važiuoti į Bialystoką, artėja sesės vestuvės, todėl būsimieji naujavedžiai nori apsiprekint - žiedų vestuvinių reikia, kostiumo jaunikiui, batų - abiems, dar visokių smulkmenų vestuvine tematika, todėl iškilo klausimas: gal kuri galite parašyti tikslų adresą ar bent gatvės pavadinimą turgaus, kuriame galėtume visus reikiamus daiktus rasti?

Kiek draugai nupasakojo, tai mums reikia patekti į toliausiai nuo Lietuvos esantį turgų, t.y. pervažiuoti visą Bialystoką skersai, bet kadangi nei vienas nesam buvę šitam mieste, tai patarkite, ar tikrai, nes internete radau, kad Bialystoke yra net 8 turgūs

Važiuosim su GPS'u, tai kas galit, padėkit nepaklyst

Ačiū iš anksto
Šiandien teko pirmą kartą pabuvoti Suvalku turguj (Sejnenska ir 1 Maja gatviu sankryzoj). Tikslas buvo atsinaujinti garderoba , o rezultatas NULIS !
Absoliuciai nieko nenusipirkau, nera padorių jaunatviškų moteriškų drabužių, avalynes juo labiau
Tėtis dar rado kelnes (50zlt). Tada vaziavom į Arkadia- ten dar geriau- kainos tokios pačios kaip KAuno urme
tik kad urme ar šiuolaikiškesni drabužiai. Na tik vienas geras dalykas tai Boruzele- ten kai kurios maisto prekes pigesnes nei Lietuvoj
Štai kokie įspūdžiai

Štai kokie įspūdžiai

Nezinau ar zinote, bet siandien ryte Rusijoje suduro Lenkijos prezidento lektuvas. Manoma, kad juo skrido 132 asmenys. Visi zuvo. Tarp ju buvo ir PL prezidentas su zmona.
Jei paskeite sia mano zinute, pagalvojote, kad nuo to jums nei salta, nei silta, tai noreciau pasakyti, jog PL paskelbtas gedulas. Nedirbs jokios parduotuves ir turgai. Rytoj tikrai niekas nedirbs, o iki kada gedulas - nezinau. Kai mire popiezius, tai PL gedulas truko 2 dienas. Dabar gali uztrukti ilgiau. Manyciau, kai pargabens kunus, tai irgi bus nedarbo dienos. Tai siomis dienomis i Lenkija per daug nesiverzkite.
Jei paskeite sia mano zinute, pagalvojote, kad nuo to jums nei salta, nei silta, tai noreciau pasakyti, jog PL paskelbtas gedulas. Nedirbs jokios parduotuves ir turgai. Rytoj tikrai niekas nedirbs, o iki kada gedulas - nezinau. Kai mire popiezius, tai PL gedulas truko 2 dienas. Dabar gali uztrukti ilgiau. Manyciau, kai pargabens kunus, tai irgi bus nedarbo dienos. Tai siomis dienomis i Lenkija per daug nesiverzkite.
QUOTE(Alexandra.R. @ 2010 04 10, 13:50)
Nezinau ar zinote, bet siandien ryte Rusijoje suduro Lenkijos prezidento lektuvas. Manoma, kad juo skrido 132 asmenys. Visi zuvo. Tarp ju buvo ir PL prezidentas su zmona.
baisi katastrofa

QUOTE(wilike @ 2010 04 07, 18:53)
ar Suwalkuose yra koks sodininkystės ūkis? Reikia ne dekoratyvinių augalų, o vaismedžių ir vaiskrūmių. Ir norisi kad būtų ne iškasti prieš kažkiek tai dienų ir atvežti į prekybos vietą, o vietoj kasami. Dar domina tokių vaismedžių kainos.
Dekoratyvini tai ne viena lenkuose pirkom,bet vaismedzius tik pas Amsieju.Ir veisles geros ir patikimas zmogus.
QUOTE(grazutee @ 2010 04 11, 20:55)
Dekoratyvini tai ne viena lenkuose pirkom,bet vaismedzius tik pas Amsieju.Ir veisles geros ir patikimas zmogus.
na vasmedziu niekas neatsiliepe tai pirkom mugej. Bet amseju si karta aplenkiau, pernai metais ka pirkom viskas neprigijo

BUvau suziurejus kad lenkuose pigiau net vaismedziai, kurie pas mus po 25-30 kainuoja, ten 14 zl. Beje bet bielystoke iki ten tas ant to iseina.
Mano nuomone į Suvalkus galima važiuoti tik maisto prekių įsigyti, o jei norite rūbų ar kitokių daiktų reikia važiuoti į Bialistoką. Aš buvau prieš metus Bialistoko turguje pirkau vyrui, sau ir dukrytei (4 m.) rūbus. Nusipirkau gėlėsms stovus metalinius (sendinto metalo atrodo). Maxsimoje jų kaina pernai buvo 160 Lt, o ten 40 Lt.