QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 03 15, 17:49)

čia pagal Giedrių, nusipirkau per išpardavimą vištienos krūtinėlę, pagooglinau, nes standartiškai gaminta nusibodusi ir sausa, ir radau, bet dabar kaip tyčia nerandu to receptuko....
Bandysiu nupasakot kaip aš dariau:
Prikepiau 7-8 pasūdytus lietinius blynus, išviriau krūtinėlę (manau galima bet kokią vištos vietą), tada ją labai smulkiai supjausčiau (kas turi manau ir per mėsmalę galima praleisti, tik aš neturiu), apkepiau su svogūnais, kitoj keptuvėje padariau padaža (sviestas, pienas, miltai) ir sumaišiau su jau pakepta krūtinele ir svogūnais ir pritarkavau sūrio. Tada paėmiau torto "blėka" (ta kuri atsisega) ištepiau sviestu ir susluoksniavau: lietinis - perteptastuo padažu, vėl lietinis - vėl padažas ir t.t. ant viršaus dar užbarsčiau tarkuoto sūrio ir krapų ir i orkaitę 15-20 minučių.
Šeimynai labai patiko. Ganėtinai nebrangu, nes jis labai sotus gaunasi, daug nesuvalgysi, ir tikrai labai skanu. Dar pekino kopūsto ir morkų salotas buvau prie to torto padariusi. Šlamštė visi, net ausys lapsėjo
O vat ir receptuką radau :
http://www.vyrasvirt...tas-su-vistiena