Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(joliteee @ 2010 03 16, 20:26)
lietiniai su troskintu raugintu kopustu ir lasinuku idaru

oj mergos baikit, kaip skanu, noriu lietinių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 03 16, 19:41)
labai ačiū, bandysiu  wub.gif  4u.gif


Sėkmės bandymuose smile.gif

QUOTE(adia3 @ 2010 03 16, 20:05)
Kišu trigrašį, kad butų greičiau ir virtuvėj švariau:
kad nereikėtų šakutės su bintu, į pačia tesla aliejaus ipilti reikia, bet tik tuomet, kai tešla gatava


Labai gerai darai 4u.gif atleisk tu man neišmanelei, gal durnas klausimas blush2.gif ir ką tada nereikia visai keptuvės aliejum tepti ?? nepridega? clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2010 03 16, 21:39)
Sėkmės bandymuose  smile.gif
Labai gerai darai  4u.gif  atleisk tu man neišmanelei, gal durnas klausimas  blush2.gif ir ką tada nereikia visai keptuvės aliejum tepti ?? nepridega?  clap_1.gif

Visiskai
as lietinius gaminu taip:
Jei nori labai plonų- dedi kiausini, vandens, druskos, cukraus, miltų. Gamini tesla- pirma tirsta, po to suskystini. Tuomet ipili aliejau. Jei pilsi aliejaus iskart -blynai gali degti.
Jei nori plonų- vandeni gali dalinai ar visiskai keisti pienu.
Jei nori su skylutėm - dedi į tešlą nugesintos sodos.
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2010 03 16, 21:26)
Kazkas klause is kur dilgeles, ogi is kameros
Vakar:
Pusryciai-brandinti kibinai
Pietus - bulviniai blynai  su moliugais
Vakariene - rugstyniu sriuba, pica
Siandien:
Pusryciai - brandinti bulviniai blynai su moliugais
Pietus - pica kavineje
Vakariene - salieru sriuba, lietiniai su troskintu raugintu kopustu ir lasinuku idaru

as klausiau blush2.gif aciu 4u.gif
tai Jus pavasari prisirenkat ir kaip uzsaldot? nuplaunat ir i kamera? ar reik apdorot kazkaip g.gif
Papildyta:
QUOTE(MamaGita @ 2010 03 16, 12:05)
Bandysiu nupasakot kaip aš dariau:
Prikepiau 7-8 pasūdytus lietinius blynus, išviriau krūtinėlę (manau galima bet kokią vištos vietą), tada ją labai smulkiai supjausčiau (kas turi manau ir per mėsmalę galima praleisti, tik aš neturiu), apkepiau su svogūnais, kitoj keptuvėje padariau padaža (sviestas, pienas, miltai) ir sumaišiau su jau pakepta krūtinele ir svogūnais ir pritarkavau sūrio. Tada paėmiau torto "blėka" (ta kuri atsisega) ištepiau sviestu ir susluoksniavau: lietinis - perteptastuo padažu, vėl lietinis - vėl padažas ir t.t. ant viršaus dar užbarsčiau tarkuoto sūrio ir krapų ir i orkaitę 15-20 minučių.


as sita irgi siandien dariau. biski sausoka gavos, nes neturejau nei surio, nei pieno blush2.gif paskui tik padaza padariau su sultiniu, kur krutinele vire, idejau dar lydyto surio, grietines. nu ir visai gerai gavos thumbup.gif
aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(adia3 @ 2010 03 16, 21:09)
Visiskai
as lietinius gaminu taip:
Jei nori labai plonų- dedi kiausini, vandens, druskos, cukraus, miltų. Gamini tesla- pirma tirsta, po to suskystini. Tuomet ipili aliejau. Jei pilsi aliejaus iskart -blynai gali degti.
Jei nori plonų- vandeni gali dalinai ar visiskai keisti pienu.
Jei nori su skylutėm - dedi į tešlą nugesintos sodos.


4u.gif ačiū už patarimą, kitą kartą pamėginsiu smile.gif

QUOTE(hela77 @ 2010 03 16, 21:30)

as sita irgi siandien dariau. biski sausoka gavos, nes neturejau nei surio, nei pieno  blush2.gif paskui tik padaza padariau su sultiniu, kur krutinele vire, idejau dar lydyto surio, grietines. nu ir visai gerai gavos thumbup.gif 
aciu  aciuks.gif


smile.gif džiaugiuosi, kad patiko, o su sultiniu tikrai gerai idėja drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(adia3 @ 2010 03 16, 21:09)
Visiskai
as lietinius gaminu taip:
Jei nori labai plonų- dedi kiausini, vandens, druskos, cukraus, miltų. Gamini tesla- pirma tirsta, po to suskystini. Tuomet ipili aliejau. Jei pilsi aliejaus iskart -blynai gali degti.
Jei nori plonų- vandeni gali dalinai ar visiskai keisti pienu.
Jei nori su skylutėm - dedi į tešlą nugesintos sodos.

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Dilgeles nuplauti, nuplikinti karstu vandeniu, susipjaustyti ir i kamera. Labai paprasta, sriuboj buna kaip sviezios
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 03 16, 17:20)
Kokia šauni idėja  bigsmile.gif  Ačiū, spausdinuosi  4u.gif

Šiandien:
pusryčiams - virti kiaušiniai su majonezu, duona, varškė su uogiene, arbata
pietums - skryliai (naminiai, iš kameros) su sviesto/grietinės padažu
vakarienei planuoju raug. kopūstų sriubą ir voveruškų (savo rinkimo, kameroj vis dar taupiau  tongue.gif ) su bulvėmis ir morkomis troškinys grietinėlėje. Niam niam..  essen.gif Sakau, reiks 6 dienas dirbt, tai būtina save ir namiškius palepint..  biggrin.gif


o voveruskas sviezias saldei ar virtas? as ussaldziau sviezias ir sugadinau.. tapo karcios.. o taip gaila, kiek reikes ismest...
Atsakyti
QUOTE(*DEiZY* @ 2010 03 17, 00:32)
o voveruskas sviezias saldei ar virtas? as ussaldziau sviezias ir sugadinau.. tapo karcios.. o taip gaila, kiek reikes ismest...

Virtas. 4u.gif Veną kart tik iki užvirimo, tada perplaunu, antrą kartą paverdu kokį pusvalandį, nusunkiu, bet nebeplaunu, "suštabeliuoju" į indelius ir į kamerą. biggrin.gif Atšildžius man jos kaip šviežios, net kvapas išlieka. 4u.gif

Na, jūs čia merginos su tais lietiniais.. doh.gif Sugundėt, reiks kept.

Šiandien:
Pusryčiams - varškė su uogiene, MB dar sumuštinių su šlapianke tepėsi, kava, arbata
pietūs - man darbas darbas darbas verysad.gif , vaikui yra brandintos sriubos ir troškinio, vyras šiandien Vilniuj, tai valgys kavinėj kažkur.
vakarienei baiginėsim likučius, na ir...lietinius reiks kept tongue.gif Tam tortukui vištos neturiu, o kol ne akcija, taigi nekyla ranka pirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 03 17, 15:24)
Na, jūs čia merginos su tais lietiniais.. doh.gif Sugundėt, reiks kept.


as irgi planuoju lietinius kept,sivakar ne, bet rytoj tai jau tikriausiai, visos apie juos cia tik ir raso ax.gif

O pas mus siandien:
Pusryciai - kava/arbata
pietus - MB issinese kepsniu su duona ir raug. kopustais, as nieko, daug
reikalu turejau sutvarkyt
Vakariene - kepsniukai, virtos bulves, raug. kopustai. Obuoliu/svarainiu kompotas.
Naktipieciams yra tuno salotu truputis dar.

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti