QUOTE(deimapov @ 2010 03 16, 16:42)
MamaGita o gal gali tikslų lietinių blynų tešlos receptą parašyti?
Tai aš tai darau taip:
1 kiaušinis, 4 valgomieji šaukštai (maždaug 230-250 g) miltų ir 0,5 ltr vandens ir pusė arbatinio šaukštelio drukos (čia jei vištos "tortui" darau, šiaip dedu mažiau, bet man norisi, kad jie su "skoniu" būtų) jei planuoju saldų kažką vynioti, tada druskos visai kelias kruopelytes, ir šaukštą cukraus, ir viskas.... keptuvei patepti užvynioju binto gabaliuką ant šakutės, mirkau į aliejų ir tepu ....

gal kažką darau ir ne taip

, jūs jau man atleiskit, aš tuo klausimu savamokslė

ilgai eksperimentavau vis nesigaudavo, bet dabar kažkaip atmušiau ranką...