Oksyte,nuostabu
Na, aš irgi bandau po truputuką velti, tik noriu paklausit, kaip va taip gražiai išraityt tuos gėlių kraštelius, kad jie tokie garbanoti būtų?
QUOTE(Oksyte @ 2010 04 28, 15:58)
Aciu Vika 12
Pamatysi, su laiku ir tau gausis ne kuo blogiau
O veliau slapiai 
PS. Gal gali istrinti nuotraukytes is cituojamo teksto
. Nes po to moderatores truputeli pyksta, kad perkraunam tema 
Pamatysi, su laiku ir tau gausis ne kuo blogiau
PS. Gal gali istrinti nuotraukytes is cituojamo teksto
Galiu , bet apie kokį tekstą kalbate? Aš nematau po nuotraukos nieko, man nieko nerodo?
Oi čia turbūt ne taip supratau
QUOTE(Kkunigunda @ 2010 04 28, 18:44)
sveiki, štai ir mano keli darbeliai, čia tik jau likučiai
Idomiai atrodo apsiutas veltinis
QUOTE(blansyte @ 2010 04 28, 19:29)
oksyte ,salis su obels ziedais ,tai ir mano galvoje sukasi,tik as savo tradicini galvoju su atskirais nuveltais ziedeliais

blansyte, mano ziedeliai taip pat atskirai nuvelti. Kiekvienas ziedas padarytas kaip sage. Gali nesioti su keliais, ar visai be ziedu stai taip

Butu smagu pamatyti Tavaji sali
QUOTE(stewie @ 2010 04 28, 20:07)
Stewie, aciu
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 29, 15:28)
Kai cituoji kazkieno posta, ypac jei jis eina tame paciame puslapyje, geriausia istrint nuotraukytes
QUOTE(Jolanna @ 2010 04 29, 10:14)
Na, aš irgi bandau po truputuką velti, tik noriu paklausit, kaip va taip gražiai išraityt tuos gėlių kraštelius, kad jie tokie garbanoti būtų?
Matai kiekviena daro savaip, tai is nuotraukos negali pasakyti kaip tokia gelyte tiksliai galetu buti padaryta
Siandien pabandziau padaryt kazka panasaus, bet negaliu garantuoti, kad si gele daryta taip pat
Nors rezultate gavosi panasi gelyte, tai gal kazkiek ir padesiu
1. Sluoksna isklojau viena kriptim stai taip IIIIIIII

2. Sudrekinau su muiluotu vandeniu

3. Kelis kartus pakociojau, tam kad vilna tolygiai sudregtu ir butu patogiau palenkt krastelius. Pries lenkant is vieno sono palei krasta per visa ilgi istiesiu siula (taip suvelus bis paprasciau sutraukt juosta i zieda

4. Laikas sudelioti spalvas

5. Kociojam
6. Kai dekoras jau sukibo su raudonu pagrindu, palengva vis patempiam krastelius

Galu gale taip suvelus gaunas tarsi spirale

7. Isplaunam gerai muila, issausinam.
8. O dabar traukiam uz to siulo, kad nuvelta juosta tolygiai susirauktu

9. Pritvirtinam viduriuka ir gaunas stai toks ziedelis
Oksyte,laaaaabai geras ir išsamus paaiškinimas. Labai miela,kai taip nuoširdžiai pasidalinate savo patirtimi ir žiniomis.Ačiū
Turiu slaptą norą prašytis pas jus į kursus
Turiu slaptą norą prašytis pas jus į kursus
oksyte, pabandžiau velti pagal jūsų pamokėlę
gal galėtumėte pasakyti klaideles kokias padariau, kad galėčiau pasitaisyti?

taip pat dar turiu keletą veltų sagių

taip pat dar turiu keletą veltų sagių

QUOTE(stewie @ 2010 05 01, 21:54)
Tik dabar pamaciau
Mergytes, labai malonu uz pasitikejima, bet kol kas kursu tikrai nevedu, nes turiu maza dukryte, kuriai ir skiriu visa savo demesi
QUOTE(stewie @ 2010 05 04, 18:08)
oksyte, pabandžiau velti pagal jūsų pamokėlę
gal galėtumėte pasakyti klaideles kokias padariau, kad galėčiau pasitaisyti?
Man iskart krenta i akis storis. Stenkis kuo ploniau sukloti, tuomet gele bus puri ir krastai (pradzia ir galas) susilies dailiau
Dar internete radau pvz. kaip dar galima iskloti vilna gelytei.

Sitoj pamokelei gaunasi stai toks papuosimas ant dekliuko, bet pati principa galima naudoti ir sagei
Oksyte,ačiū
Nekantriai lauksiu rudens
.Sako:geriau vieną kartą pamatyt,nei dešimt kartų išgirst.
Aš vis kloju vilną ir galvoju:tikriausiai per plonai?Vis dadedu,dadedu
QUOTE(stewie @ 2010 05 04, 19:46)
Oksyte,ačiū
.Sako:geriau vieną kartą pamatyt,nei dešimt kartų išgirst.
Zinai, kita kart pabandyk kloti iskart kelias gelytes is tos pacios vilnos, su tokiu paciu dekoru, tik skirtingu storiu. Tuomet lengviau pajausi kas yra kas ir kaip Tavo akiai atrodo graziausiai. Istikruju net nezinau ar yra kokiu grieztu taisykliu veliant
PS. Kazkada pasakojau, kad pati nelankiau jokiu kursu, nes tiesiog su mazais vaikiukais neturejau tokios galimybes
Butu smagu, jei mes visos dalintumemes savo patirtim ar pastebejimais, jug veltinis kaip deimantas, turi daug briaunu
Oksyte,dar toks klausimėlis: su kuo standinate?
Bandžiau nupurkšti plaukų laku,bet jis matosi (rudoji sagė)taip ir liko ant jos "drėgni lašiukai". Rudąją vėliau iš sluoksnos,kai kur net šviečiasi truputuką,ar toks storis geras?
O pilkoji iš karšinio,ar ji per storai suvelta?
Šįvakar bandžiau velt šalikėlį.Ir tiek daug klausimų
Dekoras manęs "neklauso",aš jį sudedu vienaip ir tikiuosi įsivaizduojamo rezultato,o jis vienur nuslysta,kitur subėga krūvytėn. Gal yra kokia metodika,ar tik praktikuojant įgaunami šie įgūdžiai?
Bandžiau nupurkšti plaukų laku,bet jis matosi (rudoji sagė)taip ir liko ant jos "drėgni lašiukai". Rudąją vėliau iš sluoksnos,kai kur net šviečiasi truputuką,ar toks storis geras?
Šįvakar bandžiau velt šalikėlį.Ir tiek daug klausimų
QUOTE(stewie @ 2010 05 05, 01:18)
Oksyte,dar toks klausimėlis: su kuo standinate?
Kazkada jau rasiau apie standinima. Gali pabandyti praskiesti PVA kliju
Geliu gamybai zinau, kad naudoja ir zelatina (bet pati nebandziau), be to yra ir specialus standikliai audiniams, jie naudojami leliu gamybai
Apie plauku laka, taip pat kazkur skaiciau, bet pati nebandziau, nors gal tie lasiukai taip pat idomiai atrodo
Rudąją vėliau iš sluoksnos,kai kur net šviečiasi truputuką,ar toks storis geras?
Ta stori is nuotraukos labai sunku suprast, be to kiekviena suranda savo stori
Dekoras manęs "neklauso",aš jį sudedu vienaip ir tikiuosi įsivaizduojamo rezultato,o jis vienur nuslysta,kitur subėga krūvytėn. Gal yra kokia metodika,ar tik praktikuojant įgaunami šie įgūdžiai?
Labai svarbu pradzioje neskubeti ir nenaudoti jegos. Glostyti, kad dekoras isitvirtintu ten kur reikia.
Naudoju maisiukus, kad rankom netycia ko neuzkabinti. Kiti dar naudoja tiuli, ar isardyta skalbimo maisiuka, tik reikia ziureti, kad jis neprisiveltu, kartu su dekoru