Įkraunama...
Įkraunama...

papuošaliukai iš vilnos

user posted image
Supertėčio veltos apyrankės.Laisvos
Atsakyti
zibuoklexxx, labai labai faina ideja, graziai ziurisi, tik man siek tiek truksta davelimo (nes man regis, gal as ir klystu, kad cia tik adata suformuoti bumbuliukai ax.gif blush2.gif ). Tikiuosi neisizeisit uz nuomone blush2.gif
Atsakyti
vlasta2, gražu. 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šokoladinės gėlytės liuks.
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2010 11 25, 16:47)
zibuoklexxx, labai labai faina ideja, graziai ziurisi, tik man siek tiek truksta davelimo (nes man regis, gal as ir klystu, kad cia tik adata suformuoti bumbuliukai  ax.gif  blush2.gif ). Tikiuosi neisizeisit uz nuomone  blush2.gif

jo tik su adata. o reikia dar ir slapiuoju budu, ar kaip? as tik pradedancioji, tai mazai ka moku blush2.gif reiks perdaryt smile.gif
Atsakyti
grazios apyrankes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vlasta2 @ 2010 11 25, 16:43)
user posted image
  Supertėčio veltos apyrankės.Laisvos

o tikriausiai labai šildo rankutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 11 15, 18:34)
mano gelyte  ax.gif

user posted image

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
merginos - ieškau klaipėdietės arba iš rajono aplink Klaipėdą, kas galėtų skirti kelias valandas prasmingam darbui - norime susiburti nemažai moterų ir parodant vėlėjai, padaryti širdeles iš vilnos. Po to pakuosime dovanėles ir jau kelinti metai iš eilės, dovanėlėmis bus nudžiugintos onkologinėmis ligomis sergančios moterys Klaipėdos onkologinėje ligoninėje.
Gal atsiras savanorė tokiam vakarėliui mirksiukas.gif

rašykite į AŽ.
apie visa tai - temoje "Parama Klaipėdoje"

Gražių ateinančių švenčių !
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2010 11 24, 11:51)
*zemuoge*, tokiems karoliukams tikrai nereikia daug vilnos, pakaktu ir kokiu 30 gramu, g.gif .... O kaip velsi tai jau tavo reikalas, bet kiek zinau tai visi bumbuliukai veliami slapiuoju budu, o ar is karsinio, ar is sluoksnos didelio skirtumo nera  ax.gif  4u.gif

saulyte2, mielas ziedelis  rolleyes.gif

Ir plauku gumytes grazutes  wub.gif

O cia mano kuklus darbelis

user posted image

labai gražu thumbup.gif ir aš dabar veliu karolius ir auskariukus blush2.gif
Atsakyti
Labas,
dukra velia Kalėdoms dovanų auskariukus, nori viską daryt savarankiškai, bet reikia pagalbos išrenkant ir nuperkant sidabriukus ant kurių galima būtų suverti vėlinukus. Gal patarsit kur Vilniuj geri 'taškai' to gėrio pasirinkti ir įsigyti. ačiū
Atsakyti
rosebud1, aciu 4u.gif . Tikiuosi parodysit kaip gavosi bigsmile.gif

O cia dar vienas komplektukas ax.gif

user posted image
Atsakyti