Sveikutes, na ir savaitgalis uzderejo
uzniukas, olesta, miskouoga, mayfy, Keila, neramuole, adriuNiu visu jau tokie groziai
Labai istrigo
Kirbes skirtas 50-meciui - jau kokia puokste turtinga

, bei kurpaite
Neles zaliasis - pavasaris
O jau
Migles tai is vis truksta zodziu

Jau meno kurinys
Mergaites - na jau kaip man sestadieni nesiseke juoda diena kazkokia

Tiek produktu ismeciau

visa kg cukraus pudros - jei taip skaiciuoti
Dariau anytai tortuka...ir jau kaip sakant kai jau juoda - tai juoda. Is pradziu lakstai per ploni gavosi meducio, paskui sutepus torta virsutinis sutruko per puse

, padariau sviestini krema - ne toks jis gavosi, kaip reikia. Sekantis zingsnis ismeciau visa paruosta gabala MMG - niekaip neatgaivinau

, teko pagaminti is naujo. Kai uzdengiau - islindo tiek broko

teko daryti aisinga, kad apipaisyti ji - mergaites - gal galima kaip nors detaliau, kaip ji pasigaminti - nesigauna jis man standus, kaip nuotraukyteje

na vienu zodziu, pats blogiausias variantas is tu, kuriuos dariau O ant galo pastaciau ji ant palanges pusvalandziui pries isvezant anytai, tai dar nezinia is kur pilnas vandens lasu pasidare - matyt dregmes virtuveje per daug buvo

tai teko slepti rozytemis, kurios ten visai netiko - bent jau pagal pirma mano nuomone

Na vienu zodziu, norejau ji is viso mesti lauk

Bet paskambino anyta - labai juo dziaugesi

nors visiskai nematau kuom reiketu dziaugtis
Ikeliu. Cipciuko medutis, viduje su zele gabaliukais, MMG, rozes sokoladines, Kirbes plykitos teslos lapeliai, aisingas ( jei ji taip galima pavadinti)