QUOTE(neli @ 2010 01 20, 00:06)
*Jonė*, dailus torčiukas, tik man gal kokių pabarstukų dar trūksta
Tiesa, o pastilažas nebijo grietinėlės? ar nepatyžta rožytės per parą ant torto? Aš lyg kažkada dėjau, tai nesusigyveno, iš karto nieko, o paskui suminkštėjo gerokai.
Paminksteja siek tiek gelytes nuo grietineles,bet tikrai neistezta
QUOTE(ooo @ 2010 01 20, 08:56)
negalima dirbti ir kepti vakarais tortu
vakar darbe svarstem ikainius, o vakare surinkinejau snikersa, nesugalvojau kaip puosiu, tai pus nekaties sapnavaui, kaip perpjauto torto puses tarpusavy gincijosi apie ju puosimo ikainius cia vadinasi faaaaze...
QUOTE(olga25 @ 2010 01 20, 14:38)
Na pasirodysiu su savo pirmu nevykeliu gyvuneliu bandymu. Daryti is pastiliazo. Tiesa kazkaip jis man nelabai gavosi Pradejo labai trupeti Bet siaip labai smagu tas figureles lipdyti. Kol vaikas miega mama prisimena vaikyste Atsiprasau uz nekokybiska nuotrauka, bet kazkas su fotiku darosi
Simpatulkos
QUOTE(adriu @ 2010 01 20, 20:10)
tylu ramu-nešu savo kuklutį medutį
Tas kuklutis tikras grazutis,labai niamnis
QUOTE(xdina @ 2010 01 21, 01:05)
[cia sudėjau tortu foto paeiliui, nuo pirmųjų iki paskutinių mano darbų...
P.S. nemoku sukelti kad tiesiai rodytu
Oho,mergyt,pavarei,kelk per radikal
QUOTE(RiMami @ 2010 01 21, 02:32)
Nu jooo... čia pas mus tyla prieš audrą tskant buvo... vat atėjo naujokėlė ir kad skėlė tai skėlė
xdina, tavo tortukai laaaabai dailūs ir gražūs, sveika prisijungus prie mūsų
Jone, koks gražumas tavo tortuko, o jau pynimas - pa-vyz-di-nis kaip tau taip pavyko
adriu, labai simpatiškas tavo torčiukas
Nu aš tai jau neįsivaizduoju, kur tu ten matai nevykėlius Figūrėlės tiesiog pritrenkiančiai dailios lauksim torto su jomis
Agniuk, ačiū už patarimus dėl meškerės, turėsiu omeny
Maniau,kad uztrunka kol mase apdengi,bet sita kol apipyniau ranka paskaudo,nu nemoku greitai
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 21, 09:16)
Sveikos kepejeles
Na pradesiu nuo pradziu
Jone - kiek kantrybes reikia tokiam pinimui, sakes - idealiai
Olga25 - nimatau kame tie gyvuniukai brokuoti labai mielos isvaizdos, tokie - kokiu vaikuciams ir reikia
Adriu - nieko sau kuklutis apsalau - man taip sokoladas su grietinele patinka
Xdina - o jau tortu gausa, ir ko gi tiek laiko sliepeisi??? Jei kiekviena taip sleps savo bandymus tai temuke vietoje stoves Dazniau reikie pasirodyti
Na o as vakar baigiau pirma savo tortuka ne savo seimai skirta - drauge anytai dovanu vezasi
Snikeris - MMG - si karta jau kaip idealiai gavosi

is tikruju super mase , sokoladines rozes pagal Monikute ir Kirbes plykitos teslos lapeliai( tik juos savaip dariau

) ir kringeliukai aistingas - bet vat su juo privargau( vos du savo mikserius nepalaidojau ), ir nestovejo jis man kaip parodyta nuotraukyteje - nzn net ka ne taip padariau Bet kaip pirmam kartui - tai bus gerai
Labai dailu,saunuole
Paraso nera.Apribojimai.