Aš irgi galiu pasidžiaugti, kad mano gyvenime pasitaikė net trys Jautukai
tėtis, draugas ir vaikinas
Bendrai Jautukai yra tikrai labai geri vyrai šeimoje: darbštūs, atsakingi, rūpestingi,keliantys sau didelius tikslus ir juos įgyvendinantys, tačiau dažnokai užsispyrę ne tada, kai reikia. Na, mano manymu, Jautukas tuo geresnis visame kame, kuo labiau jis pažįsta pats save ir išmoksta naudotis savo privalumais
Jei tektų rinktis vyrą pagal horoskpą, tai tikrai imčiau Jautuką, nes su jais labai gera, ramu, patikima
Na jau akivaizdu, kad aš rimtai simpatizuoju jiems
Jei tektų rinktis vyrą pagal horoskpą, tai tikrai imčiau Jautuką, nes su jais labai gera, ramu, patikima
QUOTE(niekad @ 2010 01 19, 13:21)
puikūs- dirba daug, pavalgyti mėgsta, bet kur nusivesti gali tarpuragį pakedenus...
O iš tikrųjų, tai bent jau man jautis nuskilo- svajonė...
O iš tikrųjų, tai bent jau man jautis nuskilo- svajonė...
Turiu gera drauga jauti tai patikimas,labai geros sirdies,gal net pernelyg jautrus,kritikas(sau labiausiai),uzsispyres,svajotojas,rupestingas,siekiantis tikslu.Na as net nezinodama,kad jis jautis jau tai supratau is tokio savotisko bendravimo,kuri pastebejau jauciai turi
be draugo dar viena puiku jauti pazinojau,tik jis komunikabilesnis,linksmesnis,labai zavus vyras.Zodziu,man kaip oziaragei zemes zenklui kitas zemes zenklas jautis patinka
QUOTE(Daiwaras @ 2010 01 31, 16:18)
''besisypsanti'' paprasciausiai pakanka bendravimo...
)
na gal siek tiek ir nedrasus,bet tikrai ne visur... 
bet kaip pradeti bendrauti, jeigu matau, kad atkreipia i mane demsi, pasiziuri liudnom akytem ir nusuka jas i sona? gal tiesiog nepakankamai jam patinku...
o siaip kiek pazystu jauciu tikrai idomus zmones ir turi ka pasakyti, tik sunkiai atsiskleidzia.
QUOTE(besišypsanti @ 2010 02 04, 11:21)
bet kaip pradeti bendrauti, jeigu matau, kad atkreipia i mane demsi, pasiziuri liudnom akytem ir nusuka jas i sona? gal tiesiog nepakankamai jam patinku...
o siaip kiek pazystu jauciu tikrai idomus zmones ir turi ka pasakyti, tik sunkiai atsiskleidzia.
tai daugiau pati tada iniciatyvos parodyk
Maniskis irgi jautis, dziaugiuosi, kad atsirado mano gyvenime
Begalo atsakingas, darbstus, paslaugus, jauciuosi su juo saugi, nepaliks bedoje, siekiantis tikslo bet kokia kaina, rupestingas, visada pades, mylintis tik to nelabai mokantis parodyti, neis ir neciuciuos kaip mazo vaiko, daugiau demesio pati jam rodau, nei jis man, bet man uztenka
Ziauriai uzsispyres, jei pasakys, kad to nedarys, tai niekaip neperkalbesi, tai tiek
Idomu butu, koki horoskopai yra moteriskosios puses jautuku
As zuvyte
Idomu butu, koki horoskopai yra moteriskosios puses jautuku
As mergele, vyras jautis. Labai dziaugiuosi, kad gyvenimas( Draugu portalas
) man atsiunte toooki zmogu
. Pirmas vyras buvo mergele,tai kazkoks kosmaras! Draugais likom,bet geru prisiminimu jokiu. Sitas JAUTUKAS visai kitoks. Ko gero tai patys geriausi vyrai pasaulyje. Dabar jau 3m. as galiu jaustis TIKRA moterimi, o ne mama, zmona ir namu seimininke.