QUOTE(virga @ 2012 09 11, 14:08)
Ji issiregistravo is forumo.
Mano vyras irgi jautis ir kai pamaciau forumiecius, kuriuos

cia diskutuojancius, tai perskaiciau visa tema. Na, daug tiesos, bet ir ne tiesos yra. Mano asmeniski pastebejimai su konkreciu jauciu, tai yra letas, darboholikas, nekonfliktinis, pastovus, megstantis prabanga, gurmanas, dosnus.
Nemegsta staigiu sprendimu, kazkiek konservatyvus(tai truputi ir tautos bruozas, jis norvegas). Tai, tiek apie "mano jauti".
Sahrazad, skaiciau apie "tavo jauti". Jei, jis tau tiko, patiko galejai palaukti, nes manau jis turi ta bruoza, neskubinti ivykiu. Su tokiais reikia kantrybes(kurios as deje)neturiu, ir buvau privedus musu santykius beveik iki skyrybu. Manau palaukus, islaukus turetum puiku gyvenimo palydova, nes jie yra patikimi, nesiblaskantys "zvereliai".
Oh

na kas tai mergai užplaukė? Mes čia jau tęsinio laukiam, antro trečio bei visų kitų sezonų

juokauju, jei perskaitysi,
Marakesh, nepyk, tikiuos susiklostys Jums ten viskas gerai
Na mes su juo dar palaikom ryšius. Tiesą sakant likom draugais. TIK draugais. Papietavom, pažiūrėjom filmą, pakalbėjom kaip čia dabar reikės reaguoti pamačius vienas kitą jau kitoje kompanijoje...ar nepavydėsim vienas kito. Reiks bandyt nepavydėt..

Žiūrėsim kaip čia bus. Aš už jo lėtumą ir neapsisprendimą turiu sumokėti savo kainą jausmais ir emocijomis. Esu egoistė,ir taip pat be galo nekantri. noriu visko vakar. gyvenimas duotas vienas, gyvenu šiandien, o ne rytoj, po metų ar dar po kitų. Langų nei durų jam neužmūrijau, norės, pribręs, jei pribręs, tegul beldžiasi, o aš tuo metu pagyvensiu dar sau

Ačiū,
Virga, už palaikymą

----
Jūsų išvardinti būdo bruožai ir šiam labai tinka, tik dėl pastovumo dar nieko nedrįsčiau pasakyti, nes per trumpai bendraujam dar tik keli mėnesiai. Tik pakankamai konfliktiškas, nepakenčia jokios stiprios konfrontacijos, tą drąsuolį pritreškia kaip musę, baisiai mėgsta būti dėmesio centre... o šiaip panašumų yra šiek tiek.
"I don't care what you think about me. I don't think about you at all." -Coco Chanel