Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

QUOTE(lelija_ @ 2012 09 07, 12:53)
Tai zinoma, o kam kurti santykius, jei kita puse negalvoja ju perkelti i kitoki lygmeni?  ax.gif Cia klausimas ir atsakymas ir man, ir marakesh, ir visoms kitoms, kas su tais kabliukais susiduria : doh.gif asmeniskai man, kabliukai jau seniai nerupi, o visame kame norisi konkretumo ir ipareigojanciu sprendimu.

ir tada uzduodi sau klausima, nu kiek dar gali laukti, stengtis...?!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kaip pirštu į akį. kai viskas šakėm ant vandens rašyta, tai ir elgiesi pagal situaciją, tai lyg noriu tai jau lyg nebenoriu..o ko noriu, pats nežinau, ir trūksta kantrybė su tokiais "stumk trauk".
Publicum47, taip tai tas pats raguotasis. Bet kai nėra jokio konkretumo praradau apskritai betkį susidomėjimą aš juo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sahrazad: 07 rugsėjo 2012 - 11:37
QUOTE(Female @ 2012 08 29, 15:39)

dar karta galiu patvirtinti kad labai ramus, pastovus zmogus, tolerantiskas, tikrai geros sirdies, neisivaizduoju ka jauciui daryti, kaip ji terorizuoti  biggrin.gif , kad jis taptu toks kaip marakesh simpatija  rolleyes.gif
... taip ramiai tolerantiskai i visa tai ziuredavo, kantriai laukdavo, kaip publicum pasakytu saulutej zole berupsnodamas kol as kaip trenktas drugelis visus ziedus aplakstysiu  biggrin.gif

mano artimoje aplimoje (tame tarpe ir vyras) net keletą jautukų - man patys patys fainiausi žmonės, kaip Female ir rašė be galo ramūs, pastovūs, labai tolerantiški, geraširdžiai, visada padės, pagelbės ir kantrūs kantrūs kantrūs... o jau kaip myli ir prižiūrisavus vaikus (pav., mano tėvelis,uošvis savus vaikus ir anūkus, pusbrolis,mano vyras savus vaikus ant rankų nešioja, pasakas seka, kasytes pina, košytes varda wub.gif)...
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2012 09 08, 19:37)
mano artimoje aplimoje (tame tarpe ir vyras) net keletą jautukų - man patys patys fainiausi žmonės, kaip Female ir rašė be galo ramūs, pastovūs, labai tolerantiški, geraširdžiai, visada padės, pagelbės ir kantrūs kantrūs kantrūs... o jau kaip myli ir prižiūrisavus vaikus (pav., mano tėvelis,uošvis savus vaikus ir anūkus, pusbrolis,mano vyras savus vaikus ant rankų nešioja, pasakas seka, kasytes pina, košytes varda  wub.gif)...

Net pavydas ima, kaip jus tokius jaucius randat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2012 09 08, 18:37)
be galo ramūs, pastovūs, labai tolerantiški, geraširdžiai, visada padės, pagelbės ir kantrūs kantrūs kantrūs... o jau kaip myli ir prižiūrisavus vaikus  vaikus ant rankų nešioja, pasakas seka, kasytes pina, košytes varda  wub.gif)...

kur veisiasi tokie veisliniai jauciai? g.gif
Atsakyti
mano jautis tinginys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 09 07, 10:22)
Kliamka, kodėl jaučiu keistą tavo susierzinimą???  biggrin.gif Dabar ant vienos "svarstyklių" pusės dėkim tau nepatinkantį jaučio norą planuoti prognozuojamas situacijas, tam kad jas valdyti ir susierzinimą, kai kas nors nepavyksta ir ant kitos padėkime tavo norą perprasti jauti tam, kad galėtum kontroliuoti padėti ir susierzinimą, kai tau tai nesigauna.  biggrin.gif  g.gif  g.gif  Kuom tu savo susierzinimu skiriesi nuo jaučio  lotuliukas.gif .

taigi todėl, kad jis mane nervuoja. biggrin.gif ir šitos kalbos apie tokias smulkmenas kaip apie pasaulio pabaigą mane nervuoja. biggrin.gif Sakau atvirai ir trumpai. Kontroliuoti aš nenoriu, jei būčiau vyras tada gal norėčiau. Jūs norit kontroliuot viską, kad nebūtų tragedijos jei kažkas išeis kitaip nei buvo laukta. Nu kaip nesierzint kai iš musės daromas dramblys. Įtariu lb sunku gyvent tokiems žmogiukams.
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 09 07, 11:45)
Ir tik kai mes abu perėjom gyventi atskirai į MŪSŲ bendrai išlaikomą plotą - tada aš ir pribrendau (o gal taip tik sutapo) rimtiems sprendimams.  biggrin.gif

Čia iš serijos 'brangioji, nupirksiu mums namą, kad būtų komfortiška gyventi'. Ir jau turi suprast, kad jis klausia 'ar tekėsi už manęs'. doh.gif siaubas, koks buitiškumas ir materializmas.
Papildyta:
QUOTE(lelija_ @ 2012 09 07, 11:14)
tu gi viska zinai, arba as nevertas taves,

paprasčiausias šūdo malimas šitie žodžiai. Greičiausiai ieško geresnio 'varianto', o jei neras, būsite jūs. Čia juk laikymas ant virvės.
Atsakyti
Kiekvienai savo. Mano galva nebūna gerų ir blogų vyrų, būna konkrečiam asmeniui netinkami (na neminiu tų asocialių smurtininkų ir iškrypėlių). Su tais jaučiais tas pats. Vienai- pats idealiausias šeimos žmogus, kitai- neapsisprendęs lodorius.

Kažin kaip tai mūsų Marakesh sekasi? biggrin.gif
Kažkaip senokai jokių žinių, jau neramu, kad daug santa barbaros serijų praleisim, paskui sunku bus atsekt kas vyksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 09 11, 12:17)

Kažin kaip tai mūsų Marakesh sekasi? biggrin.gif
Kažkaip senokai jokių žinių, jau neramu, kad daug santa barbaros serijų praleisim, paskui sunku bus atsekt kas vyksta 4u.gif

Ji issiregistravo is forumo. verysad.gif
Mano vyras irgi jautis ir kai pamaciau forumiecius, kuriuos wub.gif cia diskutuojancius, tai perskaiciau visa tema. Na, daug tiesos, bet ir ne tiesos yra. Mano asmeniski pastebejimai su konkreciu jauciu, tai yra letas, darboholikas, nekonfliktinis, pastovus, megstantis prabanga, gurmanas, dosnus.
Nemegsta staigiu sprendimu, kazkiek konservatyvus(tai truputi ir tautos bruozas, jis norvegas). Tai, tiek apie "mano jauti". biggrin.gif
Sahrazad, skaiciau apie "tavo jauti". Jei, jis tau tiko, patiko galejai palaukti, nes manau jis turi ta bruoza, neskubinti ivykiu. Su tokiais reikia kantrybes(kurios as deje)neturiu, ir buvau privedus musu santykius beveik iki skyrybu. Manau palaukus, islaukus turetum puiku gyvenimo palydova, nes jie yra patikimi, nesiblaskantys "zvereliai". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 09 11, 13:08)
Ji issiregistravo is forumo.  verysad.gif
Mano vyras irgi jautis ir kai pamaciau forumiecius, kuriuos  wub.gif cia diskutuojancius, tai perskaiciau visa tema. Na, daug tiesos, bet ir ne tiesos yra. Mano asmeniski pastebejimai su konkreciu jauciu, tai yra letas, darboholikas, nekonfliktinis, pastovus, megstantis prabanga, gurmanas, dosnus.
Nemegsta staigiu sprendimu, kazkiek konservatyvus(tai truputi ir tautos bruozas, jis norvegas). Tai, tiek apie "mano jauti".  biggrin.gif
Sahrazad, skaiciau apie "tavo jauti". Jei, jis tau tiko, patiko galejai palaukti, nes manau jis turi ta bruoza, neskubinti ivykiu. Su tokiais reikia kantrybes(kurios as deje)neturiu, ir buvau privedus musu santykius beveik iki skyrybu. Manau palaukus, islaukus turetum puiku gyvenimo palydova, nes jie yra patikimi, nesiblaskantys "zvereliai".  biggrin.gif

Virga, kaip manot, kiek galima laukti??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija_: 11 rugsėjo 2012 - 12:14
QUOTE(virga @ 2012 09 11, 14:08)
Ji issiregistravo is forumo.  verysad.gif
Mano vyras irgi jautis ir kai pamaciau forumiecius, kuriuos  wub.gif cia diskutuojancius, tai perskaiciau visa tema. Na, daug tiesos, bet ir ne tiesos yra. Mano asmeniski pastebejimai su konkreciu jauciu, tai yra letas, darboholikas, nekonfliktinis, pastovus, megstantis prabanga, gurmanas, dosnus.
Nemegsta staigiu sprendimu, kazkiek konservatyvus(tai truputi ir tautos bruozas, jis norvegas). Tai, tiek apie "mano jauti".  biggrin.gif
Sahrazad, skaiciau apie "tavo jauti". Jei, jis tau tiko, patiko galejai palaukti, nes manau jis turi ta bruoza, neskubinti ivykiu. Su tokiais reikia kantrybes(kurios as deje)neturiu, ir buvau privedus musu santykius beveik iki skyrybu. Manau palaukus, islaukus turetum puiku gyvenimo palydova, nes jie yra patikimi, nesiblaskantys "zvereliai".  biggrin.gif

Oh doh.gif na kas tai mergai užplaukė? Mes čia jau tęsinio laukiam, antro trečio bei visų kitų sezonų lotuliukas.gif juokauju, jei perskaitysi, Marakesh, nepyk, tikiuos susiklostys Jums ten viskas gerai thumbup.gif
Na mes su juo dar palaikom ryšius. Tiesą sakant likom draugais. TIK draugais. Papietavom, pažiūrėjom filmą, pakalbėjom kaip čia dabar reikės reaguoti pamačius vienas kitą jau kitoje kompanijoje...ar nepavydėsim vienas kito. Reiks bandyt nepavydėt.. biggrin.gif Žiūrėsim kaip čia bus. Aš už jo lėtumą ir neapsisprendimą turiu sumokėti savo kainą jausmais ir emocijomis. Esu egoistė,ir taip pat be galo nekantri. noriu visko vakar. gyvenimas duotas vienas, gyvenu šiandien, o ne rytoj, po metų ar dar po kitų. Langų nei durų jam neužmūrijau, norės, pribręs, jei pribręs, tegul beldžiasi, o aš tuo metu pagyvensiu dar sau blush2.gif ax.gif Ačiū, Virga, už palaikymą biggrin.gif
----
Jūsų išvardinti būdo bruožai ir šiam labai tinka, tik dėl pastovumo dar nieko nedrįsčiau pasakyti, nes per trumpai bendraujam dar tik keli mėnesiai. Tik pakankamai konfliktiškas, nepakenčia jokios stiprios konfrontacijos, tą drąsuolį pritreškia kaip musę, baisiai mėgsta būti dėmesio centre... o šiaip panašumų yra šiek tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sahrazad: 11 rugsėjo 2012 - 12:31
QUOTE(Sahrazad @ 2012 09 11, 13:27)
Oh doh.gif na kas tai mergai užplaukė? Mes čia jau tęsinio laukiam, antro trečio bei visų kitų sezonų lotuliukas.gif juokauju, jei perskaitysi, Marakesh, nepyk, tikiuos susiklostys Jums ten viskas gerai thumbup.gif
Na mes su juo dar palaikom ryšius. Tiesą sakant likom draugais. TIK draugais. Papietavom, pažiūrėjom filmą, pakalbėjom kaip čia dabar reikės reaguoti pamačius vienas kitą jau kitoje kompanijoje...ar nepavydėsim vienas kito. Reiks bandyt nepavydėt.. biggrin.gif  Žiūrėsim kaip čia bus. Aš už jo lėtumą ir neapsisprendimą turiu sumokėti savo kainą jausmais ir emocijomis. Esu egoistė,ir taip pat be galo nekantri. noriu visko vakar. gyvenimas duotas vienas, gyvenu šiandien, o ne rytoj, po metų ar dar po kitų. Langų nei durų jam neužmūrijau, norės, pribręs, jei pribręs, tegul beldžiasi, o aš tuo metu pagyvensiu dar sau blush2.gif  ax.gif Ačiū, Virga, už palaikymą biggrin.gif

Butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 09 11, 14:10)
Virga, kaip manot, kiek galima laukti??

lelija, sunku klausima uzdavei. Gal, praleidau, nezinau kiek laiko lauki pati, kalbejau apie Sahrazad atveji, kad per mazai. Man jauti reikejo paciai pastumeti, jam net nesupratus gerai. Be priekaistu, be kritikos. Tiesiog buvo susidariusios tokios aplinkybes, kad turejau du pasirinkimus. Arba keliuosi gyventi pas ji, arba toli nuo jo. Jei toli, tai paaiskinau, kad santykiu nebus galimybe islaikyti. Del abieju uzimtumo, del galimybes mano gyvenime atsirasti kitam zmogui. Jis pasirinko PATS, kad kelciausi pas ji.
Manau, nei vienas zmogus nemegsta spaudimo, visada geriau, kai turi galimybe rinktis, tada jautiesi pats priemes sprendima. biggrin.gif

Sahrazad, as irgi tokia pati esu. Taip pat visko noriu vakar, o jautis, kiek pastebejau visko nori rytoj. Tai duoda santykiams kazkiek zavumo. Musu nekantrumas ir ju begaline kantrybe. Pliusas su minusu sako labai tinka. Nenurasyk sito zmogaus, mano toks patarimas butu. Jis, kiek supratau patikimas partneris butu. Tiesiog reikia truputi laiko ji prisijaukinti. Abu viens kitam neabejingi, esi protinga mergina, netrepsek kojyte dabar dar per anksti. Leisk jam suvokti, kad be taves negali gyventi. Nors ir dabar negali, bet sau dar neprisipazysta.biggrin.gif
P.s. Ir, dar merginos, negailekit savo jautukam konplimentu. Sakysit visi juos megsta, bet jautis uz komplimentus atsilygins simteriopai. biggrin.gif
Atsakyti