Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai namai 9

QUOTE(pego @ 2010 03 17, 17:34)
čia toks nekuklus klausimas,  ax.gif gal galimas būt pamatyti pirmo aukšto nuotrauka kaip atrodo su tai balkiais kambarys 4u.gif

pas mus toks vaizdelis
Papildyta:
QUOTE(pego @ 2010 03 17, 17:34)
čia toks nekuklus klausimas,  ax.gif gal galimas būt pamatyti pirmo aukšto nuotrauka kaip atrodo su tai balkiais kambarys 4u.gif

pas mus taip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanaa @ 2010 03 18, 12:03)
pas mus toks vaizdelis
Papildyta:

sakyčiau gerai blush2.gif lotuliukas.gif

mergaitės, pagalvokit kai kursit naują temą dėl pirmoje žinutėje patalpinimo kiek įmanoma daugiau info žaliems naujokams, tokie kaip pionierius ir t.t. Naujos temos aš jau nebekursiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanaa @ 2010 03 18, 14:03)

Turbut nepavyko foto ikelti...

O musu vat...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nida0511: 18 kovo 2010 - 12:40
gerai sakai Shadow, tik as neturiu laiko kazka protingo rasyti. o pamenat kazkur rasem sarasa patarimu kad kiti mokytusi is musu klaidu, gal pamenat kurioj temoj? but gerai atnaujint
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2010 03 18, 13:55)
gerai sakai Shadow, tik as neturiu laiko kazka protingo rasyti. o pamenat kazkur rasem sarasa patarimu kad kiti mokytusi is musu klaidu, gal pamenat kurioj temoj? but gerai atnaujint

1. sildymo sistema su katilu ne su zidiniu.... (Gorada)
2. stogo chalturos - stebekit meistrus (Aistuzka)
3. ziurekit kad i sukirtimus - spynas - pridetu silumos izoliacijos statybu metu
4. nedekit mediniu grindu (egle), nors ir pigu, arba dekit is kietmedzio.. nes kitaip kiekvienas nukrites daiktas palieka savo zyme istorijoje (Kusiuka)
5. Buvo nenumatyta rastu nusedimas, del karkasinio tamburo prijungimo, Rastineje sienoje virs tamburo langai, namui sedant visas palanges tenka perdaryti. Gerai, kad patys langai neilindo zemyn. (Nida)
6. Vitrininiai langai 2 a. su isejimu i balkona per zemi. (Nida)
7. Planuodami langų ir durų angas įvertinkite, kad didelę dalį jų ploto atims įdėklai, rėmai ir tarpai sėdimui. (Ju')

Atsakyti
QUOTE(profas @ 2010 03 18, 13:17)
<>

o kaip su mano bėdom? ax.gif

su vandentiekiu kiek problemų, su katilinės įrengimu vienoj pusėj namo ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shadow_man @ 2010 03 18, 17:02)
o kaip su mano bėdom?  ax.gif

su vandentiekiu kiek problemų, su katilinės įrengimu vienoj pusėj namo ir t.t.  mirksiukas.gif

tai santrauka gali mestelt wink.gif
Atsakyti
Man nesigavo verysad.gif ir niekaip neiseina ideti nuotrauka
O tada buvo geras bandziau prisegti , lgai galvojo ir pietus baiginejosi tai ir viska isjunges islekiau ir vat kas gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanaa @ 2010 03 18, 17:24)
Man nesigavo verysad.gif  ir niekaip neiseina ideti nuotrauka
O tada buvo geras bandziau prisegti , lgai galvojo ir pietus baiginejosi tai ir viska isjunges islekiau ir vat kas gavosi biggrin.gif

Einat pvz http://www.radikal.ru/ ikeliat savo foto, tada nusikopinat 2 nuorodos 2 dali (kur pasideda [img] ir ikeliat cia. Turi pavykti 4u.gif
Atsakyti
ziurekit, noriu jusu nuomones. pas mane yra gan stataus kampo slaitas (sklypas yra zemiau gatves per kokius 2,5 metro. Architekte siulo toki idomu varianta, kada is gatves puses yra rastinis namukas 6x12 m vieno auksto su masarda, o is kiemo puses - jau kaip ir du aukstai gaunasi su mansarda. Tas is kiemo puses aukstas - tai i slaita ikastas toks gaunas. murinis. Ji sako kad is kiemo puses tas aukstas skaitysis kaip rusys. Ir anot jos rusys dabar nebesiskaiciuoja i nesudetingo statinio plota, vadinasi jei neirenginejama mansarda (net nedaroma an balkiu perdanga) - teisikai gaunasi pas mane 72 kv. ir nereikia sudetingu proceduru statybu leidimui praeiti ? ar ji teisi ir ar viskas cia taip ir yra kaip ji susake ? kokie minusai taip statant ?

atrodytu daug maz taip http://i012.radikal....ebca0761ae9.jpg
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti