Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Jennifer tikrai grazu wink.gif

OJE jei tai tik pradzia tai sakyciau sauni pradzia, tas raudonas padekliukas tikrai idomus, smagu kad nebijai ir pati papaisyti/padazyti, zodziu saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2010 01 25, 11:56)
Prie to paties pasirodysiu su savo paskutiniu darbeliu - padėklu seneliui.

thumbup.gif gražu
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 01 25, 12:37)
Jennifer tikrai grazu wink.gif

OJE jei tai tik pradzia tai sakyciau sauni pradzia, tas raudonas padekliukas tikrai idomus, smagu kad nebijai ir pati papaisyti/padazyti, zodziu saunuole 4u.gif

dekui uz pastebejima bigsmile.gif Manau kad zmoniu vidines baimes ir yra zmoniu didzioji beda, juk nukopijuoti paprasciau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Visoms po 4u.gif
user posted image
4 servetėlės, pripaišymas ir psio ax.gif
Labai reikėtų nuomonių, nes man kaikas kliūna ir dar galiu taisyt blush2.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 01 25, 16:01)
Sveikos  4u.gif  Visoms po  4u.gif

Aš tai nežinau ką dar reiktų patobulinti, nes atrodo thumbup.gif ir spalvos dera...
Atsakyti
Crazy Dazy, saunus suoliukas, labai patiko, tik krasciukai biski nelygiai nudazyti.Pataisoma, taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 01 25, 16:01)
4 servetėlės, pripaišymas ir psio  ax.gif
Labai reikėtų nuomonių, nes man kaikas kliūna ir dar galiu taisyt  blush2.gif
Ačiū  4u.gif

Gal galėtum žolyte pratęsti, labai jau ryškus jos kantelis ir kojelės kraštelis nudažytas oranžinė spalva galėtu būti lygiau, tai yra ten kur sueina dvi spalvos. Šiaip labai bus smagi kėdutė mergaitei 4u.gif
Atsakyti
Jeniffer, -pasaka wub.gif

O aš atiduodu Jūsų teismui savo "Šekspyro skrynelę" (Šekspyro sonetas yra parašytas and dangčio). Galėjo Džiuljetos namuose stovėti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Raseleb, kristule666, campari*, Vėjauste, Crazy Daisy, bus_ka, dėkoju už pastebėjimą ir pagyrimus mano padėklui.
Crazy Daisy, pritariu mergaičių nuomonei, kad reikėtų dailiau padažyti kojelių šonelius ir sujungimą, o kojelių soninėse sakyčiau nereikėtų pratęsti žolytės, tai tik mano akiai taip atrodo. Na, tiesiog labai plonyčiu teptukėliu pereik visur kruopščiai ir bus gražu, šviesu, linksma, džiaugsis mažoji savininkė smile.gif
bus_ka, įdomus užmanymas dėl soneto, bet man asmeniškai per ryškus dangtis. Galėjo būti šviesesnis, nes viršui sakyčiau per sunku, jei apačia tokia būtų, tai gal ir nieko, man šiaip per daug marga, asmeniškai aš ko gero sonetą būčiau rašiusi tiesiog ant vienspalvio, kokio dramblio kaulo spalvytės foniuko, kad jis išryškėtų ir aišku būtų. Na bet jei taip norėjai, toks buvo užmanymas ir tavo noras, tada nieko nebesakau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 25 sausio 2010 - 16:13
bus_ka, įdomus užmanymas dėl soneto, bet man asmeniškai per ryškus dangtis. Galėjo būti šviesesnis, nes viršui sakyčiau per sunku, jei apačia tokia būtų, tai gal ir nieko, man šiaip per daug marga, asmeniškai aš ko gero sonetą būčiau rašiusi tiesiog ant vienspalvio, kokio dramblio kaulo spalvytės foniuko, kad jis išryškėtų ir aišku būtų. Na bet jei taip norėjai, toks buvo užmanymas ir tavo noras, tada nieko nebesakau blush2.gif
[/quote]

Spalvos tokios, nes, jei prisiminsim Šekspyro kūrinius, tai ten tikrai daug stiprių jausmų- meilė, neapykanta, o herojai drąsūs ir ryškūs. Visa tai ir sąlygojo būtent tokį derinį 4u.gif Džuljetos dėžutė būtų kitokia. bigsmile.gif
Ačiu už nuomonę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Crazy Daisy thumbup.gif super suoliukas tik aš rašyčiau Urtės, kaip dariau savo sūneliui ant pakabos nes tai ne jis o jo daiktas mirksiukas.gif tik neysižeiskit, čia mano nuomonė wub.gif
Atsakyti
Jenifer, pasakiskas padeklas wub.gif noreciau sau tokio cool.gif
Crazy Dasy o man suoliuke viskas patiko thumbup.gif , siek tiek dar patvarkyti ten kur nelygiai nusidaze ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti