OJE jei tai tik pradzia tai sakyciau sauni pradzia, tas raudonas padekliukas tikrai idomus, smagu kad nebijai ir pati papaisyti/padazyti, zodziu saunuole
Jennifer tikrai grazu 
OJE jei tai tik pradzia tai sakyciau sauni pradzia, tas raudonas padekliukas tikrai idomus, smagu kad nebijai ir pati papaisyti/padazyti, zodziu saunuole
QUOTE(Jennifer @ 2010 01 25, 11:56)
Prie to paties pasirodysiu su savo paskutiniu darbeliu - padėklu seneliui.
QUOTE(campari* @ 2010 01 25, 12:37)
Jennifer tikrai grazu 
dekui uz pastebejima
Sveikos
Visoms po

4 servetėlės, pripaišymas ir psio
Labai reikėtų nuomonių, nes man kaikas kliūna ir dar galiu taisyt
Ačiū

Ačiū
QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 01 25, 16:01)
Sveikos
Visoms po
Aš tai nežinau ką dar reiktų patobulinti, nes atrodo
Crazy Dazy, saunus suoliukas, labai patiko, tik krasciukai biski nelygiai nudazyti.Pataisoma, taip?
QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 01 25, 16:01)
Ačiū
Ačiū
Gal galėtum žolyte pratęsti, labai jau ryškus jos kantelis ir kojelės kraštelis nudažytas oranžinė spalva galėtu būti lygiau, tai yra ten kur sueina dvi spalvos. Šiaip labai bus smagi kėdutė mergaitei
Jeniffer, -pasaka
O aš atiduodu Jūsų teismui savo "Šekspyro skrynelę" (Šekspyro sonetas yra parašytas and dangčio). Galėjo Džiuljetos namuose stovėti
O aš atiduodu Jūsų teismui savo "Šekspyro skrynelę" (Šekspyro sonetas yra parašytas and dangčio). Galėjo Džiuljetos namuose stovėti
Raseleb, kristule666, campari*, Vėjauste, Crazy Daisy, bus_ka, dėkoju už pastebėjimą ir pagyrimus mano padėklui.
Crazy Daisy, pritariu mergaičių nuomonei, kad reikėtų dailiau padažyti kojelių šonelius ir sujungimą, o kojelių soninėse sakyčiau nereikėtų pratęsti žolytės, tai tik mano akiai taip atrodo. Na, tiesiog labai plonyčiu teptukėliu pereik visur kruopščiai ir bus gražu, šviesu, linksma, džiaugsis mažoji savininkė
bus_ka, įdomus užmanymas dėl soneto, bet man asmeniškai per ryškus dangtis. Galėjo būti šviesesnis, nes viršui sakyčiau per sunku, jei apačia tokia būtų, tai gal ir nieko, man šiaip per daug marga, asmeniškai aš ko gero sonetą būčiau rašiusi tiesiog ant vienspalvio, kokio dramblio kaulo spalvytės foniuko, kad jis išryškėtų ir aišku būtų. Na bet jei taip norėjai, toks buvo užmanymas ir tavo noras, tada nieko nebesakau
Crazy Daisy, pritariu mergaičių nuomonei, kad reikėtų dailiau padažyti kojelių šonelius ir sujungimą, o kojelių soninėse sakyčiau nereikėtų pratęsti žolytės, tai tik mano akiai taip atrodo. Na, tiesiog labai plonyčiu teptukėliu pereik visur kruopščiai ir bus gražu, šviesu, linksma, džiaugsis mažoji savininkė
bus_ka, įdomus užmanymas dėl soneto, bet man asmeniškai per ryškus dangtis. Galėjo būti šviesesnis, nes viršui sakyčiau per sunku, jei apačia tokia būtų, tai gal ir nieko, man šiaip per daug marga, asmeniškai aš ko gero sonetą būčiau rašiusi tiesiog ant vienspalvio, kokio dramblio kaulo spalvytės foniuko, kad jis išryškėtų ir aišku būtų. Na bet jei taip norėjai, toks buvo užmanymas ir tavo noras, tada nieko nebesakau
[/quote]
Spalvos tokios, nes, jei prisiminsim Šekspyro kūrinius, tai ten tikrai daug stiprių jausmų- meilė, neapykanta, o herojai drąsūs ir ryškūs. Visa tai ir sąlygojo būtent tokį derinį
Džuljetos dėžutė būtų kitokia.
Ačiu už nuomonę
[/quote]
Spalvos tokios, nes, jei prisiminsim Šekspyro kūrinius, tai ten tikrai daug stiprių jausmų- meilė, neapykanta, o herojai drąsūs ir ryškūs. Visa tai ir sąlygojo būtent tokį derinį
Ačiu už nuomonę
Crazy Daisy
super suoliukas tik aš rašyčiau Urtės, kaip dariau savo sūneliui ant pakabos nes tai ne jis o jo daiktas
tik neysižeiskit, čia mano nuomonė
Jenifer, pasakiskas padeklas
noreciau sau tokio
Crazy Dasy o man suoliuke viskas patiko
, siek tiek dar patvarkyti ten kur nelygiai nusidaze ir tiek
Crazy Dasy o man suoliuke viskas patiko