Simson na jei prasia, tai papasakosiu is savo varpines kaip as matau tavaji padekliuka
mano akim kazkaip nelabai kad koteliai roziu is niekur atsirade, kazkaip reiktu juos dapiesti ar davesti iki krastu, na kazka padaryti
krasteliai raudoni/juodi ziurisi idomiai, bet mano akim jie per naujoviski tokiam senoviniam padeklui, daryciau krastelius ar juodus ar rudus, ar ruzavus (deliu spalvos) ir is krastu toki istamsejimo i isviesejima link vidurio daryciau, kad viduriuko geles ir uzrasas savotiskai isiremintu, na cia tik mano mintys, bet gal kokia ideja pakisiu
nors paziurejau jau n-taji karta jau man jisai grazus ir gal jame nieko netaisyciau, tik kotelius...
na tavo darbeliai man visi grazus, labai jauciasi tavo savitumas jei galima butu taip issireiksti
didžiulis dėkui kiekvienai pagyrusiai žiedelius ir dėžutę
Labai smagu, kad patiko, nes žiedai- užsakymas, o dėžutė jiems sudėti - maloni staigmena užsakovei
O dėžutė kartoninė specialiai pagal matmenis padaryta žiedams,- turiu ryšių kartoninių dėžių gamybos įmonėje...
Lachese , taip ir maniau, kad čia TU!!!!
mano raganiška nuojauta ir šį kartą nepavedė
Labai smagu, kad patiko, nes žiedai- užsakymas, o dėžutė jiems sudėti - maloni staigmena užsakovei
O dėžutė kartoninė specialiai pagal matmenis padaryta žiedams,- turiu ryšių kartoninių dėžių gamybos įmonėje...
Lachese , taip ir maniau, kad čia TU!!!!
Na va, tai nepasislėpsi nuo tavęs
o kaip čia ta nuojauta iš ko???
O dėl kartoninių dėžių, norėsiu susirašyti, nes kaip tik sukau galvą dėl įpakavimo
O dėl kartoninių dėžių, norėsiu susirašyti, nes kaip tik sukau galvą dėl įpakavimo
QUOTE(Lachesė @ 2010 02 03, 18:50)
Sveikutės, tiką sudalyvavote mano eksperimente
kaip ir seniau esu žadėjusi jus patikrinti, ar vertinate darbą pagal autorių, ar ne visai, tai kaip tik taip ir padariau su knygele.
Lachese, aš tik dabar pamačiau, neabejoju, kad nepraslystu man pro akis ta knygelė. Bet, manau, tavo eksperimentas visai teigiamai pasiteisino, kiek postų parašyta tame intervale, tai praktiškai visi pagyrė tavo darbuką. Be to, ši temele apskritai apmirus, nedaugiau pagyrų gauna ir tos senbuvės, kurios eksperimento nedaro. Žinai ir man yra tau tipiškų dalykų tavo pateikime, baltas fonas, užrišimai, kutai, murziškumas - "lachesiški". Gal net būčiau ir pažinusi tave 
Papildyta:
versus, tiesiog klasiškas rinkinukas
Papildyta:
versus, tiesiog klasiškas rinkinukas
OJE, labai toks raminantis darbelis
Versus, visos sako gad labai grazu, bet is tolo visi darbai grazus.Noretusi is arciau pamatyti nors viena ziedeli.
Simson, man tikria truksta paseseliavimo.
Lachese, o kuris jusu darbas buvo?kazko as neikertu
Jenifer, na labai tamsu, sunku man ka nors iziureti
Kristule666, nu visai apsileidai, nieko naujo nedarai
Versus, visos sako gad labai grazu, bet is tolo visi darbai grazus.Noretusi is arciau pamatyti nors viena ziedeli.
Simson, man tikria truksta paseseliavimo.
Lachese, o kuris jusu darbas buvo?kazko as neikertu
Jenifer, na labai tamsu, sunku man ka nors iziureti
Kristule666, nu visai apsileidai, nieko naujo nedarai
QUOTE(Lachesė @ 2010 02 03, 17:50)
Sveikutės, tiką sudalyvavote mano eksperimente
kaip ir seniau esu žadėjusi jus patikrinti, ar vertinate darbą pagal autorių, ar ne visai, tai kaip tik taip ir padariau su knygele. Išvada- darbas vis tik atkreipia dėmesį, kad ir kas jo autorius, tačiau žinomiems vardams daugiau pagyrų tenka dėl inercijos ( bent taip manau).
Kad tai galėjo būti tavo darbelis..kažkaip net nepagalvojau..bet, kad nematytas nikas..atėjo ir iš karto šitokį tobulai atliktą darbelį pateikė..man šiek tiek kėlė įtarimų..nes dažniausiai naujos merginos rodosi su pirmaisiais savo bandymais - darbeliais..o čia iš karto tikrai tobulas darbelis..Na bet vistiek nepagirti negalėjau..
Sveikos, atbėgu aš antrą kartelį pasirodyt 
Man labai lėtai visas procesas vyksta, aš nlb suprantu kaip jūs taip greit kepat darbiukus
tikriausiai nieko kito nedirbat?
Man labai lėtai visas procesas vyksta, aš nlb suprantu kaip jūs taip greit kepat darbiukus
Manau,kad viskas čia yra normos ribose, kartais nesinori nieko sakyti, pasižiūri ir tiek. O pagyros smagu, kad ir kaip bebūtų, ypač, kai yra įdedama daug darbo, ar kokių nors naujų idėjų.
Dar pabaigai nuotrauka. Kampukai specialūs knygelėms, tik aš juos pasendinau prikalinėdama taškelių ir į juos auksinių aliejinių dažų įtryniau.

Dar pabaigai nuotrauka. Kampukai specialūs knygelėms, tik aš juos pasendinau prikalinėdama taškelių ir į juos auksinių aliejinių dažų įtryniau.

Tiesa va dar vieni padėkliukai - čia artejant Valentinui
tik man čia dar kažko trūksta. Ką manot? Nenulakavau dar - vis galvoju ko čia pridėt - perkrauti nesinori...
tik man čia dar kažko trūksta. Ką manot? Nenulakavau dar - vis galvoju ko čia pridėt - perkrauti nesinori...
QUOTE(Lachesė @ 2010 02 03, 18:43)
Na va, tai nepasislėpsi nuo tavęs
o kaip čia ta nuojauta iš ko???
pagyriau ne dėl to jog numaniau, kad čia gali būti tavasis darbas, o dėl to jog tikrai gražu
Kristutea nu sakyciau fantastiski padekliukai su sirdelem, nieko jiem tikrai netruksta, neperkrauti, papaisyti, skritingu spalvu
labai noreciau tokius gauti su valentadieniu 
.. o tie su gelem man jau perkrauti kazkiek...
Papildyta:
Uoj tu Lachese padykus pana esi
bet manau kad merginos saziningai vertina darbelius, na viso 100 proc. neduociau, bet 99 tai tikrai 
Cia biski ne i tema: gal zinot kurioj internetinej parduotuvej yra pirkti nuotrauku remeliu - sukneliu jei supratot apie ka as
.. o tie su gelem man jau perkrauti kazkiek...
Papildyta:
Uoj tu Lachese padykus pana esi
Cia biski ne i tema: gal zinot kurioj internetinej parduotuvej yra pirkti nuotrauku remeliu - sukneliu jei supratot apie ka as