QUOTE(spaliuxe @ 2010 04 07, 14:52)
laba diena,
Musu seimoje auga grazi maza mergyte

Viskas butu puiku, bet susidureme su ta pacia probleme kaip ir dauguma turbut cia esanciu mamyciu... mano dukrytei ant lupytes hemangioma...

ji atsirado kazkur savaite po gimdymo...Dabar mazutei 2 menesiai ir as pastebejau, kad hemangioma auga kartu su mazyle...

Musu pediatre nieko konkretaus mums nesako...ar reikia pasirodyt chirurgui...ar cia butina susirupint ..ar palaukt kol maze paaugs..ar cia gali pakenkt vaikui... Zodziu ka tik radau sia tema ir ruosiuosi viskas perskaityt, bet jei kas turesit mums kokiu patarimu ka mums daryt, labai prasau atsiliepkit
Labas,
Mano dukrytei įgimtos daugybinės hemangiomos. Viena iš 6, pati mažiausia buvo ant lūpos. Ji atsirado antrą-trečią savaitę. Iš pradžių atrodė kaip mažas raudonas taškiukas, po to kaip aguonos grūdelis, ir vis augo. Pirmą procedūrą dukrytė turėjo 5 savaičių. Po jos, hemangioma ant lūpos išnyko

. Tačiau, veido srityje audiniai labai greitai pažeidžiami. Pavyzdžiui aš matau tą vietą, kur buvo hemangioma ant lūpytės. Baisu ir pagalvoti, kaip būtų, jei klausytume visų tų patarimų, kurie sako laukti, kol išnyks. Taip sako tik tie, kurie patys nesusdūrė su šia problema.
Taigi mamuk, greičiau už dukrytės ir į GK, arba, jei pavyks greitai užsiregistruoti, tai į Santariškes pas Pošiūną!
Kovo pabaigoj buvom pas Pošiūną konsultacijai. Rezultatas jam patinka, jo nuomone hemangiomų regresas pralenkia dukrytės amžių

Taigi, pasirodysim po metų. Prie vienos hemangiomos dar tikrai reikės padirbėti su lazeriu, bet tai neskubu, kadangi nykimo procesas jau vyksta.
Laikykitės visi mažiukai ir mamytės! Baigsis visiems kada nors tos bėdos, būsim gražūs ir sveiki