Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (totoriškas pyragas)

Aš turiu orkaitę caro maro laikų, tad man nustatyti 50 laipsnių t būtų labai sunku. Žinau tik tiek, kad 3 padala lygi 200 laipsniu, pagal tai ir orientuojuos. O šiaip aš visada tešlą ant radiatoriaus pastatau, kai darau mažesnę dozę, o vakar dariau didesnę, tad ir indas atitinkamai didesnis buvo, kur ant radiatoriaus netilpo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2010 02 15, 17:23)
Aš turiu orkaitę caro maro laikų, tad man nustatyti 50 laipsnių t būtų labai sunku. Žinau tik tiek, kad 3 padala lygi 200 laipsniu, pagal tai ir orientuojuos. O šiaip aš visada tešlą ant radiatoriaus pastatau, kai darau mažesnę dozę, o vakar dariau didesnę, tad ir indas atitinkamai didesnis buvo, kur ant radiatoriaus netilpo smile.gif

tai ant kedes salia radiatoriaus pastatykite, arba ant garu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2010 02 15, 18:23)
Neišmetė kažkodėl man naujos temos paieška, taisausi.

O mes valgom dieviško skonio šimtalapius, receptas ir gamyba atėję iš senovės, tikrasis totoriškas pyragas, pagamintas su meile. Mačiau, kaip gamina. Tešlos lapai tiesiog permatomi, gaunasi ploni atskiri sluoksniukai, o ne bulka kaip daug kur. Niekada ne sausas, apačioje karamelės dažnai būna, labai skanus. Imam tik ten. Galiu pasidalint kontaktais, Vilniuje.

Mano foto (kokybė ne puiki, bet šis tas matosi)

user posted image

Šitas su blykste fotkintas, patamsino gerokai, realiai spalva buvo vos vos tamsesnė nei pirmojo

user posted image

user posted image


thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif atrodo
O ta pirmaji (kur nuotraukoje) irgi pati kepei? rolleyes.gif
Atsakyti
As ne karinna bet atsakysiu biggrin.gif ne, ji nekepe, ji pirko pas kazka Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 02 16, 22:23)
As ne karinna bet atsakysiu biggrin.gif ne, ji nekepe, ji pirko pas kazka Vilniuje 4u.gif

Tai taip ir pagalvojau biggrin.gif o kas antraji tada kepe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2010 02 15, 17:23)
O mes valgom dieviško skonio šimtalapius, receptas ir gamyba atėję iš senovės, tikrasis totoriškas pyragas, pagamintas su meile. Mačiau, kaip gamina. Tešlos lapai tiesiog permatomi, gaunasi ploni atskiri sluoksniukai, o ne bulka kaip daug kur. Niekada ne sausas, apačioje karamelės dažnai būna, labai skanus. Imam tik ten. Galiu pasidalint kontaktais, Vilniuje.

Tai kad jie abu labai skiriasi viens nuo kito. Tos pačios kepėjos darbas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(leandre @ 2010 02 13, 11:54)
is isvaizdos tai tikrai nera ko peikti labai graziai atrodo smile.gif Man labai maga pamatyti vidu,kaip jis atrodo neiskiles. g.gif

pasirodau ir vidų, neiškilusio šimtalapio smile.gif
nors buvo ir nelabai iškilęs, bet skonis buvo nerealus wub.gif wub.gif ax.gif
P.S. fotkinau telefonu, tai nelabai kokybiškai matosi vaizdelis...
Atsakyti
QUOTE(pipire:) @ 2010 02 17, 12:38)
pasirodau ir vidų, neiškilusio šimtalapio smile.gif
nors buvo ir nelabai iškilęs, bet skonis buvo nerealus wub.gif  wub.gif  ax.gif
P.S. fotkinau telefonu, tai nelabai kokybiškai matosi vaizdelis...



o kur galima pamatyti,niekur nera nuotraukos. g.gif
Atsakyti
oj, pamiršau nuorodą įkelti, o žinutės redaguoti kažkodėl neduoda g.gif
http://s002.radikal....18f3ca66b2b.jpg
Atsakyti
QUOTE(pipire:) @ 2010 02 17, 12:53)
oj, pamiršau nuorodą įkelti, o žinutės redaguoti kažkodėl neduoda  g.gif
http://s002.radikal....18f3ca66b2b.jpg



Betgi atrodo jis tai gana gerai ir sluoksniai matosi,gal kiek per viduri ir atrodo kietesnie,bet visumoj tikrai neblogai,svarbiausia kad buvo skanus essen.gif
Atsakyti
pipire viliojantis vikstik 4u.gif
mano simtalapis kepa smile.gif
trecia kart darau, bet sunkiai man su tais tampymais doh.gif dariau is 4 bandeliu, uztenka irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 02 17, 13:38)
pipire viliojantis vikstik 4u.gif
mano simtalapis kepa smile.gif
trecia kart darau, bet sunkiai man su tais tampymais doh.gif dariau is 4 bandeliu, uztenka irnesakyk.gif



lauksim rezultato mirksiukas.gif
Atsakyti