
Aš turiu orkaitę caro maro laikų, tad man nustatyti 50 laipsnių t būtų labai sunku. Žinau tik tiek, kad 3 padala lygi 200 laipsniu, pagal tai ir orientuojuos. O šiaip aš visada tešlą ant radiatoriaus pastatau, kai darau mažesnę dozę, o vakar dariau didesnę, tad ir indas atitinkamai didesnis buvo, kur ant radiatoriaus netilpo

QUOTE(O'Hara @ 2010 02 15, 17:23)
Aš turiu orkaitę caro maro laikų, tad man nustatyti 50 laipsnių t būtų labai sunku. Žinau tik tiek, kad 3 padala lygi 200 laipsniu, pagal tai ir orientuojuos. O šiaip aš visada tešlą ant radiatoriaus pastatau, kai darau mažesnę dozę, o vakar dariau didesnę, tad ir indas atitinkamai didesnis buvo, kur ant radiatoriaus netilpo 

tai ant kedes salia radiatoriaus pastatykite, arba ant garu

QUOTE(karinna @ 2010 02 15, 18:23)
Neišmetė kažkodėl man naujos temos paieška, taisausi.
O mes valgom dieviško skonio šimtalapius, receptas ir gamyba atėję iš senovės, tikrasis totoriškas pyragas, pagamintas su meile. Mačiau, kaip gamina. Tešlos lapai tiesiog permatomi, gaunasi ploni atskiri sluoksniukai, o ne bulka kaip daug kur. Niekada ne sausas, apačioje karamelės dažnai būna, labai skanus. Imam tik ten. Galiu pasidalint kontaktais, Vilniuje.
Mano foto (kokybė ne puiki, bet šis tas matosi)

Šitas su blykste fotkintas, patamsino gerokai, realiai spalva buvo vos vos tamsesnė nei pirmojo


O mes valgom dieviško skonio šimtalapius, receptas ir gamyba atėję iš senovės, tikrasis totoriškas pyragas, pagamintas su meile. Mačiau, kaip gamina. Tešlos lapai tiesiog permatomi, gaunasi ploni atskiri sluoksniukai, o ne bulka kaip daug kur. Niekada ne sausas, apačioje karamelės dažnai būna, labai skanus. Imam tik ten. Galiu pasidalint kontaktais, Vilniuje.
Mano foto (kokybė ne puiki, bet šis tas matosi)

Šitas su blykste fotkintas, patamsino gerokai, realiai spalva buvo vos vos tamsesnė nei pirmojo





O ta pirmaji (kur nuotraukoje) irgi pati kepei?

As ne karinna bet atsakysiu
ne, ji nekepe, ji pirko pas kazka Vilniuje


QUOTE(*dew* @ 2010 02 16, 22:23)
Tai taip ir pagalvojau


QUOTE(karinna @ 2010 02 15, 17:23)
O mes valgom dieviško skonio šimtalapius, receptas ir gamyba atėję iš senovės, tikrasis totoriškas pyragas, pagamintas su meile. Mačiau, kaip gamina. Tešlos lapai tiesiog permatomi, gaunasi ploni atskiri sluoksniukai, o ne bulka kaip daug kur. Niekada ne sausas, apačioje karamelės dažnai būna, labai skanus. Imam tik ten. Galiu pasidalint kontaktais, Vilniuje.
Tai kad jie abu labai skiriasi viens nuo kito. Tos pačios kepėjos darbas?

QUOTE(leandre @ 2010 02 13, 11:54)
is isvaizdos tai tikrai nera ko peikti labai graziai atrodo
Man labai maga pamatyti vidu,kaip jis atrodo neiskiles. 


pasirodau ir vidų, neiškilusio šimtalapio

nors buvo ir nelabai iškilęs, bet skonis buvo nerealus



P.S. fotkinau telefonu, tai nelabai kokybiškai matosi vaizdelis...
QUOTE(pipire:) @ 2010 02 17, 12:38)
pasirodau ir vidų, neiškilusio šimtalapio
nors buvo ir nelabai iškilęs, bet skonis buvo nerealus
P.S. fotkinau telefonu, tai nelabai kokybiškai matosi vaizdelis...

nors buvo ir nelabai iškilęs, bet skonis buvo nerealus



P.S. fotkinau telefonu, tai nelabai kokybiškai matosi vaizdelis...
o kur galima pamatyti,niekur nera nuotraukos.

oj, pamiršau nuorodą įkelti, o žinutės redaguoti kažkodėl neduoda
http://s002.radikal....18f3ca66b2b.jpg

http://s002.radikal....18f3ca66b2b.jpg
QUOTE(pipire:) @ 2010 02 17, 12:53)
oj, pamiršau nuorodą įkelti, o žinutės redaguoti kažkodėl neduoda
http://s002.radikal....18f3ca66b2b.jpg

http://s002.radikal....18f3ca66b2b.jpg
Betgi atrodo jis tai gana gerai ir sluoksniai matosi,gal kiek per viduri ir atrodo kietesnie,bet visumoj tikrai neblogai,svarbiausia kad buvo skanus

pipire viliojantis vikstik
mano simtalapis kepa
trecia kart darau, bet sunkiai man su tais tampymais
dariau is 4 bandeliu, uztenka

mano simtalapis kepa

trecia kart darau, bet sunkiai man su tais tampymais


QUOTE(*dew* @ 2010 02 17, 13:38)
pipire viliojantis vikstik
mano simtalapis kepa
trecia kart darau, bet sunkiai man su tais tampymais
dariau is 4 bandeliu, uztenka 

mano simtalapis kepa

trecia kart darau, bet sunkiai man su tais tampymais


lauksim rezultato
