Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (totoriškas pyragas)

Sveikutės 4u.gif

QUOTE(Crazy @ 2010 04 14, 13:54)
Na ką, prapjoviau, tai kaip ir tikėjausi doh.gif viduriniai du sluoksnai kaip bulka, ale skonis vis tiek geras biggrin.gif tai nefotkinsiu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Ei ei, prašom pasirodyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2010 04 14, 13:54)
Na ką, prapjoviau, tai kaip ir tikėjausi doh.gif viduriniai du sluoksnai kaip bulka, ale skonis vis tiek geras biggrin.gif tai nefotkinsiu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

fotkink kaip bebutu vistiek labai gerai kaip pati pasidarai toki "neprasta" pyraga ax.gif pasirodyk.Pas mane niekada nelieka ka fotkinti 4u.gif doh.gif bet smagu
Atsakyti
Crazy, nenusimink ir nenuleisk rankų 4u.gif . Čia gi ne visos profės, o galbūt tu specialiai norėjai tų dviejų sluoksnių tokių lotuliukas.gif . Šaunu, kad nepabijojai ir išbandei thumbup.gif. Svarbiausia, - skanus!
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 04 14, 17:45)
Sveikutės  4u.gif
Ei ei, prašom pasirodyti  bigsmile.gif

QUOTE(kisule @ 2010 04 14, 21:32)
fotkink kaip bebutu vistiek labai gerai kaip pati pasidarai toki "neprasta" pyraga  ax.gif  pasirodyk.Pas mane niekada nelieka ka fotkinti  4u.gif  doh.gif  bet smagu

QUOTE(NerLin @ 2010 04 14, 21:48)
Crazy, nenusimink ir nenuleisk rankų 4u.gif . Čia gi ne visos profės, o galbūt tu specialiai norėjai tų dviejų sluoksnių tokių  lotuliukas.gif . Šaunu, kad nepabijojai ir išbandei  thumbup.gif. Svarbiausia, - skanus!

Nu jūs duodat, nufotkinau ką tik prasčiausią likučio gabalą, vėliau įdėsiu nevykusią foto lotuliukas.gif
Atsakyti
dvi temos blush2.gif
Atsakyti
Reikia damusti sita.
Atsakyti
Ta tema sukurta dar tik prasidejus siai... tada neapziurejau, kad jau sukurta...
Atsakyti
Priminkit, kokie tinkamiausi miltai kepti šimtalapį blush2.gif

Greičiau temą "damušim" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aušrė*: 16 balandžio 2010 - 17:18
QUOTE(*Aušrė* @ 2010 04 16, 17:17)
Priminkit, kokie tinkamiausi miltai kepti šimtalapį  blush2.gif

Greičiau temą "damušim"  lotuliukas.gif

Visaip perka: karališkus, ekstra. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2010 04 16, 17:17)
Priminkit, kokie tinkamiausi miltai kepti šimtalapį  blush2.gif

Greičiau temą "damušim"  lotuliukas.gif

405 D. Man is situ geriausiai gaunasi.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti