Neišmetė kažkodėl man naujos temos paieška, taisausi.
O mes valgom dieviško skonio šimtalapius, receptas ir gamyba atėję iš senovės, tikrasis totoriškas pyragas, pagamintas su meile. Mačiau, kaip gamina. Tešlos lapai tiesiog permatomi, gaunasi ploni atskiri sluoksniukai, o ne bulka kaip daug kur. Niekada ne sausas, apačioje karamelės dažnai būna, labai skanus. Imam tik ten. Galiu pasidalint kontaktais, Vilniuje.
Mano foto (kokybė ne puiki, bet šis tas matosi)
Šitas su blykste fotkintas, patamsino gerokai, realiai spalva buvo vos vos tamsesnė nei pirmojo
O galit paaiškint stebuklingą sutapimą, kad šitos foto yra skelbiu.lt skelbime? juk jei jūs pirkot ir valgėt, galima nufotografuoti pirkto šimtalapio kitą foto?