super fotosesija
,o pjuvi gal turi
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 20, 13:38)
Pakloti du lapai:

dar nebaigtas tampyti - kraštai storoki:

Tampomi kraštai:

Prieš susukant:

Paruoštas:

Gal per drąsu buvo kišt tas foto, bet kažkodėl man taip norisi. 

dar nebaigtas tampyti - kraštai storoki:

Tampomi kraštai:

Prieš susukant:

Paruoštas:

oi koks gerulis pyragas gavosi!!!!
o čia vienguba tešlos proporcija ar dviguba?
jis toks dičkis o ho ho...
ir dar klausimuks, ar ant pirmo lapo reik tik sviestelį pilti ar ir cukraus barstyti?
o šiaip tai jėga kad įdėjai nuotraukas, viskas super aišku, ir degtukų dėžutė labai vietoj...
reik sakyti - čia toks burtas kad skaniau paskui būtu
QUOTE(Dai'na @ 2010 02 20, 14:24)
ne, pjūvis bus geriausiu atveju antradienį - jei iš viso bus
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2010 02 20, 14:25)
oi koks gerulis pyragas gavosi!!!!
o čia vienguba tešlos proporcija ar dviguba?
jis toks dičkis o ho ho...
ir dar klausimuks, ar ant pirmo lapo reik tik sviestelį pilti ar ir cukraus barstyti?
o šiaip tai jėga kad įdėjai nuotraukas, viskas super aišku, ir degtukų dėžutė labai vietoj...
))
reik sakyti - čia toks burtas kad skaniau paskui būtu
))))))))) chi chi chi...
o čia vienguba tešlos proporcija ar dviguba?
jis toks dičkis o ho ho...
ir dar klausimuks, ar ant pirmo lapo reik tik sviestelį pilti ar ir cukraus barstyti?
o šiaip tai jėga kad įdėjai nuotraukas, viskas super aišku, ir degtukų dėžutė labai vietoj...
reik sakyti - čia toks burtas kad skaniau paskui būtu
vienguba, nėra jis didelis, tik 1,8 kg.
pilt reikia ant kiekvieno, ir cukrų ant kiekvieno.
aha, grynai burtas...
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 20, 12:38)
Eina sau kaip faina
QUOTE(miau @ 2010 02 20, 15:15)
Eina sau kaip faina
Lapai kaip pas bobulę tam filmuke. Man taip nesigauna
Ir kaip ta tešla Tau nesuplyšta?

Gausis - įgūdžiai atsiranda dirbant
Jo
geros nuotraukos
o sakykit kaip jūs taip rankose tampot ir jums neplyšta, vat šito tai nesuprantu
QUOTE(shrekiuke @ 2010 02 20, 20:12)
Jo
geros nuotraukos
o sakykit kaip jūs taip rankose tampot ir jums neplyšta, vat šito tai nesuprantu 
nu būna, kad skylę įmaramalinu, bet dažniausiai neplyšta.... elastinga ji, tįsta, ir tiek.....
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 20, 21:44)
nu būna, kad skylę įmaramalinu, bet dažniausiai neplyšta.... elastinga ji, tįsta, ir tiek..... 
Jau ainu daryt tešlos ir kept... ryt parodysiu kas gavosi...
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 20, 13:38)
nu sauniai darai
Ir dar: stala tepi kuo nors pries dedant pirma sluoksni?
A, nu va... parodau svetimo gimimą
))








eigoje iškilo keli klausimai... kas yra 2,5 kiaušinio
ir tešla atrodė keistoka, lyg per daug drėgmės, per mažai riebalo, (dėjom 1 šaukštą sviesto) jau kai kočiojau ir tampiau nelipo prie rankų bet atrodė nepakankamai elastinga, lengvai trūkinėjo, gal nepilnai spėjo subręsti, nors kildinosi apie gerą 30 min... ir orkaitėj labai greit apskrudo, ir išsiskyrė gana daug riebalų...
einam traukti ir pjauti, ragauti to svetimo...
))
eigoje iškilo keli klausimai... kas yra 2,5 kiaušinio
ir tešla atrodė keistoka, lyg per daug drėgmės, per mažai riebalo, (dėjom 1 šaukštą sviesto) jau kai kočiojau ir tampiau nelipo prie rankų bet atrodė nepakankamai elastinga, lengvai trūkinėjo, gal nepilnai spėjo subręsti, nors kildinosi apie gerą 30 min... ir orkaitėj labai greit apskrudo, ir išsiskyrė gana daug riebalų...
einam traukti ir pjauti, ragauti to svetimo...
Na va paragavom!!!
Kalorijų bomba !!!
Labai riebu ir labai saldu... reikės ryt kai šaltas bus paragauti... dabar sunku suprasti...
o kad ištekėjo toks kalnas sviesto? ar turėjo ištekėti, kita vertus kas būtu buvę jei neištekėtu? būtu mirtinai riebus?
o šiaip skanus, bet nesupratau ar panašus į šimtalapį... per daug razinų gavosi ir jos per didelės...
tai va laukiu specialistų vertinimo
))

Kalorijų bomba !!!
Labai riebu ir labai saldu... reikės ryt kai šaltas bus paragauti... dabar sunku suprasti...
o kad ištekėjo toks kalnas sviesto? ar turėjo ištekėti, kita vertus kas būtu buvę jei neištekėtu? būtu mirtinai riebus?
o šiaip skanus, bet nesupratau ar panašus į šimtalapį... per daug razinų gavosi ir jos per didelės...
tai va laukiu specialistų vertinimo
QUOTE(liucijabalt @ 2010 02 21, 00:05)
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 20, 13:38)
nu sauniai darai
Ir dar: stala tepi kuo nors pries dedant pirma sluoksni?
Jau minėjau, kad iš vienos normos darytas
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2010 02 21, 02:25)
eigoje iškilo keli klausimai... kas yra 2,5 kiaušinio
ir tešla atrodė keistoka, lyg per daug drėgmės, per mažai riebalo, (dėjom 1 šaukštą sviesto)
ir tešla atrodė keistoka, lyg per daug drėgmės, per mažai riebalo, (dėjom 1 šaukštą sviesto)
mušu tris ir nesuku galvos
o kam sviesto? į tešlą josk riebalas nededamas, minkant rankas drėkini aliejum.
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2010 02 21, 02:56)
o kad ištekėjo toks kalnas sviesto? ar turėjo ištekėti, kita vertus kas būtu buvę jei neištekėtu? būtu mirtinai riebus?
jis turi ištekėti, bet nupilti nuo pyrago nereikia - jis tame svieste turi pravėsti, kad sugertų - sutraukia beveik visą sviestą> mirtinai riebus jis nebus, pamatysi, kt dieną skonis visai kitas.
O šiaip beveik normalus šimtalapis






