QUOTE(liucijabalt @ 2010 02 21, 00:05)
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 20, 13:38)
nu sauniai darai

klausyk, o is kokios normos ta savo anakonda darai (turiu minty miltu ir sviesto kieki)

ir i kiek gabaliuku tesla dalini?

Ir dar: stala tepi kuo nors pries dedant pirma sluoksni?
Jau minėjau, kad iš vienos normos darytas
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2010 02 21, 02:25)
eigoje iškilo keli klausimai... kas yra 2,5 kiaušinio
ir tešla atrodė keistoka, lyg per daug drėgmės, per mažai riebalo, (dėjom 1 šaukštą sviesto)
mušu tris ir nesuku galvos
o kam sviesto? į tešlą josk riebalas nededamas, minkant rankas drėkini aliejum.
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2010 02 21, 02:56)
o kad ištekėjo toks kalnas sviesto? ar turėjo ištekėti, kita vertus kas būtu buvę jei neištekėtu? būtu mirtinai riebus?
jis turi ištekėti, bet nupilti nuo pyrago nereikia - jis tame svieste turi pravėsti, kad sugertų - sutraukia beveik visą sviestą> mirtinai riebus jis nebus, pamatysi, kt dieną skonis visai kitas.
O šiaip beveik normalus šimtalapis