Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (totoriškas pyragas)

super fotosesija 4u.gif ,o pjuvi gal turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 20, 13:38)
Pakloti du lapai:
user posted image
dar nebaigtas tampyti - kraštai storoki:
user posted image

Tampomi kraštai:
user posted image
Prieš susukant:
user posted image
Paruoštas:
user posted image
4u.gif Gal per drąsu buvo kišt tas foto, bet kažkodėl man taip norisi.  blush2.gif



oi koks gerulis pyragas gavosi!!!!
o čia vienguba tešlos proporcija ar dviguba?
jis toks dičkis o ho ho...
ir dar klausimuks, ar ant pirmo lapo reik tik sviestelį pilti ar ir cukraus barstyti?
o šiaip tai jėga kad įdėjai nuotraukas, viskas super aišku, ir degtukų dėžutė labai vietoj... smile.gif))
reik sakyti - čia toks burtas kad skaniau paskui būtu smile.gif))))))))) chi chi chi...
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2010 02 20, 14:24)
super fotosesija 4u.gif ,o pjuvi gal turi g.gif

ne, pjūvis bus geriausiu atveju antradienį - jei iš viso bus 4u.gif

QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2010 02 20, 14:25)
oi koks gerulis pyragas gavosi!!!!
o čia vienguba tešlos proporcija ar dviguba?
jis toks dičkis o ho ho...
ir dar klausimuks, ar ant pirmo lapo reik tik sviestelį pilti ar ir cukraus barstyti?
o šiaip tai jėga kad įdėjai nuotraukas, viskas super aišku, ir degtukų dėžutė labai vietoj... smile.gif))
reik sakyti - čia toks burtas kad skaniau paskui būtu smile.gif))))))))) chi chi chi...

vienguba, nėra jis didelis, tik 1,8 kg.

pilt reikia ant kiekvieno, ir cukrų ant kiekvieno. 4u.gif nors esu pamiršus pabert, tai ant kitų lakštų daugiau bėriau... blush2.gif

aha, grynai burtas... drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 20, 12:38)
4u.gif Gal per drąsu buvo kišt tas foto, bet kažkodėl man taip norisi.  blush2.gif


Eina sau kaip faina bigsmile.gif Lapai kaip pas bobulę tam filmuke. Man taip nesigauna g.gif Ir kaip ta tešla Tau nesuplyšta? g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau: 20 vasario 2010 - 14:15
QUOTE(miau @ 2010 02 20, 15:15)
Eina sau kaip faina  bigsmile.gif  Lapai kaip pas bobulę tam filmuke. Man taip nesigauna  g.gif  Ir kaip ta tešla Tau nesuplyšta?  g.gif  g.gif

Gausis - įgūdžiai atsiranda dirbant mirksiukas.gif būna, kad ir plyšta, bet faktas - nagų negaliu augintis, tuoj pat suvaro, o tešla šiaip ganėtinai elastinga būna, nėra tokia jau, kad bijok pasukt. 4u.gif
Atsakyti
Jo smile.gif geros nuotraukos wink.gif o sakykit kaip jūs taip rankose tampot ir jums neplyšta, vat šito tai nesuprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2010 02 20, 20:12)
Jo smile.gif geros nuotraukos wink.gif o sakykit kaip jūs taip rankose tampot ir jums neplyšta, vat šito tai nesuprantu smile.gif

nu būna, kad skylę įmaramalinu, bet dažniausiai neplyšta.... elastinga ji, tįsta, ir tiek..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 20, 21:44)
nu būna, kad skylę įmaramalinu, bet dažniausiai neplyšta.... elastinga ji, tįsta, ir tiek..... g.gif


Jau ainu daryt tešlos ir kept... ryt parodysiu kas gavosi... smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 20, 13:38)

nu sauniai darai ploja.gif klausyk, o is kokios normos ta savo anakonda darai (turiu minty miltu ir sviesto kieki) mastau.gif ir i kiek gabaliuku tesla dalini? yess.gif
Ir dar: stala tepi kuo nors pries dedant pirma sluoksni? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liucijabalt: 20 vasario 2010 - 23:10
A, nu va... parodau svetimo gimimą smile.gif))
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
eigoje iškilo keli klausimai... kas yra 2,5 kiaušinio
ir tešla atrodė keistoka, lyg per daug drėgmės, per mažai riebalo, (dėjom 1 šaukštą sviesto) jau kai kočiojau ir tampiau nelipo prie rankų bet atrodė nepakankamai elastinga, lengvai trūkinėjo, gal nepilnai spėjo subręsti, nors kildinosi apie gerą 30 min... ir orkaitėj labai greit apskrudo, ir išsiskyrė gana daug riebalų...
einam traukti ir pjauti, ragauti to svetimo... smile.gif))
Atsakyti
Na va paragavom!!!
Kalorijų bomba !!!
Labai riebu ir labai saldu... reikės ryt kai šaltas bus paragauti... dabar sunku suprasti...

o kad ištekėjo toks kalnas sviesto? ar turėjo ištekėti, kita vertus kas būtu buvę jei neištekėtu? būtu mirtinai riebus?

o šiaip skanus, bet nesupratau ar panašus į šimtalapį... per daug razinų gavosi ir jos per didelės...

tai va laukiu specialistų vertinimo smile.gif))
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(liucijabalt @ 2010 02 21, 00:05)
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 20, 13:38)

nu sauniai darai ploja.gif klausyk, o is kokios normos ta savo anakonda darai (turiu minty miltu ir sviesto kieki) mastau.gif ir i kiek gabaliuku tesla dalini? yess.gif
Ir dar: stala tepi kuo nors pries dedant pirma sluoksni? g.gif mirksiukas.gif

Jau minėjau, kad iš vienos normos darytas mirksiukas.gif

QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2010 02 21, 02:25)
eigoje iškilo keli klausimai... kas yra 2,5 kiaušinio

ir tešla atrodė keistoka, lyg per daug drėgmės, per mažai riebalo, (dėjom 1 šaukštą sviesto)

mušu tris ir nesuku galvos biggrin.gif

o kam sviesto? į tešlą josk riebalas nededamas, minkant rankas drėkini aliejum. 4u.gif

QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2010 02 21, 02:56)

o kad ištekėjo toks kalnas sviesto? ar turėjo ištekėti, kita vertus kas būtu buvę jei neištekėtu? būtu mirtinai riebus?

jis turi ištekėti, bet nupilti nuo pyrago nereikia - jis tame svieste turi pravėsti, kad sugertų - sutraukia beveik visą sviestą> mirtinai riebus jis nebus, pamatysi, kt dieną skonis visai kitas.

O šiaip beveik normalus šimtalapis drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti