na, ne taip jau ir skurdus tas jūsų racijonas, parinksiu receptų,kurie tiks visai šeimai

nieko nepadarysi, teks raugintus kopūstus ir skilandį valgyt tik mažiui miegant... pas mum irg panašiai būdavo, dieną maitindavomės visi vienodu maistu, aišku tekdavo druskos ir prieskonių aštresnių jau sau atskirai į lėkštę įsibert (virš vaiko lėkštės druskine tik pamuojuoju po šiai dienai kad jam papildomų klausimų nekiltų

)
Beje, pieno produktams jūs, kaip suprantu, alergiški visiems?
va jums iškart mano firminis patiekals:
Triušiena su moliūgų padažu:
geras gabalas triušio
panašaus svorio gabalas moliūgo
brokolių
ryžių
prieskonių kokių galit, mums patinka salierų lapai, trupustis mairūno, skiltelė česnako ir druska su pipirais.
triušį reikia šiek tiek pakepti keptuvėje, kad sutrauktų paviršių, tada dėt į puodą ir virt kol bus jau kaip ir apyminkštis. laikas priklausys nuo gabaliukų dydžio. tada sudėti moliūgus, prieskonius ir viską virti tok, kol bus minkšta. triušieną išimt, moliūgus sutrint blenderyje į padažą. Brokolius reikia išvirt atskirai, tėčiui su mama galima ant jų užtarkuot šiek tiek šviežio česnako. Valgyt viską su biriai virtais ryžiais. Jei norite sutaupyti triušienos, išsivirkite sau atskirai vištienos ar kiaulienos gabaliukų ir užsipilkite moliūgų padažu, brokolių gi su ryžiais rekomenduoju visiems valgyt kuo daugiau. tėtis su mama į padažą gali šiūptelt truputį aštrių pipirų ar meksikietiškų priekonių - pirštelius apsilaižysite