QUOTE(Ūla @ 2010 10 11, 16:26)
Man vis tiek pats sunkiausias ir mistiškiausias dalykas visame procese - vyniojimas ir perkėlimas. Prilimpa amžinai, vargstu ir keikiuos atplėšdama nuo stalo visad, o dar kai įdėt skardon reik
. Barsčiau ir miltais, ir aliejum, tas pats. O kai kelt bandau, plyšta. Gal ant kepimo popieriaus bandyt dėt lakštus, sukt ir paskui, susukus, skardon dėt?

kažkas labai protingai patarė: keliu ant popieriaus, o tada su popierium prašydinu į skardą. taip keliant nė sykio neplyšo. o stalų svarbiausia nepermirkyt, dar ir pirmą lakštą stengiuos per daug nepermirkyt sviestu.... tada ir nebekimba. dar reikšmės turi sviesto temperatūra, negalima labai karšto pilt ant pirmojo lapo... gal kas nors iš parašyto padės.
